elimde PS3, DVD Player mevcut, ve bir ses sistemi bakıyorken bunu buldum. Türkiye'de gg'de ürün var. linki de aşağıda. Ben bu ses sistemleri olaylarını yeni araştırmaya başladım ve SONY SF1300, Logitech Z5500 gibi ürünler öne çıkıyor. Bu ürünü dehttp://www.crutchfield.com/App/Product/Item/Photos/Default.aspx?i=257THV70&tp=195 linkinde arka girişlerin fotoğraflı hali mevcut. Gördüğüm kadarı ile optik çıkış ve co-axial çıkış mevcut (tam olarak ne olduklarını bilmsemde herkeş bundan bahsediyor:)) optik çıkışı benim PS3e baglamayı düşünüyorum. Gerek fiyat, gerekse performansı konusunda ciddi olarak sizin görüşlerinize ihtiyacım var.
bahsi geçen cihazlar arasında burda en iyisi kesinlikle 1300 tür...
konu hortlıcak galiba ama bu ürün le ilgili bilgiyi bir tek burda blabildim elimde cihazın aynısı var cokta memnunum yanlız son zamanlarda hiç cd okumamaya basladı bir elektronik tamircisi arkadasa gösterdim okuyucu göz bozulmuş dedi ve hiçbiyerdede bulamadıgını söyledi acaba bilen duyan servisi vs varmı sizce harici bi dvd almak dahamı mantıklı ??? teşekkür ederim cevaplarınız için ...