Şimdi Ara

Justin Bieber 'Okumak Bana Göre Değil'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Justin Bieber 'Okumak Bana Göre Değil'

Çocuk yaşta girdiği müzik piyasasında kısa sürede üne kavuşan 18 yaşındaki yıldız Justin Bieber artık lise mezunu.

Bieber, Kanada'nın Stratford şehrindeki St. Michael Catholic Secondary School'dan mezun oldu.

Kaliforniya'da yaşayan Bieber, lise diplomasını internet üzerinden eğitim görerek aldı. Kanadalı yıldız mezuniyet törenine katılmadı. Bieber mezun olduğu için basın ve hayranları kadar heyecanlı değildi. Bieber mezuniyet gününde Twitter hesabından yeni şarkısı ve 2013'te çıkacağı turne hakkında yazılar yazmayı tercih etti.

Ünlü yıldızın üniversite ile ilgili planları ise henüz açıklanmış değil. Ama, katıldığı turneler, albüm tanıtımları ve televizyon programları nedeniyle okula zaman ayıramadığı biliniyor. Bieber'ın lise diplomasını da, annesi çok istediği için aldığı konuşuluyor.

Justin Bieber, 2009 yılında "One Time" şarkısıyla iyi bir çıkış yakalamış ve 2010 yılında MTV Video Müzik Ödülleri'nde "en iyi yeni sanatçı", Avrupa Müzik Ödülleri'nde de "yılın erkek sanatçısı" ödülünü kazanmıştı. Bieber'ın yıllık geliri 53 milyon dolar.

Genç şarkıcı Bieber son verdiği MTV röpörtajında "Okumak bana göre değil" imalarında bulundu.

• o kadar parası olupta okuyacak adam var mı forum da? ben okumam mesela
  • E o kadar param olsun bende okumam.
  • insanlar zaten para kazanmak için okuyor (çoğu).o yüzden okumayı istemesi zaten saçma olurdu.2 dünya turnesi düzenlese zaten dünyanın parasını kaldırır.
  • cahil cahil gezsin, ömrü boyunca.
  • Dünya 'nın en zengin kişisi olsam bile sürekli boş zamanlarımda ufkumu genişletirim, okumak, ilim ve bilim bilgimizi genişletmek kadar güzel birşey yok. (Benim görüşüm.)
  • Biber olunca rahat okuyamaz ki sınıftaki kızlar biber biber , dışarı çıkar biber biber ilk seneden bırakır zaten , ayrıca ben olsam ben de okumam
  • Cehalet
  • o okumasın lan zaten. düşünsene benimle aynı seviyede eğitim almış. zaten aynı zaman dilliminde bulunduğum için acım büyük...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 5 Ekim 2012; 21:31:21 >
  • yılda 53 milyon dolar ? bitsin abi bu dünya kapatın lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orion578

Dünya 'nın en zengin kişisi olsam bile sürekli boş zamanlarımda ufkumu genişletirim, okumak, ilim ve bilim bilgimizi genişletmek kadar güzel birşey yok. (Benim görüşüm.)

Kesinlikle katiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İNANMAYIN BEYLER GENCLERİ OKUMAYA ÖZENDİRMEK İCİN YAPILMIŞ FEYK HABER BU!!!!

• quote:

Dünya 'nın en zengin kişisi olsam bile sürekli boş zamanlarımda ufkumu genişletirim, okumak, ilim ve bilim bilgimizi genişletmek kadar güzel birşey yok. (Benim görüşüm.)

Aynen Öyle İnsanın Her Konuda Söyleyecek Bir Kaç Parça Sözü Olması Gerçekten Gurur Duyulacak Bir Şey Bence
  • Cehaletle alakası yok matematik fizik bilmesede insan gayet normal yaşar.Sanki zeki insanların hepsinin dersleri çok iyimiş gibi konuşmayın.Üniversite okumanın temel amacı bi alanda kendini geliştirip bir meslek edinmek.Sonuç olarak yine para kazanmaya çıkar.O kadar param olucak hiç bir şekilde gençliğimi harcayıp okumam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

cahil cahil gezsin, ömrü boyunca.

Okullarda anlatılan yığınla saçmalığa ayıracak kadar çok zamanım yok. İnternette boş boş dolaşmak bile daha mantıklı geliyor, en azından severek yapıyorum. Özetle param olsa ben de okumazdım. Üniversitelerden alanında gerçekten bilgili ne kadar mezun çıkıyor şu eğitim sisteminde ? Cahillik bu sistemle giderilecek birşey değil bence.

quote:

Orijinalden alıntı: Shynoobi

Cehaletle alakası yok matematik fizik bilmesede insan gayet normal yaşar.Sanki zeki insanların hepsinin dersleri çok iyimiş gibi konuşmayın.Üniversite okumanın temel amacı bi alanda kendini geliştirip bir meslek edinmek.Sonuç olarak yine para kazanmaya çıkar.O kadar param olucak hiç bir şekilde gençliğimi harcayıp okumam.

işte tam olarak bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 5 Ekim 2012; 21:34:48 >

• Tam bebe
  • quote:

okumaktan kasıt, lisede üniversitede vakit geçirip notlara bağlı olmak.
  • adam hayatını yaşıyo lan. biz yıllardır b.k b.k dersler görüyozda noluyo sanki. burda yok cehalet yok bilmem ne yazanların hepsi kıskançlıktan yazıyolar

not:justin'den nefret ediyorum

edit:okullarda anlatılan saçma sapan derslerde cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelt -- 5 Ekim 2012; 21:36:23 >
  • quote:

Sadece cahil degil ki.

İlim cehaleti alir eseklik baki kalir.

• quote:

Justin'i sevmem ama bu ne biçim bir yorumdur ya. Abi ne biçim insanlarla aynı dünyayı yaşıyorum yemin ediyorum he sen zekalısın üniversite okumayanlar gerizekalı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.