Şimdi Ara

Jungle da yeniyim sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jungle da invade yedik blue ya mesela o zaman ne yapmalıyız yada ilk maviden başlıyorum sonra rede gidiyorum redi kaptırdık ne yapmalıyız o zaman ?

• hoooop karşı jungle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökbörüm -- 11 Ağustos 2013; 18:02:38 >
  • Arkadasa katiliyorum en kisa zamanda karsi jungle a git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starce

hoooop karşı jungle

Jungle'ı nasıl okuyorsun sen
    Edit:adam düzeltmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neutral Evil -- 11 Ağustos 2013; 18:03:18 >
  • Geçen Evelynn'le maviden direk kırmızıya geçer gank atarım dedim. Kha zix'ten invade yedik iyimi? Neyse ki middeki zed geldi de double kill aldı gitti böyle de iyi oluyor. Ama eger ki middeki adam bön bön bakarsa counter jungle yediğinle kalırsın.

• - oyunun başında mide gelirlerse sende direk onların midine gidiyorsun tabi takımca.
    -oyunun başında adam kendi midinden direk senin rede gidebilir o yüzden blue aldıktan sonra asla kurtlara bulaşma direk rede git eğer adam varsa bottan yardım istersin ama adam var diye sakın vurma rede adam smite ile çalar gider eğer sen çalabilceksen çal uzaklaş.
    -oyunun ortasında adam sana pusu kuruyorsa bunu engellemen zor en iyi şey ward almaktır
  • Early de diger jungler lara gore daha guclu bir duallist alirsin
    udyr dir lee dir

• Karsi jungle tehlike redinin al elo hell degil se wardlarlar

Edit:ben oyle yapiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSp4m -- 11 Ağustos 2013; 19:39:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.