Şimdi Ara

K 750İ de zoom sorunu (çok acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün kendime bir KVK garantili K 750İ aldım. Eşim yaklaşık olarak 2 aydır kullanıyor ve onun telefonunda foto çekimi sırasında BÜYÜK BOYUTLU resim çekildiğinde dahi 4x zoom çalışıyor.
    Benimkinde ise yaklaşık olarak 2 saattir denememe rağmen ve 3 kez format atmama rağmen BÜYÜK BOYUTLU çekimde "Büyük resim boyutu seçildiğinde yaklaştırma yapılamaz" uyarısı çıkarak zooma izin vermiyor. ORTA BOYUTLU resim çeminde 2,5x zoom; küçük boyutlu resim çekiminde ise 4x zooma izin veriliyor.
    Telefon KVK garantili olmasa iyice kuşkulanacaktım. Sorun yazılımda mı sizce, yoksa telefonmu bozuk ben anlayamadım.
    Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.
    Saygılar.

Not: Her iki telefonda da 1GB hafıza kartı var olup, fotolar hafıza kartına kaydedilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karides -- 20 Ağustos 2006; 3:19:28 >

• tam bilmiyorum ama zoom yapmana telefon izin vermiyorsa sorun yazılımdan kaynaklanıyor olabilir. sony ericsson un sitesin update service adında bir program var telefonun yazılımını güncellebiliyorsun. programı nasıl kullnacağını anlarsın ve forumdada program ile ilgili yazılar var bi araştır. yeni yazılımı telefona kurunca yine düzelmesse servise götür
  • normalde zoom yapıyorsa büyük boyutta yapmıyorsa teknik bi hata olmasa gerek
    muhtemelen yazılımdan kaynaklanıyordur
    bi update et cihazı
    olmazsa teknil servise ver halledilir
  • ayni sorun bende de var. sorun tamamen yazilimsal. zaten duyduguma gore sony ericsson yeni modellerde niye oldugunu hala cozemedigim bir nedenden dolayi zoom da boyle bi ayarlama yapma ihtiyaci duymus. ki dikkat edersen muhtemelen kutunun icinden durumu anlatan bir kagit parcasi cikiyor; en azindan bende cikti. bu sorunu eski yazilim yukleyerek cozebiliriz sanirim ama eski yazilimdaki kamera kalitesinin daha kotu olabilme ihtimali de beni hep korkutuyor. ayrica bunu bir ariza olarak gormek mi dogrusu? yani adamlar bir sorun gormusler heralde eski yazilimda ki guncellemisler; ama zoom suz da olmaz o da ayri bir konu... ne yapacagimi sasirdim:)...

edit: bu arada denedim update isini; hem once benimkine 'abi sende en yuksek surum var; lazim degil sana yuklemek..' dedi; ben 'abi sen yine de yukle' diyince ise zaten ayni olan surum numaralari yuzunden tahmin de de ettigim sekilde hicbir degisiklik olmadi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coutoup -- 20 Ağustos 2006; 11:17:01 >
  • Arkadaş sen onu teknik servise götür derdini anlat max:3 günde yapıp verirler..benim cihazda öyle bir sorun yok
    Amma sorunlu yav bizim telefonlar'da
  • arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için teşekkürler.
    forumu biraz karşıtırdığımda bu sorunun yanlız bende olmadığını ve özellikle son dönemlerde telefonunu alan bir çok arkadaşımızın aynı şekilde mağdur olduğunu gördüm. Kamera versiyonum 5,3. Eşiminkinin ise 4,5. Bu durumda sorunun YAZILIMDAN kaynaklıdığı tartışmasız. Zoomsuz da telefon olmaz ki ama. Adamların bir bildikleri var herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.