Şimdi Ara

Juventus Football Club ••• La vecchia Signora ••• (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.654
Cevap
35
Favori
484.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın Chievo maçı var Tevez-Pirlo geçen maç oynayan belki 1-2 oyuncu da bu maç dinlendirilir Marchisio'da ilk 11 başlar diye tahmin ediyorum Conte'nin açıklamalarına dayanarak.Bu maçtan 3 puan çıkarmak çok önemli Napoli gümbür gümbür şu an,puan kaybımız onlara da müthiş itici güç olacaktır önlerindeki maçta.Zor bir deplasman rotasyona da gidilecek büyük ihtimalle Llorente'den gene gol bekliyoruz Quagly oynar diye tahmin ediyorum gole çok ihtiyacımız olan bi maç olması sebebiyle Quagly bu maç için çok önemli.Chievo'da Udinese'yi yendi bu hafta.Chievo'nun hocası 5-3-2 oynayıp Juve'nin ortasahasını kitleyeceğiz Hellas Verona'nın yaptığı gibi Pirlo'ya markaj yapmayı düşünüyoruz demiş teknik direktörün de ne yapacağını maçtan önce söylemesi enteresan bizi mi yiyo acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 24 Eylül 2013; 22:49:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Juventus karını geçen yıla oranla %32.8 oranında arttırdı ama buna rağmen 15.9 million euro kayıp oldu ki bu da geçen yılki 48.6m lık kayıba nazaran iyi bi gelişme.Bu iyileşmenin büyük kısmı 70 million euroya varan televizyon yayın gelirleri ve Şampiyonlar Ligi.Juventus'un Haziran 2013'ten itibaren borcu 160.3 million olarak kaydedildi.2012-2013 bilet satışlarından elde ettiğimiz bilet kar ise 19.6 million %30.3 artışla

• Geçen sezonun geliri toplamda ne kadar ? Toilette'ye bakıyorum bende onda net değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Geçen sezonun geliri toplamda ne kadar ? Toilette'ye bakıyorum bende onda net değil

Hocam yanlış olma ihtimali de var ama şöyle diye biliyorum:

Toplam 248m dolar gelir

102m dolar biletlerden gelir 207m dolar reklam 209m yayınlardan gelir var daha birsürü detay vardır gelir -gider olarak ama genel olarak böyle.Hocam yanlış olma ihtimali şurdan kaynaklanıyor daha önce bi gazeteden okuyup çevirmiştim kağıda yazdığım yerden buldum kaynak gösteremedim o yüzden

Edit:kar yazmıştım gelir olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 25 Eylül 2013; 13:33:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Je$$e

quote:

Geçen sezonun geliri toplamda ne kadar ? Toilette'ye bakıyorum bende onda net değil

Toplam 248m dolar net kar

102m dolar biletlerden gelir 207m dolar reklam 209m yayınlardan gelir var daha birsürü detay vardır gelir -gider olarak ama genel olarak böyle

Yanlışlık olması lazım 248 M dolar net kar da O sanırım gelirdir çünkü geçen sezon yanlış hatırlamıyorsam 200 küsür M gelire sahiptik.
  • quote:

quote:

quote:

102m dolar biletlerden gelir 207m dolar reklam 209m yayınlardan gelir var daha birsürü detay vardır gelir -gider olarak ama genel olarak böyle

Yanlışlık olması lazım 248 M dolar net kar da O sanırım gelirdir çünkü geçen sezon yanlış hatırlamıyorsam 200 küsür M gelire sahiptik.

Valla hocam olabilir ya işin içine ekonomi terimleri girince zorlanıyorum anlamaya çalışırken.Takımın para ile ilgili işlerini takip etmek en zoru sade bi kaynağa ulaşmak imkansız İtalyanca hariç genellikle ekonomi siteleri paragraf paragraf yazılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla hocam olabilir ya işin içine ekonomi terimleri girince zorlanıyorum anlamaya çalışırken.Takımın para ile ilgili işlerini takip etmek en zoru sade bi kaynağa ulaşmak imkansız İtalyanca hariç genellikle ekonomi siteleri paragraf paragraf yazılar

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 26 Eylül 2013; 0:01:10 >
  • Sizce doğru mu? Diğer yabancı gazetelerde yazmış.
    Andrea Pirlo'dan Conte'ye sert tepki!
    İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta zirveden uzaklaştıkça kulüp içerisinde de sorunlar gün yüzüne çıkmaya başlıyor.
    Siyah-beyazlı ekip, 2 Ekim'de oynanacak Galatasaray maçı öncesinde bir yandan ligde 5. sıraya gerilemenin nedenlerini ararken bir yandan da ekonomik sorunlarla boğuşuyor. Yapılan açıklamada Juventus'un ekonomik verilerinin negatif olduğu belirtilirken 2011 ve 2012 yıllarına göre ise azalan bir oran bulunduğu vurgulandı.
    2011 yılını 95.4 milyon euro zararla kapatan Juventus'un 2012'yi ise 48.7 milyon euro zararla tamamladığı açıklandı. 2013 yılı için de çalışmaların sürdüğü ve şu anda sonuçların 'olumsuz' geldiği ifade edilirken beklenen rakam'ın 2012'den düşük olacağı eklendi.
    PIRLO KRİZİ
    Öte yandan Juventus'un İtalyan yıldız oyuncusu Andrea Pirlo'nun, Verona karşılaşmasında oyundan alındıktan sonra direkt olarak soyunma odasının yolunu tutması Çizme'de gündem oldu.
    Pirlo, İtalya Serie A'nın 4. haftasında oynanan Juventus-Verona mücadelesinin 66. dakikasında yerini Marchisio'ya bıraktı. Andrea Pirlo, oyundan çıkarken kenarda kendisini bekleyen teknik direktörü Antonio Conte'nin elini dahi sıkmadan doğrudan soyunma odasına gitti. İtalyan teknik direktör Conte ise, yıldız oyuncusunun nereye doğru gittiğini şaşkınlıkla takip etti.
    Maçtan sonra Pirlo'nun yaptığı hareketi değerlendiren Conte, "Pirlo ile bir kez daha konuşacağım. Oyundan çıktıktan sonra arkadaşlarının mücadelesini izlemesi için yedek kulübesinde durmak zorunda olduğunu hatırlatacağım. Eğer bu durum tekrarlanırsa artık 90 dakika boyunca yedek kulübesinde kalabilir" dedi.
    Kaynak: Fotospor Dış Haberler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahdet-i Vucuddd -- 25 Eylül 2013; 14:10:30 >

• Gerizekalı bunlar lider 12, 5. sıradaki 10 puanı var, mali konuda %30 artış var, bilet satışlarında %20 artış var, önceki yıla göre borç düşmüş ama miktar fazla olduğu için sıfırlanmıyor. Pirlo tunnel'e gitti biraz yanlış anlaşıdı ama Conte'ninde rotasyonun öneminin farkında.
  • Hocam yanlış açıklamalar var haberde resmen kötü göstermek istemişler

Conte şunları söylemiş bu konu hakkında
    ''Pirlo'da bu konuda endişeli ama onun açıklama yapmaya ihtiyacı yok çünkü bunu yapmamasını söyleyen bi kural yok ama bundan sonra böyle bi kural koyduk ve bütün oyuncular için geçerli kuralımız oyuncu sakatlık sorunu yaşamadığı sürece oyundan çıktıktan sonra sahada kalıp takım arkadaşlarını seyretmesi bunu uygulamayan oyuncular para cezası ödeyecek ve 1 ay boyunca kadrodan çıkarılacak''

Sorun dallanıp budaklanmadan gün yüzüne çıkmış ve karar alınmış bu Pirlo'nun üzerinde olumsuz bi etki bırakır mı bilmem ama anında bi çözüm gelip sorunun bitmesi iyi oldu ki doğru bi karar bence takım olma adına

@brescia58

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 25 Eylül 2013; 14:40:58 >
  • Conte'den Pirlo'ya övgüler

''Andrea gibi oyuncuları bulmak zor mükemmel bi top tekniği var oyunu sakinleştirmemizi ve sağlıklı düşünmememizi sağlıyor böyle bi yeteneği organize ve kimin ne yapması gerektiğini bilen bi takıma eklersen iyi olan oyuncuları daha da iyi yapıyor o harika bi oyuncu''

''Andrea eskisinden daha az koşuyor diye bir şey yok Şampiyonlar liginde en çok koşan oyunculardan biri fiziksel güç onun yeteneği değil onun yeteneği beyni ve ayakları''

İşlem tamamlandı kaldığımız yerden devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 25 Eylül 2013; 15:45:03 >

• Juventus: Buffon; Barzagli, Ogbonna, Chiellini; Isla, Pogba, Pirlo, Marchisio, Peluso; Quagliarella, Llorente

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 25 Eylül 2013; 21:29:38 >
  • Gigi naptın 3 maçtır o kadar garip goller yiyoruz ki yani olmayacak goller yedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 25 Eylül 2013; 22:17:19 >
  • Buffon'un hediyesiyle 1-0 geriye düştük.
    Quqly-Lorente uyumu sıfır,İsla da futbol dışı bişey oynuyor.

Marchisio yine hayalet rollerinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 26 Eylül 2013; 20:17:54 >
  • Oha be Lorente yuh artık ordan at arkadaş.
  • Chievo gol pozisyonuna girmeden gol attı biz ceza sahasına açılan ortalarla golü bulmaya çalışıyoruz Pogba'dan Llorente'ye kaldırılan çok top izledik ama bu setten gol pozisyonu bulamadık oyunun hakimi biziz ama skor olarak gerideyiz bianconera'nın söylediği gibi Llorente -Quagly çok kopuk oynuyor birbirinden Tevez'in girmeyeceğini düşünerek bilemiyorum ama Vucinic girebilir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 25 Eylül 2013; 22:42:05 >
  • Oh be gol Quagliarella Pogba en sonunda yaptırdı golü yanlız o da girmiyordu az daha

Ilk yarı Llorente gelen toplara vuruş yapıyordu şimdi indiriyor daha etkili olduk

Neler oluyor ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 25 Eylül 2013; 22:53:57 >
  • Buffon neler yapıyosun hiç güven vermiyor allahtan hayırlısı.
  • 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.