Şimdi Ara

jungle teemo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fcktheworld

olabiletesi var mıdır acaba

ne gereği var ki?? yavaş döner etkisiz gankler dayanıksız bir sürü sebebi var saçma olması için.
  • No CC no sustain, jungle teemo=USELESS
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcktheworld

olabiletesi var mıdır acaba

Blind var Jungle için Bulunmaz nimet OFFTANK Rune la girersen olur , Ultiile Jungle'a hakim olabilir Enemy Jungle Gang atabilir ,''W'' ile Fast gang atabilir. AMA büyük bir sıkıntı var CC YOK !
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Snoopeh yapınca karar verirsin.

+1 adam A dan Z ye tum champlarla jungle yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CacikForBaris

Support teemo nasıl olur?yaramaz mı blind ve mantarlar ?

Teemo zaten rol kısmında da support olarak gözüküyor. Mantarlara nerf gelmeden önce çok kullanışlıydı Blind fulleyip cdr kasıp her tarafa mantar dikiyordum. Harita kontrolü sizin takımda oluyor. Hala olabilitesi var.
  • quote:

Adam mantara basar ölür , Süper sup olur.
  • Ne oynarsan oyna mantarlar dışında takıma bir katkın olmuyor.Oda bir yerden sonra oracle ile çözülüyor zaten bence gereksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

quote:

Adam mantara basar ölür , Süper sup olur.

tuzak anlamında söylemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nev20.06

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkér

Bence teemo support oynanir. Cunku mantarlar sayesinde gang atan ölür E ile cok iyi harraslarsin rakip adc ve suppu . Q ile vurdurmazsin adcyi

teemo'nun Q'su hariç range'i çok kısa, sadece q atmakla adc'yi harasslayabilirsin ancak tf'de çok verimsiz kalacaksındır, ben de teemo support oynadım ama kabul etmek lazım asla diger supportlar kadar efektif olamaz.

Bu arada eğer support teemo'dan kastın mantarları ward yerine kullanıp farm almak, kill almak, support dışı build kurmaksa yorumumu okumadın say dostum :)

Ward isini sadece supportlar gormez herkez alir kocum ogrende gel bide artizlik yapiyor trde oynadigin nereden belli

• quote:

quote:

quote:

Bence teemo support oynanir. Cunku mantarlar sayesinde gang atan ölür E ile cok iyi harraslarsin rakip adc ve suppu . Q ile vurdurmazsin adcyi

teemo'nun Q'su hariç range'i çok kısa, sadece q atmakla adc'yi harasslayabilirsin ancak tf'de çok verimsiz kalacaksındır, ben de teemo support oynadım ama kabul etmek lazım asla diger supportlar kadar efektif olamaz.

Bu arada eğer support teemo'dan kastın mantarları ward yerine kullanıp farm almak, kill almak, support dışı build kurmaksa yorumumu okumadın say dostum :)

Ward isini sadece supportlar gormez herkez alir kocum ogrende gel bide artizlik yapiyor trde oynadigin nereden belli

dostum münakaşaya girecek değilim, ben seni ezmedim senin gibi düşünenleri kınadım, artizlik haddime değil oyun konusunda da kimseyi kırmam.

ancak şöyle birşey var, sen glass cannon olması gereken adama kendi itemleri haricinde birşey aldırırsan sonra o adamın damage atmasını bekleyemezsin, bu kafada oynadıkca aldığın ya da zarar verdiğin farm'ından 75 altınlık ward gibi hesabını sorabilirsin. bence de tüm oyuncular ward bulundurmalı ama adc bulundurmamalı, çünkü o zaten supportla beraber olacağı için gidecegi yere de destek görevini o sağlamalı.

eu-east oyuncusuyum, win sayımı vs oyun bilgimle hava atacak degilim, duyduğun iki üç şeyle konuşmak yerine east'teysen buyur gel beraber oyun atalım sana support olayım sen gör sonra editle buradaki yorumunu :)

eu-east nickim MgPreacher

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum münakaşaya girecek değilim, ben seni ezmedim senin gibi düşünenleri kınadım, artizlik haddime değil oyun konusunda da kimseyi kırmam.

ancak şöyle birşey var, sen glass cannon olması gereken adama kendi itemleri haricinde birşey aldırırsan sonra o adamın damage atmasını bekleyemezsin, bu kafada oynadıkca aldığın ya da zarar verdiğin farm'ından 75 altınlık ward gibi hesabını sorabilirsin. bence de tüm oyuncular ward bulundurmalı ama adc bulundurmamalı, çünkü o zaten supportla beraber olacağı için gidecegi yere de destek görevini o sağlamalı.

eu-east oyuncusuyum, win sayımı vs oyun bilgimle hava atacak degilim, duyduğun iki üç şeyle konuşmak yerine east'teysen buyur gel beraber oyun atalım sana support olayım sen gör sonra editle buradaki yorumunu :)

eu-east nickim MgPreacher

Oncelikle ben laning phase (1-11lvl) icin dmg atmasini bekliyorum teemo sadece harraslayacak kadar zaten onuda support runeli teemo yapabilir adc oynamiyorum :(

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.