Şimdi Ara

Judgment (Exculisive PS4) - Ana Konu - 25 Haziran 2019 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Lost Judgment has been confirmed for a worldwide release on September 24, featuring dual English and Japanese audio, as well as English, French, Italian, German and Spanish subtitles.


    Judgment (Exculisive PS4) - Ana Konu - 25 Haziran 2019
    Judgment (Exculisive PS4) - Ana Konu - 25 Haziran 2019

    oyun dünya genelinde çıkacak merak etmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyun iyi hoş da böyle yoğun diyaloglu yoğun sinematikli bir oyunun Türkçe altyazısız olması takibi zorlaştırıyor ve gereken hazzı veremiyor. Yani oyundan hikaye vs olarak tat almanız için kendinizi buna zorlamanız gerekiyor, yoksa oyun sizi içine çekmek için uğraşmıyor. Enis Kirazoğlu muydu yoksa diğer Multiplayer yayıncılarından biri miydi hatırlamıyorum da bu yıllarda böyle takip etmeli oyunlar yapıyorlar filan diyordu hakikaten o konuda hak verdim. 2000'li yılların yürüyüş simülasyonlu takip etme görevleri gibi görevler bir süre sonra sıkıyor ama asıl sıkıcı olan bitmek bilmeyen sinematikler. Öff yeter da deyip geçtiğim çok diyalog oldu. Türkçe olsa şans tanırdım da yok abi gitmiyor, bitmiyor. Dövüş mekanikleri de beklediğimden daha az çıktı. Ben daha fazla hareket beklerdim. Hareket animasyonları var ama her an elinin altında olan dövüş hareketleri değil. Belli yerlerde belli durumlarda ortaya çıkan ara sahneler şeklinde olmuş. Güzel ama bu da kesmiyor pek. Kombat kısmı doyurucu değil.

    11. Chapter'dayım halen daha bir elemanı tutup arkasına önüne nasıl geçeceğimi anlayamadım. Bazen karakter bunu yapabiliyor bazen yapamıyor. Adamına göre mi yapıyor adam mı seçiyor anlamadım. Oyunun sonuna geldik neredeyse daha açılmayı bekleyen skill'ler var muhtemelen oyun bittiğinde öylece duracak bir kısmı. Yani yan görevleri de komple yapıyorum, restoranlardan da alışveriş yapıyorum ama yine SP yetmiyor. Ki yan görevlerden gelen SP zaten bir halta yaramıyor ana görevlerle biriktirilebiliyor. Oyun içinde oyun işlerini de hiç sevmediğim için pek bulaşmıyorum şu Arcade, beyzbol, poker vs işlerine. Judgment'ı ben daha iyi bir oyun olarak beklerdim, benim için eh işteden öteye geçemedi. Çok fazla 2. sınıf oyun durumlarını barındırıyor. Karakterlerin odun gibi olmaları, NPC'lerin yolda yürürken fazla yakınlaşınca kaybolmaları vs. Sanki 2000'li yıllardaki oyunlar gibi. Sizi bir çete kovalarken bir yan göreve girip çat diye araya sinematik sokabilirsiniz. Grafikler de iyi değil. 2019 yılına yakışan grafikte bir oyun değil. Şehir çok küçük vs vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.