Güncel |
### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (414. sayfa)

-
-
Merhaba..Platinium Premium sahibisiniz..19'' jantlar sıkıntı yaratıyor mu acaba konfor açısından? şehir içi ve dışı izleniminiz nedir? yanıtlarsanız sevinirim..Teşekkürler
-
https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=VfqyS35g2_0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah dostum, ben benzer videolar da gördüm ama bizim ki gibi soldan direksiyonlu bir video bulamadım... bizzat tecrübe dicem artık bakalım ordamı :)
bu arada daha zor bir yere sokamamışlarmı... 1000 cc motor var arabada kaputun yarısı boş adamların koyduğu yere bak...
-
ben platinium alırken özellikle 17 jant dediklerinde çok sevinmiştim. bizim ülkeye göre değil 19 jant bu ebatlarda yanak çok az kalıyor ve her yer ama her yer çukur, tümsek...
yani 17 jant inan çok konforlu, çok memnunum.
-
Hocam ben çukur tümsek düşünmedim arabayı daha spor gösteriyor diye aldım. Evet konfordan biraz ödün vermiş oldum ama görüntüsünü çok beğendim.
Teşekkürler..yani cevabınızı aşırı rahatsızlık vermiyor diye algılıyorum ..doğru mudur?
-
Merhaba, konu hareketliliginden de anlasilacagi uzere Juke lar pek piyasada tutunan araclar degil. Bende de 2023 Aralik ayinda sifir aldigim platinium paket Juke vardi. 1240 a almistim ancak artik satmanin daha dogru olduguna kanaat getirip trinksat ile aracimi 10260km de hasarsiz ciziksiz darbesiz olarak 1310 a sattim. Arac ile 10bin km lik kullanimi genellikle sehir disi yaptim. Yakit tuketimi disinda pek bir sorunla karsilasmadim. B Suv segmente piyasada biraz geri kaldigini gozlemledim rakiplerine gore. Kullanmasi keyifli tarzi olan bir arabaydi. Bilgi olmasi acisindan buraya yazma ihtiyaci hissettim.
Hayırlısı olsun, Aynı dönem almıştık, hatırlıyorum o günlerde yazışıyorduk...
Benim araç da 16.000 km oldu, açıkcası bende satmayı düşünürsem vavacars yada benzerlerine bir uğrayıp en yüksek verene bırakırım.
Peki ne alacaksınız ?
-
Tesekkurler, evin zaten ikinci araci idi. Acikcasi cliolar bile 1150 bandinda. Juke dan yukari sinif bir arac almaya kalksaniz suan en uygun 1750 civarina kugalar var. Suan acelem yok ama C Suv almayi dusunuyorum ki deger kaybi nispeten daha az olsun.
Ben geçen ay internetten jazz crosstar ı inceledim. gidip bayiye bakmaya niyetlendim. nasip olmadı,
jukedan kasa olarak ve konfor olarak çok memnunum, uzun yol kullanımında da yakıt tüketim değerleri çok iyi 5,5 - 6 litreler ile uzun yol da bence çok verimli... şehir içi üzerindeki motorun tersi bir yakıt tüketimi var...
Benim değiştirme yi düşünme sebebim elektirikli yada hiybrit bir araca geçmelimiyim idi. Jazz - HRV incelemeyi düşünüyorum. bakalım belki yıl sonu bende değiştirebilirim...
-
2025 Nissan Juke Platinium
1.580.000 TL
Nissan Mar Florya
Ali Umut 0532 647 66 79
-
Araç alma arefesindeyim. Nissan Juke almak istiyorum ancak çok yaktığı için şüphelerim var. LPG'li satılanlar var, sonradan da taktırılabilir. Sizce mantıklı mı? LPG'li kullananlardan tavsiyelerini almak isterim, teşekkürler.
Selamlar, Öncelikle kararınız hayırlısı olsun,
Siz biraz detay yazın nasıl kullanacaksınız ona göre bizde size nokta atışı cevaplar yazalım...
genel olarak 16.000 km lik değerlerimi yazayım;
- şehir içi (İstanbul) yoğun trafikte yakıt tüketimim 9-10 litre, şehir içi akıcı trafikte 8, 8,5 litre , açık tarfikte 6-6,5 litre
- şehirler arası 4 kişi bagaj dolu 100-110 la gidersem 5,5 , 130 la gidersem 6-6,5 litre...
-
Hocam selamlar
sizin ki 1.0 yeni (2024 sonrası) makyajlı kasa mı ?
benimki 2023 model 1.0 platinium,
sanıyorum içinde tablet ve gösterge ekranı farklı onun dışında herşey aynı. neden sordun?
-
Şu sıralar araç bakıyorum yeni kasa juke 1.0 yeni kasa Puma 1.0 ve Egea cross 1.6 dizel otomatik arasında gidip geliyorum. Uzun vade kullanım olarak hangisi daha sorunsuz onu anlamaya çalışıyorum
2023 yılı sonunda benzer ikilemde (Puma/Juke) kaldım donanım olarak ve yerden yüksekliği nedeniyle Juke aldım tekrar olsa yine aynısını alırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de arada kaldım. Gönlüm Juke’tan yana her anlamda görsel, iç tasarım, donanım seviyesi olarak ama kafamı karıştıran 2025 Puma’da 1.0 125 hp ve hybrid motor var artık. Pumada ki Bu motor eski versiyon düz 1.0 turbolar gibi olsaydı gözüm kapalı Juke derdim. İşin içine ekstradan hybrid de girince ve bayi fiyatları arasında çok fark olmayınca ikisi arasında kafa karıştırıyor
bende 2023 sonunda alırken Egea 1.6 dizel aracımı satıp aldım, (her ay bir yeri bozulan bir araba idi benimki... ondan bir daha biri egea dedi mi o günler aklıma geliyor :)
puma ile arasında kaldım, puma nın dolusu ile juke platinum arasında o zaman sanıyorum 500.000 fiyat farkı vardı, boşu ile juke fiyatı aynı gibi idi. boşunda da hiçbir şey yoktu... o nedenle juke dedik.
ben çok memnunum, 2. el değerini korumadı sadece o bir dez avantaj olabilir ama görsel ve kullanım olarak ben bir gün nerden aldım bunu demedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X