Şimdi Ara

Jungle Timer Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şu jungle timer programını bulamıyorum! Yardımcı olursanız sevinirim... Üstüne falan basınca geri sayıma başlıyor..Bir kaç program denedimde onlar istediğim gibi değildi, bana tam olarak bu lazım..Şimdiden teşekkürler...

Jungle Timer Yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: HectorHera

http://euw.leagueoflegends.com/board/redirect.php?do=verify&redirect_url=http%3A%2F%2Fwww.ljtd.net%2Fdownloads%2FLJTD%2520x86.rar

Buyur :)

Öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler...Bu verdiğin programı denedim daha önce, oyun tam ekranken altta kalıyor.Çalışabilmesi için window modunda oynamak lazım.O zamanda çok kötü oluyor.Sonuç olarak gösterdiğim program bu değil.İlgilendiğin için tekrardan teşekkürler...

• yasal mı bu? İlk kez duydum böyle bişi ve hiç hoşuma gitmedi. Tavsiyem Organik olun biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: azizgoxel

yasal mı bu? İlk kez duydum böyle bişi ve hiç hoşuma gitmedi. Tavsiyem Organik olun biraz

Yasalmı derken ? Twitch veya own3d dan hiç stream izlemiyosun sanırım...Çoğu kişi kullanıyor...Sen çok istiyorsan organik olabilirsin ,herkesin kendi bileceği iş.. Ben varsa böyle kolaylık kullanmak isterim...Yinede ilgin için teşekkürler...
    Sezon 5 Top Lane Jax Rehberi
    11 yıl önce açıldı
    First Pick Mid Yardım.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waril

Borderless tarzı bir seçenek daha var,onunla kullanabilirsin bunu.

Programı bulamadım ama başka bir programla dediğin sekilde yapabildim.Çook sağol :)

Orijinalden alıntı: Bherky

quote:

Orijinalden alıntı: azizgoxel

yasal mı bu? İlk kez duydum böyle bişi ve hiç hoşuma gitmedi. Tavsiyem Organik olun biraz

Yasalmı derken ? Twitch veya own3d dan hiç stream izlemiyosun sanırım...Çoğu kişi kullanıyor...Sen çok istiyorsan organik olabilirsin ,herkesin kendi bileceği iş.. Ben varsa böyle kolaylık kullanmak isterim...Yinede ilgin için teşekkürler...

benim fikrim oyunun kendiliğinden vermediği bir opsiyonu bizim dışarıdan eklentilerle sağlamamızın, olayın kimyasını bozucağı yönünde. Amacım mualefet olmak değil. Genel olarak bu tarz oyunlarda bu yolun sonunun mok yoluna çıktığını biliyorum. Belki fazla kastım ama olsun

• Bu dediğin zamansayar addon gibi birşeymi?

"Açlık asla uyumaz"
  • Android icin program vardi eger GUNCEL VERSİYON varsa ben de istiyorum gecen konu hortlatilmisti oradan indirdim fakat sanirim dogru baron suresi dogru degil gunceli var ise paylasan olursa sevinirm

Orijinalden alıntı: Medjerda

türklerin bu huyundan nefret ediyorum. yardımcı program kullanmadan oyun oynuyamıyorlar. biraz gamer ahlakı oluşturun

Sen nerede yaşıyorsun hacım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.