Bildirim
Jungle'da kendimi geliştirmek istiyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Nightblue3 izle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MrTux
Nightblue3 izle
Sağol yanıtın için. -
Bence en önemli ayrıntılardan biri. Karşı takımın junglesinin yaptığı hamlelere göre hareket etmen olacaktır. Mesela ilk gankı topa atıp başarısız olduysa mide veya bota gank atıp rahat kill aldırabilirsin. Karşı takımın mavisini, kırmızısını çalabilirsin. -
Öncelikle Trynda Xin gibi kuvvetli şampiyonlarla jungle gitmeye dene, her zaman takımsavaşlarında ayakta kalmaya çalış ve takımıma en çok nasıl faydalı olabilirim buna göre hareket et.Kampları hızlı temizleyip ganklara gitmelisin fakat bu söylendiği kadar kolay bir şey değil. Mobafire den guidelere bakabilirsin. Jungle biraz alışma meselesi. -
quote:
Orijinalden alıntı: mcevatsener
Bence en önemli ayrıntılardan biri. Karşı takımın junglesinin yaptığı hamlelere göre hareket etmen olacaktır. Mesela ilk gankı topa atıp başarısız olduysa mide veya bota gank atıp rahat kill aldırabilirsin. Karşı takımın mavisini, kırmızısını çalabilirsin.
gold division 11? -
theoddone izle -
Nightblue3 izle -
trick2g izle -
Ben de merak ediyorum.
Ww ile jungle yapıyorum ormanı çok hızlı dönüyorum da 6 olmadan ganklar sağlıklı olmuyor.
6 oluncaya kadar herhangi bir lane ezilmemişse sonra oyun bizde ama botta 2 kill gittiyse hemen report denmeye başlıyor zaten.
Heroda mı sorun var acaba :( Ranked girmek için 450liklerin hepsini açmak zorunda kaldım pek alternatifim yok hero konusunda.
ww master yi amumu shaco
Sejuani Vi Xin Zhao Nautilus Malphite istiyom -
-Bol bol stream izlemelisin özellikle Nightblue TheOddOne
-Her türlü jungle champın olmalı (Carry-Tank-Offtank) ki takımda tank picklenmediği zaman sen o açığı kapayabilesin veya tam tersi.
-Kampları temizlerken bir yandan da lanelere göz atmalısın.
-Counter Jungle-Counter Gank gibi kavramları iyi kavramalısın.
-Sadece karşı junglerı değil tüm champları analiz etmelisin.Karşı takımdaki mobilitysi olan heroları görüp onlara göre gank atmalısın.
-Ranked giriyorsan karşı junglerın pickine göre bir pick alman yararına olur karşıdaki Sejuaniye karşı Trundle veya Xin gibi.
-Asla ward almaktan çekinme.Tr Serverında çoğu kişi almıyor fakat senin rakip bufflarına attığın wardlar onun bufflarını kontrol altında tutmanı sağlayacak.
-Dragon ve Baron kontrolünü sürekli yapman gerekir.O civarlarda supportunuz yoksa sen wardlamalısın özellikle Baronu.
-Takımını teamfightlarda güzel konumlandırmalısın.Mesela serseri mayın gibi ön safta dolaşan adcnize ping atıp onu geri çekebilirsin.
-Jarvan IV gibi tanky champlarla oynuyorken takımına "Adcye focus atacağım benim E-Q attığımı görür görmez Adcye dalın"gibi sözlerle takımını yönetmelisin.Çünkü takımın beyni junglerdır.En fazla harita kontrol ondadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knee-Deep in the Dead -- 31 Mart 2014; 17:30:43 >
-
vi al yeter
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
khazix alıyorsun 6 lvlda jungle'a girip q geliştiriyorsun tamammı
Jungle oynamanın sırrı kendi heron ve karşı jungle herosunu çok iyi bilmekten geçer.Kaç lvlda sende onda hangi itemlar varken 1v1 de kesebilirsin gibisinden...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sancak0035
Saol qnq bil bakalım ne oldum? -
quote:
Bence en önemli ayrıntılardan biri. Karşı takımın junglesinin yaptığı hamlelere göre hareket etmen olacaktır. Mesela ilk gankı topa atıp başarısız olduysa mide veya bota gank atıp rahat kill aldırabilirsin. Karşı takımın mavisini, kırmızısını çalabilirsin.
Adam ilk gank i buffları almadan mı atıyor? Hangi ligdesin merak ettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: fungsclup
quote:
Orijinalden alıntı: sancak0035
Saol qnq bil bakalım ne oldum?
cilingir?
Ya kardeşim anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz ya sizin gibiler yüzünden forumdan soğuyorum. Buffları almadan gank atıyor gibi bir şey mi söyledim. Ya havle... -
saint izle derdim ama artık eskisi kadar yayın yapmıyor. nightblue meteos ve goodguygarry xD izle -
quote:
Ya kardeşim anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz ya sizin gibiler yüzünden forumdan soğuyorum. Buffları almadan gank atıyor gibi bir şey mi söyledim. Ya havle...
Adam ilk gank attığında diyorsun yani buffları alıp gank gidiyor de mi? Sonra diyosun ki adam ilk gankini atarken buffları çalabilirsin. Bende diyorum ki adam ilk ganki atarken buffları almamış mı olacak?
Benzer içerikler
- uyumlu sevgili nickleri
- pre ne demek
- troll nickler
- lol euw hesap açma
- elektrik kesintisi maç
- lol sistem gereksinimleri
- ping düşürme
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X