Şimdi Ara

Just Because! 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Just Because! 2017

#Okul

KONUSU

Lisedeki üçüncü yıllarının kışı, ikinci dönemin sonuna yaklaşmışken öğrenciler lisedeki son zamanlarını yaşamaktadırlar. Herkes sadece mezun olmayı beklemektedir.
    Ta ki o geri dönene kadar… Ortaokulda sınıf arkadaşları olan ızumi Eita yaşadıkları o dönem yerden uzağa taşınmıştır. Eita’nın aralarına tuhaf zamandaki geri dönüşü grubu yeniden bir araya getirir. Bu durum, lise hayatlarını tantanasız şekilde noktalayacaklarını düşünen bu arkadaşlar için duygularını serbest bırakmalarını söyleyen bir sinyal olacaktır.

Türkanime

Myanimelist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 26 Ekim 2017; 21:21:54 >

• Konu öyle çok ilgi çekici gelmiyor fakat sırf okul ve gençlerin hayatını anlatan şeyler hoşuma gittiği için bir şans vereceğim.
  • Her sahnesiyle fazlasıyla sıradan bir ilk bölüm.Sıradanlığı özlediğimi fark ettiğim bir bölüm oldu.Klişelerden uzak olma yönü devam eder umarım...

-Bir anda fotoğrafçılık kulübüne gidip kulübün kapanmaması için yeni üye ben olurum demesini bekledim...
    -Transfer öğrenci olarak hiç beklenmeyen bir zamanda geldiği için soru yağmuruna tutulmasını bekledim...
    -Daha ilk bölümden kızla dramatik bi buluşma sahnesi bekledim...
    -Eski arkadaşını görünce anında aralarının sıcacık olmasını bekledim...
    -Arkadaşıyla beyzbol oynayarak araları giderek daha iyi olurken muhteşem bir oyun görmeyi bekledim...
    -Hiçbiri olmadı ama birdenbire hiç beklemediğim bir çıkma teklifi geldi bölüm sonunda.Böyle devam eder umarım...

• 2.BÖLÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 13 Ekim 2017; 15:34:51 >
  • Sanırım bu tarz animeleri iyi olmasalar bile izlemeye bayılıyorum.Sebebi ne acaba? 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uldyssian

Sanırım bu tarz animeleri iyi olmasalar bile izlemeye bayılıyorum.Sebebi ne acaba? 😁

Hoşuna gidiyorsa bunun ardında bir sebep aramana gerek yok bence :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ve final.

Beklentilerimi tam anlamı ile karşıladığını söyleyemeyeceğim ama izlemesi zevkli bir seriydi.Gerçi ilk bölümleri son bölümlere kıyasla daha çok sevdiğimi söyleyebilirim.Ucu açık bir final verdiler.Hafif yarım kaldı gibi ama yinede tatmin ediyor.

8/10
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.