Şimdi Ara

jungle oynamak için öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• smite al
  • jungler champ al
  • hocam rune pagesiz çoğu şampiyonla zor oluyor.ww,nunu,udyr jungle yapması kolay biraz daha.ama jungle ın asıl önemli kısmı doğru zamanda laneleri basıp adamları indirebilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oviedo -- 16 Ekim 2012; 18:56:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oviedo

ilk item olarak rabaddon çık sonra rahatlarsın

babanın tek zeki oğlu sen misin?
  • troll tayfa toplanmis.En rahat shacoyla yaparsin ful hp ile golemi aliyon zaten.Baska dersen skarner tfde cok etkilidir.Lee Sin bende var jungle denemedim henuz ama oynayabilirsen cok iyi.Yeni basliyorsan ww de olabilir. Rota olarak mana champlari kullaniyosan blueden basla manasiz kullaniyosan redden.Erken ganke bak oyun basi ward almazlar genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 16 Ekim 2012; 18:03:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Udyr - Fiddlesticks ikisi de jungle da iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anildeniz -- 16 Ekim 2012; 18:07:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    11 yıl önce açıldı
    ARAM için hero önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • morgana jungle is op
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

troll tayfa toplanmis.En rahat shacoyla yaparsin ful hp ile golemi aliyon zaten.Baska dersen skarner tfde cok etkilidir.Lee Sin bende var jungle denemedim henuz ama oynayabilirsen cok iyi.Yeni basliyorsan ww de olabilir. Rota olarak mana champlari kullaniyosan blueden basla manasiz kullaniyosan redden.Erken ganke bak oyun basi ward almazlar genelde.

shaco sadece ilk buff'ı rahat alıyor onun dışında küçük kampları temizlemekte yavaş bu yüzden sürekli gank atman lazım fakat bazen öyle anlar oluyur ki gank atamıyorsun veya attığın ganklerden kill/asist alamıyorsun 2. bluedan itibaren hiç blue'n olmuyor, exp ve parada büyük sıkıntı yaşıyorsun sonra outlevel ve outfarm kalıyorsun felan.. kısaca oynaması zor bir junglerdır shaco.

skarner, Olaf, udyr başlangıç için uygun zira gapcloser'ı olmayanlara alıştıktan sonra leesin gibileri daha kolay gelecektir.

• gapcloser ney la turkcesi yokmu bunun

• Wriggle Latern ŞArt
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaytum57

quote:

Orijinalden alıntı: oviedo

ilk item olarak rabaddon çık sonra rahatlarsın

babanın tek zeki oğlu sen misin?

Alıntıları Göster
    şu an aldığım ilahi işaretlere binaen mesajımı değiştirdim,rahatsız ettiysem özür diliyorum herkesten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oviedo -- 16 Ekim 2012; 18:57:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaytum57

önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Dostum en rahat jungle dönebilicegin champ shyvana yada nunu dur
  • yeni basliyosan jungle a xin zhao ile basla.pasif lifesteal ve aktif attack speed veren skill damage artiran ve havaya firlatan skill + damage vuran ve aoe slow skill +w damage ve aoe knockback.

hard cc ise mercury ad agirliksa ninja tabi
    wriggles
    ap kasmissa maw of mtis ad kasmissa randuin
    trinity
    black cleaver
    blodthirster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RookieComedian -- 16 Ekim 2012; 18:54:14 >
  • Genelde jungle oynayan biri olarak bir kaç tavsiye vereyim.

-Summoner Spell - Smite her zaman al. Shaco gibi herolar ihtiyaç duyuyor gibi görünse de Smite çok yararlı oluyor. İgnite'a kanma Smite al.
    -Başlangıç itemın için ilk başlarda genelde 300'lük armor ve 5 pot al. Jungle olayını kavradıktan sonra bot ve 3 pota dönebilirsin ama öğreninceye kadar mutlaka Armor+5pot!
    -Masterylerde Tough Skin ve Bladed Armor almanı tavsiye ederim(minionlardan aldığın zararı 2 azaltır ve 6damageı geri yansıtır.) Unutma Jungle'da last hit kovalamayacaksın mümkün olduğunca az pot kullanıp, yüksek canla çıkmalısın.
    -Bir çok ad jungle heroda Wriggle's Lattern çok işe yarar. Jungle'ı daha hızlı temizler, can kaybetmezsin.
    -Lanelere koşarken mümkün olduğunca diğer takıma görünme. Unutma görünmediğin müddetçe karşı tarafı hazırlıksız yakalama şansın yükselir.
    -Jungle hero seçerken mümkün olduğunca slowlu hero tercih et. Çok işine yarayacak.
    -Buffların zamanlarını sürekli takip et, hatta her kestikten sonra chate süreleri yaz. Gözün zamanda olsun buffların gücünü esas junglerken daha iyi görürsün.
    -Karşı tarafın supportlarını takip et, muhtemel wardları tahmin et yakalanmamaya çalış.
    -Tanky bir hero değilsen ASLA karşı tarafın kule altına kadar itildiği bir lane'e gitme. Bütün laneler pushlanmışsa, kendine güveniyorsan karşı tarafın jungleına counter jungle'a git veya kendi jungleında kasmaya devam et.
    -Laneleri iyi takip et, kaybetmekte olduğunuz lanelere daha sık gang git.
    -Takım oyuncusu ol! Aura item kasmaktan çekinme.
    -Jungle'ı öğrenmek için sana Malphite'i tavsiye ederim. Hem E'siyle jungle'ı rahat temizlersin, hem de ultisi iyi kullandığın müddetçe mutlaka kill aldırır. Item sırası olarak da,boots - Philosopher's Stone -Heart of gold- Mr boots/Armor boots - Randuin's Omen -Shurelya's Reverie - Aegis sırasıyla çıkarsan ulti +Randuin kombinasyonuyla oyun aldırırsın. Baktın karşı takımda çok fazla AP var, Negatron Cloak sok aralarına. Force of Nature kasarsan ölmezsin.

Aklıma şimdilik gelenler bunlar. Ek birşey gelirse eklerim. İyi oyunlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

smite al

Kısa ve öz
  • Hazır konusu açılmışken sorayım jungle yapan stream linki lazım bana
  • beyin şart
  • Jungler = Lee Sin

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Jungler = Lee Sin

Lee sin ne kadar iyi bir jungler olsa da bir o kadar da zor. Hani streamlerde izliyorum, kasasım gelmiyor. Yapamam oynayamam böyle diye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.