Şimdi Ara

Justin Bieber Neden Kimse Sevmiyor ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
11.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın Şarkılarıda Güzel ama niye sevilmiyo kıskançlıkmı ne yani ALLAH yaratmış onuda tipsizmi olsaydı servetinemi lafınız aga adam hakediyormu ediyor

not : mağara

şimdi size biraz daha kıskanmanız icin bir kaç birşey göstermek isterim

Doğum gününde 18 ine basan JB'nin 10 milyon $ Servet verip aldığı malikanesi

6 Yatak Odasından Oluşuyor Selena Gomez ile yerleşicekmiş

Yoksa Selena Gomez Yenge Yüzündenmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoShop Man -- 7 Mart 2012; 15:22:06 >

• Selena gomez yüzünden
  • İyi çocuktuur.
  • Sesini beğenmeyebilirler ona eyvallah ama her gün adama hakaret ediyorsa onu çekemiyordur küçük yaşta çoğu şeyin sahibi oldu bizim ergen arkadaşlar anca küfür ede dursun bu kadar kıskanç olunmaz
  • aynen ya kendılerı 17 yasında populer olamadılar paraları yoktu tabı olanada kufur edın adam hayatını yaşıyo sız ne dersenız deyin kıskanç herifler
  • Konuyla pek alakası yok ama Justin Bieber kaç doğumlu
  • Sesini beğenmiyorum

Benim için ajdardan farkı yok

Ha Ajdar Çikita Muz

Ha JB Baby....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Sonidito -- 7 Mart 2012; 15:33:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle sanırım görmedim ama aşağıdaki resimde görüldüğü gibi yaptıkları işin hiç bi halta yaramadığı görülüyor.10 kişinin bir parça yazması ve parçada 'baby baby oh' tan başka söz olmaması.Yeterince bir başarısızlıktır.Sesini beğenmiyorum ama o benim zevkim.Sevmememin nedeni bu değil.Gıcık almamdaki sebep şudur;dünyaca ünlü,yaptıları işe emek harcayan ve gerçekten başarılı insanların (Örneğin:Michael Jackson,Megadeth,Steve Vai,Iron Maiden vs..) bu kamilin yanında nerdeyse hiç ilgi görmemesi.Youtube'tan da görüleceği üzere yazdığım grupların ve kişilerin videolarının maximum 20-30 milyon kişice izlenilmesi ve bu kamilin Baby adlı parçasının 700 milyon kişice seyredilmesi.Tabi bu 700 milyonun %90 ı kızdır diye düşünüyorum.Bu çocuğun sadece ergen kızların hayran olmasıyla sanki başarılı birşey yapıyormuş gibi diğer insanların rağbet görmemesi ondan nefret etmem için tek başına geçerli bir sebeptir.

• Sesini beğenmiyorum, adeta kız gibi sesi var.
    Şarkısının "baby baby oh" tan ibaret olması.
    Ondan daha kaliteli şarkıcılar varken bu kadar ilgi görmesi zoruma gidiyor.
    Küçük yaşta bunca şeye sahip olması hiç mi hiç ilgilendirmiyor.
  • Ama Hocam Var Yani Overboard Eenie Meenie Falan Kulağa Hoş Gelen Şarkılar Baby Babyide Sonuçta o Yazmamıştır Herhalde Besteyi Çocuk Yaşta 14-15 Yaşındayken Çıkarmıştı Onu Mistletoe Falan

ama kızlar dersen o doğru bak ama gelmiş apaçinin biri justinden nefret eden beğensin adam mc stylaa depresyon stylaa asıl onlardan nefret etmek lazım
  • parayı bulunca görgüzüzlüğe vurdu kerata yoksa canım gibi severdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Öncelikle sanırım görmedim ama aşağıdaki resimde görüldüğü gibi yaptıkları işin hiç bi halta yaramadığı görülüyor.10 kişinin bir parça yazması ve parçada 'baby baby oh' tan başka söz olmaması.Yeterince bir başarısızlıktır.Sesini beğenmiyorum ama o benim zevkim.Sevmememin nedeni bu değil.Gıcık almamdaki sebep şudur;dünyaca ünlü,yaptıları işe emek harcayan ve gerçekten başarılı insanların (Örneğin:Michael Jackson,Megadeth,Steve Vai,Iron Maiden vs..) bu kamilin yanında nerdeyse hiç ilgi görmemesi.Youtube'tan da görüleceği üzere yazdığım grupların ve kişilerin videolarının maximum 20-30 milyon kişice izlenilmesi ve bu kamilin Baby adlı parçasının 700 milyon kişice seyredilmesi.Tabi bu 700 milyonun %90 ı kızdır diye düşünüyorum.Bu çocuğun sadece ergen kızların hayran olmasıyla sanki başarılı birşey yapıyormuş gibi diğer insanların rağbet görmemesi ondan nefret etmem için tek başına geçerli bir sebeptir.

+1

• Yeni Videolar justin ve küçüklüğü

Burda 14 yaşındaymış görsen 9 yaşında bile yoktur Ünlü olduğu videoyu arıyana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donquixote Doflamingo

/>

• Niye sen ılık mısın gardaş?
  • lütfen bu konuyu karantinaya alın

• Bu şarkısı gayet hoşuma gidiyor.

Ayrıca şunu belirtmek isterim bi şarkıda 100 kere baby baby ohh diyor diyosunuz.Ama dinlediğiniz şarkıların yarısı oyle örnek:Dev-Bass Down Lown
    Birde şarkıyı isterse tek kişi yazar isterse 100 kişi bundan size ne ? insanlara kaliteli muzik yapmak istiyor demek ki ?

Birde Mistletoe diye bi şarkısı var oda gayet güzel, onlarıda dinleyebilirsiniz.Ama yaptığınız kesinlikle kıskançlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JDLN -- 7 Mart 2012; 16:24:51 >

• Konuda biberin kız fanları kendini açığa çıkarıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Öncelikle sanırım görmedim ama aşağıdaki resimde görüldüğü gibi yaptıkları işin hiç bi halta yaramadığı görülüyor.10 kişinin bir parça yazması ve parçada 'baby baby oh' tan başka söz olmaması.Yeterince bir başarısızlıktır.Sesini beğenmiyorum ama o benim zevkim.Sevmememin nedeni bu değil.Gıcık almamdaki sebep şudur;dünyaca ünlü,yaptıları işe emek harcayan ve gerçekten başarılı insanların (Örneğin:Michael Jackson,Megadeth,Steve Vai,Iron Maiden vs..) bu kamilin yanında nerdeyse hiç ilgi görmemesi.Youtube'tan da görüleceği üzere yazdığım grupların ve kişilerin videolarının maximum 20-30 milyon kişice izlenilmesi ve bu kamilin Baby adlı parçasının 700 milyon kişice seyredilmesi.Tabi bu 700 milyonun %90 ı kızdır diye düşünüyorum.Bu çocuğun sadece ergen kızların hayran olmasıyla sanki başarılı birşey yapıyormuş gibi diğer insanların rağbet görmemesi ondan nefret etmem için tek başına geçerli bir sebeptir.

bize söz kalmamış

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.