Şimdi Ara

Jungle nedir, nasıl yapılır hicbirsey bilmiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl öğreneceğim, hangi şampiyonlar jungle yapar bilmiyorum. Video, rehber falan atinda hayrına öğretin beyler.

Not: Seviye 19.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapma kardes herkes jungle yapacak diye birsey yok zaten trde oynuyosan 0-10 gitse adam seni suclar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Yapma kardes herkes jungle yapacak diye birsey yok zaten trde oynuyosan 0-10 gitse adam seni suclar.

o adam 0-2 giderken 2 kere kill aldırırsan adam toparlar. geride kalmış adamın nasıl toparlanmasını bekliyorsunuz anlamıyorum ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

Yapma kardes herkes jungle yapacak diye birsey yok zaten trde oynuyosan 0-10 gitse adam seni suclar.

o adam 0-2 giderken 2 kere kill aldırırsan adam toparlar. geride kalmış adamın nasıl toparlanmasını bekliyorsunuz anlamıyorum ya.

Bunca zamandir jungle oynuyorum bu hic aklima gelmemisti. Saol cilingir oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

Lanede 1v1 kaybedip junglerı suçlayanlardan bahsediyor arkadaş sanırım
  • Daha az once basıma gelen olayı yazım bzım top Türk Zix aldı Dariusa karşı Sonra 0/1 oldu trade girme dedm bota mide gıdıyorm sana gelmem uzun surucek falan yazdım. Baseden doner donmez yarı HPli dariusu gorunce yıne ustune atladı darius bunu 3 stack kanama ve igniteyle yıne kesti 0/2 olan adam beni sucladı gel artk diye snn yuzunden ölüyorm gank gelmıosn falan kufurler. Neyse gank gıttım Vi ile dariusun flashı gitti ona ragmen sırf adam ustunlugu ele alsn dıe kule altı gırdım tankladm buda 2 Q ile aldı dariusu ben öldüm tabi neyse itemleri eşitlediler baktım darius 60 farm bu 23. Halada minion pushluyor. Karsıdaki amumu bi yapıstı buna 1/3 oldu yıne bana küfür etti halbuki ward atmadan rakip kuleye kadar acılmıstı bunu anlatmama ragmen anlamak istemedi yıne beni sucladı.Yani demem oki Jungle olucaksan celik gibi iraden olucak sana ana bacı soven adama özür dilerım gank gelmelıyım sen haklısın suc bende farmı biraz fazla uzattım dıye cevap vermelısın bunu yapabılecekmısn?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 22 Ocak 2014; 0:35:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.