Şimdi Ara

Jurassic World (2015) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
12.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dinazorları severim :) inş sorunsuz bi şekilde 2 3 yıl içinde çekerler...
  • Serinin ilk filmi mükemmeldi ama sonra çekilen 2 film aynı başarıyı göstermedi... İlk film gibi ses getirecek bir 4. film yapıcaklarını sanmıyorum...
  • Ne kadar güzel bir haber.
  • Eminim birçoğunuz başlıkta Jurassic Park IV’ü görünce heyecanlanmışsınızdır. Seri 2001 yapımı Jurassic Park 3’ten sonra toz tutmuştu.

Steven Spielberg de seriye geri dönmeyeceğini belirtmişti. Universal uzun zamandır uyuyan, canavar temalı bir seriyi başarılı bir şekilde yeniden diriltmekte deneyimli senaristler buldu sonunda.
    Deadline yapım şirketinin dördüncü filmin senaryosu için Rise of the Planet of the Apes’in senaristleri Rick Jaffa ve Amanda Silver ile anlaştıklarını duyurdu.
    Rise of the Planet of the Apes’in en iyi tarafı Jaffa ve Silver’ın maymun Caesar’ı anlaşılır bir motivasyon ve büyüleyici duygusal bir yolculukla ana karakter olarak ele almasıydı.
    Zeki “velociraptor”la ne yapacaklarını merakla bekliyoruz.

Jurassic Park dünyasını ekranda görmek için sabırsızlanıyorsanız, Jurassic Park’ın 3D versiyonunun 19 Temmuz 2013’te vizyona girmesine eminim sevineceksiniz.
    Yapımcı Kathleen Kennedy’nin senaryo adına hedefleri hakkında yaptığı yorumları aşağıda okuyabilirsiniz.

Spielberg’ün yapımcı ortağı olan Kennedy Jurassic Park serisiyle çok yakından ilgileniyor.
    Geçtiğimiz Aralık ayında devam filminin zaman çizelgesinin hikayeye bağlı olduğunu belirtti:

“Dördüncü Jurassic Park’ı gerçekleştirmemiz için gereken en önemli şey mükemmel bir senaryo.
    Standartlarımızı çok yüksek tutuyoruz çünkü biz de seyirci gibiyiz.
    Filmi yapmak için bir sebep yoksa o filmi yapmak istemeyiz. Bu yüzden ikilemi de kendimiz yarattık çünkü filmin bir seri olmasını asla düşünmemiştik.
    Şu soru sorulabilirdi; ‘Neden dördüncü bir Jurassic Park filmi yapıyorsunuz?’
    Bizim de neden dördüncü bir Jurassic Park filmi yaptığımızı açıklamamız için iyi bir sebep bulmamız gerekiyordu.
    Şu anda tam olarak bunun üzerinde çalışıyoruz.”

Divxplanet
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Eski filmleri tekrar izlemeye gerek olur mu acaba konu bütünlüğü açısından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Jurassic Park bir türlü ısınamadığım serilerden.Filmin o havasını bir türlü sevemedim.Bence gereksiz yere uzatıyorlar.

Aynı fikirdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cineman

Eski filmleri tekrar izlemeye gerek olur mu acaba konu bütünlüğü açısından?

Sadece 1'i izle bence, diğerleri iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

quote:

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbezgin

Serinin ilk filmi mükemmeldi ama sonra çekilen 2 film aynı başarıyı göstermedi... İlk film gibi ses getirecek bir 4. film yapıcaklarını sanmıyorum...

Ben 3.'yü de başarılı bulmuştum. Sam Neill ayrı bir hava katıyordu bu filme yau.

Bakalım nasıl bir film olacak merak etmeye başladım bile.

Edit: derkeeen Sam Neill'in İmdb'deki sayfasına bir girdim ne göreyim Dr. Alan Grant geri dönüyor. Bu güzel oldu işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 津波 -- 25 Haziran 2012; 10:23:38 >
  • bu haber super oldu, ama seriye çok ara verdiler. İlk Jurassic Park ın basarısı 5-6 metrelik dinozorları o gunku kosullarda inandırıcı ve ilk defa göstermesiydi. Bence bu yeni serinin basarılı olması 3d (sevmesemde) nin çok iyi kotarılmasına baglı. Ayrıca gerilim atmosferinin dozu biraz aşırı olmalı ki 3d yi sonuna kadar gözümüze soksunlar. Ayrıca atesli silahlarla dino avlamak ve savasmak(seride genelde dinozorları direk silahla oldurme çok azdır) olmalı. Ama amerikalıların gazını almaya calısırlarsa lost world kıvamında bir film bizi bekliyor...
  • güzel haber. seriye taze kan gelecek izlenir bu film.
  • “Tanrı dinozorları yarattı…tanrı dinozorları yok etti…tanrı insanı yarattı…insan tanrıyı yok etti…insan dinozorları yarattı.”
  • Cok olağan dısı bir konu islenecegini düşünmüyorum. Yine sıradan bir Jurassic Park olacak. Tek artısı görsel efektler olur gibime geliyor. Beklentileri yüksek tutmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün seriyi izliyen arkadaşlara bir sorum olcak.Hatırladığım kadarıyla bir otobüs uçuruma düşüyor ama bir ipe felan takılıyo.O sıradada bi mercedes -benz ml230 marka bi jip onu çekiyordu hatta geri vistes'e takıp.Hatırlıyan varsa bana bunun hangisi olduğunu söylüyebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Bütün seriyi izliyen arkadaşlara bir sorum olcak.Hatırladığım kadarıyla bir otobüs uçuruma düşüyor ama bir ipe felan takılıyo.O sıradada bi mercedes -benz ml230 marka bi jip onu çekiyordu hatta geri vistes'e takıp.Hatırlıyan varsa bana bunun hangisi olduğunu söylüyebilirmi?

Serinin 2. filmi. Yani 1997 yapımı The Lost World: Jurassic Park
  • Film için Vizyon Tarihi belirlendi.
    13 Haziran 2014'da 3D olarak Sinemalarda olacak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nihayet. Filmin yapımcısı Steven Spielberg olacakmış ama yönetmen belli değil.
  • Vizyon tarihinin belli olması güzel olmuş ama daha çok var!...
  • dinazorlu diziden sonra şipilbörgden şüphe etmeye başladım.umarım bu sefer ilk filmi gecerler kalite bakımından... farklı farklı dinazorlar bekliyoruz daha gercekci olsunlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.