Şimdi Ara

K. Erciyes Spor 1 : 1 Çaykur Rize Spor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün gene futbolda adaletin herzaman işlemediğini gördük.

90 dk. Erciyes muhteşem oynuyor. 9 kişi kalmış rakibi karşısında 2 Tane Penaltı kaçırıyor, bir tane topları direkten dönüyor ve sayısızca birebir pozisyonu harcıyor.

son dakka da, Jabi ve Orkun'un anlaşmazlığı sonunda top kornere çıkıyor ve Ç. Rize 90+6'da son saniye golünü atıyor.

Böylece Çaykur Rize'nin kümede kalma umudu iyice artmış oldu ve Erciyes, işini çok zora soktu.

'KELİMELERİN GÜCÜNÜ ANLAMADAN
    İNSANLARIN GÜCÜNÜ
    ANLAYAMAZSIN'
  • kahroldu adamlar ya üzüldüm adamlara.
    nasıl bu kadar uzadı ben radyodan tam gol anında açtım anlamadım olayı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

kahroldu adamlar ya üzüldüm adamlara.
    nasıl bu kadar uzadı ben radyodan tam gol anında açtım anlamadım olayı?

75. dakkada Bashir, Lazarov'la mücadeleye girdi. Top Lazarov dan çıkınca Bashir yerde yatan lazarovun üstüne bastı. Yardımcı hakem, vedat yükseli uyardı - ç. rizeli oyuncular, yardımcı hakemin ve vedat yükselin konuşmalarını istemiyorlardı o yüzden 3-4dk. oyaladılar itiraz ettiler. sonra bashir kırmızı kart gördü vs.

bir pozisyondada taraftarlar okadar ıslıkladılar ki hakemin faul düdüğü duyulmadı. ç.rizeli oyuncu faul olduğunu anlamadı ve topu kaptırdı, sonrasında topu kapan oyuncuya arkadan çok sert müdahale etti ve saha karıştı herkes birbirine girdi vs. orada da maç bir hayli durdu...

böylece de 7dk. uzatma oynandı.

• Kaleci Orkun golden sonra resmen çıldırdı, elinde kesici bi alet olsaydı kendini keserdi... okadar yani...

Bülent Korkmaz neredeyse ağlıyacaktı belki de ağlamıştır. golden sonra inanılmaz şoka uğradı ve birden saha etrafında yavaş yavaş tur attı... belli ki orda kendini çok kötü hissetti.
    İçiyoruz gündüz gece
    haykırdık ama duymadı hiç kimse
    PEŞİNDEYİZ HERYERDE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erciyeste yolcular listesine girmeye cok yakin 3. adayda rize olur diye dusunuyorum
  • _____________________________

Abazalık içten gelen bi merak unsurudur, sapıklık ise tam tersidir.

BigDeath in Ares Ardream
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • yazık olmuş gerçekten ,

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • Bu maç yüzünden İddaa yattı

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Bu maç yüzünden İddaa yattı

aynen

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
  • uzun zamandır bi maç için bu kadar üzülmemiştim olmadı be kaptan ama dualarımız seninle inş. kupayıda alıcaksın ligdede kalıcaksın zamanı gelınce gsde koltuguna geçeceksın

Herkes Erciyesin iyi oynadığından bahsetmiş ama 9 kişi kalmış rakibine karşı, kendi saha ve seyircisi önünde o futbolu da oynaması lazım zaten
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.