Şimdi Ara

Jungle'da Diana mı? Vi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-Jungle da Diana mı vi mi?

2-Bu arada bugün ilk kez Jungle oynadım, bu yüzden bana jungle'a nereden başlayıp nereleri bititmem gerek, nereler wardlanmalı bunları yazarsanız süper olur.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence diana.W su sayesinde fazla canı gitmeden ormanı temizleyebiliyor.6 Olduktan sonra diyicek laf yok zaten.Ganklerde fazla hasar verirsin.Alamasanız bile en azından rakip outfarm kalır.Eğer combo bilmiyorsan söyleyeyim.Q-R-W-E-Q-R.Budur yani böyle devam eder combosu.1V1 lerde Q tutturmadan R atayım deme işin biter fazla üstün değilsen söyliyim.

Bazı yanlış bilgiler olabilir bende o kadar iyi değilim dianada.Dianayı çözmüş olanlar varsa hatalarımı yazarlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altobellix

Bence diana.W su sayesinde fazla canı gitmeden ormanı temizleyebiliyor.6 Olduktan sonra diyicek laf yok zaten.Ganklerde fazla hasar verirsin.Alamasanız bile en azından rakip outfarm kalır.Eğer combo bilmiyorsan söyleyeyim.Q-R-W-E-Q-R.Budur yani böyle devam eder combosu.1V1 lerde Q tutturmadan R atayım deme işin biter fazla üstün değilsen söyliyim.

Bazı yanlış bilgiler olabilir bende o kadar iyi değilim dianada.Dianayı çözmüş olanlar varsa hatalarımı yazarlarsa sevinirim.

Vi'nin de Pasifi aynı Diana w'sindeki etkiyi yapıyor hocam can konusunda.
    Vi'nin Ultisi de güzel ama, bilemedim.
    Jungle temizleme süreleri arasındaki fark ne kadardır acaba?

• Diana middir jungle olarak Vi dir

• Jungle'a yeni başladıysan 2'side uygun değil. Biri Tier 2 diğeri hepten Tier 3 Jungle.

Tier 1'lerden başla Hecarim, Jarvan, Xin'de olabilir.
  • 1) Takımına baitlettireceksin. Ama baitletirken 4. maddeyi uygulaman gerekiyor.

2) Karşıda Twisted Fate, Pantheon, Shen var mı? Varsa ultilernin CD'sinin ne alemde olduğunu takip edeceksin.

3) Karşıda TP var mı? Varsa CD'sinin ne alemde olduğunu takip edeceksin.

4) Karşı jungler en son nerede görüldü? Uzun süredir gözükmüyor mu? O zaman gank attığın yerdeki wardlara bakıcaksın. Güvende mi değil mi? Counter-Gank yiyebilir misin yiyemez misin? Bunları hesaba katıcaksın.

5) Karşı takım nereyi wardlamış takip ediceksin. Karşı jungle'ı wardlayarak karşı junglerin nerede olacağını bilip counter gank atıcaksın.

6) Karşı jungler öldüğünde bufflarını temizleyeceksin. Ya da aşağı tarafta görüldüğünde karşı junglerin üstteki kamplarını temizleyeceksin.

7) Takımında inatla ward almayıp ölen lane'lerin wardını alıcaksın.

8) Killeri çok geride olmadığın taktirde takım arkadaşlarına bırakacaksın.

9) Karşı jungler geri kaldığında tenha bir yerde kıstırabilirsin. Ama bunun için neresi wardlı bilmen, takip etmen gerekir.

Wardları adamların jungle'ında olabildiğince yolların kesişti noktalara koymaya çalış ki her yolu görebilesin. Hecarim gibi ward işlemeyen herolar varsa biraz uzakları wardlayacaksın. Çünkü yakını wardladığında kaçma imkanın kalmıyor.

aklıma geldikçe eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 13 Ağustos 2013; 22:55:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

1) Takımına baitlettireceksin. Ama baitletirken 4. maddeyi uygulaman gerekiyor.

2) Karşıda Twisted Fate, Pantheon, Shen var mı? Varsa ultilernin CD'sinin ne alemde olduğunu takip edeceksin.

4) Karşı jungler en son nerede görüldü? Uzun süredir gözükmüyor mu? O zaman gank attığın yerdeki wardlara bakıcaksın. Güvende mi değil mi? Counter-Gank yiyebilir misin yiyemez misin? Bunları hesaba katıcaksın.

5) Karşı takım nereyi wardlamış takip ediceksin. Karşı jungle'ı wardlayarak karşı junglerin nerede olacağını bilip counter gank atıcaksın.

6) Karşı jungler öldüğünde bufflarını temizleyeceksin. Ya da aşağı tarafta görüldüğünde karşı junglerin üstteki kamplarını temizleyeceksin.

9) Karşı jungler geri kaldığında tenha bir yerde kıstırabilirsin. Ama bunun için neresi wardlı bilmen, takip etmen gerekir.

Wardları adamların jungle'ında olabildiğince yolların kesişti noktalara koymaya çalış ki her yolu görebilesin. Hecarim gibi ward işlemeyen herolar varsa biraz uzakları wardlayacaksın. Çünkü yakını wardladığında kaçma imkanın kalmıyor.

aklıma geldikçe eklerim.

Hocam 24 levelim o yüzden karşıda şu ana kadar Jungle 1 kez gördüm, güven içinde onların Jungle'ı da temizledim.
    Sormak istediğim Diana mı daha hızlı temizler vi mi? Ve birde, Hangisinin gang'ı daha iyidir?
    Birde, ayakkabıyı hep +100 koşu hızı verenden alıp 450+ bir hıza sahip oluyorum, gang a koşarken iyi oluyor. Siz ne dersiniz?
    Birde mavi golemden başlayıp iki golemde bitirip base atıyorum, doğru mu yapıyorum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diana 6 dan önce çok da hoş gank atamaz ayrıca tanky junglerlar daha iyi oluyor genellikle takım için bu yüzden Vi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Hamsi

quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

1) Takımına baitlettireceksin. Ama baitletirken 4. maddeyi uygulaman gerekiyor.

aklıma geldikçe eklerim.

Hocam 24 levelim o yüzden karşıda şu ana kadar Jungle 1 kez gördüm, güven içinde onların Jungle'ı da temizledim.
    Sormak istediğim Diana mı daha hızlı temizler vi mi? Ve birde, Hangisinin gang'ı daha iyidir?
    Birde, ayakkabıyı hep +100 koşu hızı verenden alıp 450+ bir hıza sahip oluyorum, gang a koşarken iyi oluyor. Siz ne dersiniz?
    Birde mavi golemden başlayıp iki golemde bitirip base atıyorum, doğru mu yapıyorum?

Diana pasifi sayesinde baya hızlı temizliyor. Aslında Vi de E siyle hızlı temizliyor. O kadar bir fark yok. Malphite ve Vi falan desen gözüm kapalı Vi derim ama büyük bir fark yok jungle dönmesinde.

İyi gank derken bu senin gank attığın lanedeki takım arkadaşının skillerine, karşı takımdaki adama göre değişir. Mesela senin takım arkadaşının stunu varsa stunu atar. Vi ile Q yu da atarsın biraz geri itersin adamı. Sonra vurursun bikaç defa. Ama diana için o kadar önemli değil, Q - R - R ile tüm dmgini veriyorsun stun atması o kadar önemli değil yani. Bir de burada biraz hangisine elin daha alışkın? Hangisini daha iyi oynuyorsun? Bu sorular devreye giriyor.

Late Game'de Vi (tank kasıldığını farzediyorum) ADC'yi devre dışı hale getiriyor. O sırada biraz yardıma, dmgi vericek adama ihtiyacı var. Diana da burst dmg veriyor, ADC'nin canını bayağı indiriyor killer kendisinde kaldıysa kasıldıysa direk indirebiliyor da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 13 Ağustos 2013; 23:07:37 >

• Tabikide vi yüzde yüz vi.
  • Hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
    Son birkaç sorum var da.
    gezgin cizmesi iyi midir bir Jungler için?
    Birde haritada kesin wardlanmasi gereken yerleri gösterseniz de bana atsanız mümkün müdür acaba?
    Çok teşekkürler şimdiden.

• Ultisi ve Q'su ile Vi derim ben,bir junglerın ihtiyacı olan mobility ve hıza sahip.
    Ayrıca sağlam gankleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauge -- 14 Ağustos 2013; 11:41:37 >
  • Jungle oynuyacaksan Lee Sin veya Zac çok rahat gank atarsın
  • Gezgin çizmesi earlyde çıkabiliyorsan çık ama dakka 25-30dan sonra satmalısın. Bir süre sonra işlevini kaybediyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altobellix

Bence diana.W su sayesinde fazla canı gitmeden ormanı temizleyebiliyor.6 Olduktan sonra diyicek laf yok zaten.Ganklerde fazla hasar verirsin.Alamasanız bile en azından rakip outfarm kalır.Eğer combo bilmiyorsan söyleyeyim.Q-R-W-E-Q-R.Budur yani böyle devam eder combosu.1V1 lerde Q tutturmadan R atayım deme işin biter fazla üstün değilsen söyliyim.

Vi'nin de Pasifi aynı Diana w'sindeki etkiyi yapıyor hocam can konusunda.
    Vi'nin Ultisi de güzel ama, bilemedim.
    Jungle temizleme süreleri arasındaki fark ne kadardır acaba?

Onu bende bilmiyorum vi var ama kullanmıyorum jungle olarak.Diana kullandığım kadarıyla hızlı temizliyor skillset i sayesinde

• Deliliğine veriyorum ve bu soruyu sormadın farz ediyorum
  • ikiside çok iyi
  • Jungleda sen bilirsin ama tanklar daha klas bence.Zac rammus jarvan nautilus fln bu arada ikisi arasında diana derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uchigatana -- 14 Ağustos 2013; 11:39:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Deliliğine veriyorum ve bu soruyu sormadın farz ediyorum

Niye hocam
    Gördüğünüz gibi kesin şu diyen yok iken?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Deliliğine veriyorum ve bu soruyu sormadın farz ediyorum

Niye hocam
    Gördüğünüz gibi kesin şu diyen yok iken?

İmzasına bak adamın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.