Şimdi Ara

Jungler Yi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farklı metaları severim, kendim de denerim sık sık değişik şeyler PBE'de fakat bu jungler Yi'nin mantığını ne kadar düşünsem de bir türlü kavrayamadım. 0 CC, gap-closer diyebileceğimiz sadece Q var. Ee Evelynn'de de bunlar yok diyeceksiniz fakat ablamın invisible olma gibi bir yeteneği var, ayrıca high mobility. Yi'nin öyle high mobility olduğu de yok 6'dan önce. Niye oynanır yani, nedir jungler Yi'nin mantığı birisi anlatabilir mi detaylıca?

• 20 levelde falan gideri var aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Farklı metaları severim, kendim de denerim sık sık değişik şeyler PBE'de fakat bu jungler Yi'nin mantığını ne kadar düşünsem de bir türlü kavrayamadım. 0 CC, gap-closer diyebileceğimiz sadece Q var. Ee Evelynn'de de bunlar yok diyeceksiniz fakat ablamın invisible olma gibi bir yeteneği var, ayrıca high mobility. Yi'nin öyle high mobility olduğu de yok 6'dan önce. Niye oynanır yani, nedir jungler Yi'nin mantığı birisi anlatabilir mi detaylıca?

evede ultisi slow
  • Bilmiyorum ben oynuyorum çok ta zevkli oluyor açıkçası. Zaten Lv6 ya kadar kimse senden kamp istemiyor ki koridoruna. Earlyde W skili sayesinde base de atmıyorsun sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

quote:

Farklı metaları severim, kendim de denerim sık sık değişik şeyler PBE'de fakat bu jungler Yi'nin mantığını ne kadar düşünsem de bir türlü kavrayamadım. 0 CC, gap-closer diyebileceğimiz sadece Q var. Ee Evelynn'de de bunlar yok diyeceksiniz fakat ablamın invisible olma gibi bir yeteneği var, ayrıca high mobility. Yi'nin öyle high mobility olduğu de yok 6'dan önce. Niye oynanır yani, nedir jungler Yi'nin mantığı birisi anlatabilir mi detaylıca?

evede ultisi slow

6 öncesi gank'ler için diyorum. Evelynn'le 6 level'i beklemek zorunda değilsin, eşşek gibi damage çıkışı var zaten Q'dan. Mesela ben 3 veya 4 level'de gank atıyorum her zaman. Lane'in push'lanmasına takım arkadaşların izin verirse çok rahat kill çıkarırsın gidip. Bunu Yi ile yapamazsın, Q attın bitti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

quote:

evede ultisi slow

6 öncesi gank'ler için diyorum. Evelynn'le 6 level'i beklemek zorunda değilsin, eşşek gibi damage çıkışı var zaten Q'dan. Mesela ben 3 veya 4 level'de gank atıyorum her zaman. Lane'in push'lanmasına takım arkadaşların izin verirse çok rahat kill çıkarırsın gidip. Bunu Yi ile yapamazsın, Q attın bitti.

ne gerek var ki .q adamı yakalamanı sağlıyor sonrada redle yavaşlatacaksın işte.flash atacak falan çokta cc ye ihtiyacı yok.offansive jungle zaten amaç latede çoşması

• Takımda yeteri kadar cc varsa alınabilir.Bd atıp maç çevirme ihtimal var.Ama tf yr giriş zamanını çok iyi belirlemeli yoksa çerez niyetine arada kaynar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.