Şimdi Ara

jungler useless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunda eskiden ormancının oyunun erken dönemlerinde acayip bir avantajı vardı hem exp hem gold konusunda şimdilerde ise temizleme süresi
    ortalama olan karakterler ile gankler başarılı olmadığı zaman adeta bir botlane oyuncusu levelinde kalıyorsunuz.
    beslenmiş ve kartopu etkisine sahip şampiyonlara bu durumda gank atmak imkansız oluyor çünkü lanede gank atan junglerı da kesip double kill alması
    işten bile değil.

oyunun rakiplerinden sıyrılmasını sağlayan mekaniklerinden birini daha berbat etti benim için riot.Wukong un jungle temizleyemediği oyun bitmiştir gözümde

• zaten jungle ve sup çekdiğini bu sezon hiç bir lane çekmedi solo mid adc sabit biraz adc değişdirdiler ondada saçm bişey oldu şuan tristana ölümcül oldu rangesi yüzünden riot sağlıklı düşünemiyor bence
  • Naix Sk ayı enigma furion NC de akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gank atmazsan mid-top ile aynı anda 6 olabiliyorsun ama oynadıgın karaktere baglı. Rengar ile karsı jungle a 2 lvl fark atabiliyorum. Ama işte önemli olan lanelerin safe oynaması.
  • oyun senin gözünde bittiyse bize laf hakkı düşmez kardeş.

Riot kendisini sana nasıl affettirebilir onu söyle.
  • Coleyenema kullanıcısına yanıt
    @coleyenama trollü beslemeyin

Ciddi bir konu konuşuyoruz burada. QQ konusu ya da değil gerçekler bunlar jungle'ın avantajını yok ettiler çoğu şampiyon için.
    main lane im resmen useless farm yapsan taşıt(y)amıyosun ; gank atsan geri kalıyorsun.
    dengeleme şart. ileri levelde neredeyse exp vermeyen yaratıkların o kadar zor kesilmesi çok saçma.
    meta denilen şeyin dışındaki şampiyonlar için konuşuyorum eskiden jungle viable olan tüm şampiyonlar için .
    düzelene kadar bekleyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 10 Ekim 2014; 17:12:24 >
  • Şuan ki meta adc metası.
  • Merakla bekliyorum bir Elise ve Shyvana maini olarak. Pek iyiye benzemiyor yalnız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VolumeOn V kullanıcısına yanıt
    Ciddi konuşuyorsan aslında durum daha kötü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.