Şimdi Ara

juiced 2 acil yardım acilll lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar yardımcı olurmusun bende lig 2deyim fakat son 1 yarıs kaldı lig 1 e gecmem icin prototype mod u takıyorum yinede ( you need a car in this league fitted with at least one prototype mod pack to enter this race ) die bi yazı cıkıyor yardımcı olurmusunz acil

• kardes araba satın alırken max. league die bişe var. 1. lige geçmek için son yarışta kullanacagın arabada max. league ibaresi 2 olmalı(nissan skyline mesela).
  • bu forumu seviyorum yha sağolasın kardeş bni büyük dertten kurtardın
  • arkadaslar bende league 5teyim extreme nitroyu nasıl acacam.ORADA acılmasıgerekn bütün nitroları açtım.prototype filan yazıyor nasıl prototype takacam arabaya allah askına biri yardım etsin deli olacam artık lig5 in %78 bitti 4 e gecemedim
  • arabam max lig için lig 5 yazıyor orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: see-none

kardes araba satın alırken max. league die bişe var. 1. lige geçmek için son yarışta kullanacagın arabada max. league ibaresi 2 olmalı(nissan skyline mesela).

ya üstad çok acil yardımcı olur musun. ben dediklerini yptım ama league2 den hala çıkamadım yüzde 82 tüm yarışlar bitti ama daha yarışlar var ve bunlar prototype diye bişey yüzünden kapalı. nasıl yapıcam cok acil yardımcı olur musunuz. teşkkürler
  • Hocam 2010 yılında atmışım mesajı :) şu an en ufak bir fikrim yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: see-none

Hocam 2010 yılında atmışım mesajı :) şu an en ufak bir fikrim yok :)

üstad kusura bakma seni rahatsız ediyorum ama. ya forumda ilgilenebilicek yokmu cidden kafayı taktım sabahtan beri bununla uğraşıyorum yemin ederim. nasıl acıcam şu yarışları anlayamadım. lütfen rica ediyorum yardım edin. prototype mod unlock yazıyor. ama ben herşeyi actıgıma eminim ya cildircam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.