Bildirim
Justice League mi Avengers mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer kriptonit yoksa Superman dağıtır.
Superman > Hulk
Batman > Iron Man
Wonder Woman > Captain America
Flash > Hawkeye
Green Lantern + Martian Manhunter > Thor
Aquaman > Black Widow -
Tabiki avengers -
Kavga mı çıkartmaya çalışıyorsun ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kavga çıkar bence -
Superman,Flash,Martian Manhunter her biri Avengers'ı yenebilir. -
Bomb has been planted -
Superman tek başına alır hepsini. Gözlerinden çıkan heat vision ile katı halden sıvı hale geçirir hepsini. Bir tek Thor zorlar o da çekicinin gücü ile. Ki onun büyüsü de Superman'e sökmez. Superman 3 büyü tanrısını tek başına yenmiştir. Hem de kalbinde büyülü bir ok saplı iken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 7 Ağustos 2013; 5:13:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batman+Superman hepsine tek atar.
Daha geçen böyle bir konudan kurtulduk. hemen bi tane daha açılmış. -
Avengers ta en güçlü üye Thor'dur açık ve net. Sonra sıra Hulk a gelir. Sonra Sentry falan diceksiniz belki ama o kendi kendini yenemeyen manyağım teki. Gerisi ful hava. Hava olmayanlarıda JL nin 2. katman üyeleri bile alır bunuda söleyim.
Iron Man Cyborg,Batman,Blue Beetle ve Red Tornado yu tek alır diyenler var harbi güldüm size.
Batman Solomon Grundy gibi bir Hulk çakmasını tek başına yenebiliyorken.
Cyborg neredeyse 2 ordunun silah mühimmatına sahip olup evrendeki her yeri hackleyebiliyorken
Blue Beetle sadece sonik lazeriyle tüm Teen Titans ı yenmişken
Red Tornado kendisine ateş eden büyük bir orduyu sadece tek bir kasırga fırlatışında yenmişken
bu kendi evinde dayak yiyen ezik mi bunları yenecek. Ve birde Iron Man i Robert Downey Jr. oynamasaydı ve sadece çizgi roman halini bilseydiniz kesinlikle nefret ederdiniz.
Geri kalan üyeler ne ki zaten. Amerikan bayrağı,ok atan şebelek,jimnastikçi bir kadın, %50 Batwing,Martian Manhunter çakması bir robot , Boyunu değiştirebilen bir böcek dahada varsa söyleyin hepsi hava.Marvel fanboyları yediremedikçe Hulk herkesi yener ama kanıtım yok gibide başlıklar açar ben Marvelcıyım tabikide Avengers alır diyenlerde bitmez
-
Avangers zaten kazmalar topluluğu bir tek zorlarsa Thor zorlar. -
Bu konunun sinema bölümünde açılması saçma en başta...Tabi ki Justice League
Açık ara Justice League -
Biliyorum daha bir sürü karakter var ama en bilinenlerini yazdım. Bir çok kaynakta yazdığım isimler geçiyor zaten.
Konu çizgiroman bölümünde de açılabilirdi. Ancak sinema bölümünün de buna uygun olduğunu düşünüyorum. Avengers in filmi çekildi. Jutice League de büyük ihtimalle önümüzdeki yıllarda sinema da izleyeceğiz. Çizgiroman ve sinema sektörleri artık ayrılmaz ikili oldular. Ama gerek duyulursa çizgiroman bölümüne taşınabilir. -
böyle konular açmayın sonra forum karışıyor -
Justice League -
tabikide justice league havada karada alır avengers ı -
avengers da scarlet witch varsa justice league zorlanabilir
bu da sorumu hocam Justice foreva
Benzer içerikler
- p**** film indir
- film bulma
- bedava film izleme siteleri
- hd film
- paul walker cesedi
- çılgın hırsız 5
- x-men filmleri
- imdb yüksek filmler
- pasifik savaşı 3
- ejderhanı nasıl eğitirsin 4 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X