Şimdi Ara

judgment

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler aklıma bişi takıldı.. lvl 61 im ve masterımı yeni açtım o nedenle skillerde master'ım "0" .. Ama bugün veya yarın skilleri sıfırlatçam ve sıfırlatınca Master skillini 2 yapıp, parayla judgemet kagıdı alırsam lvl 61 de judgement açılmış olmazmı ? Şayet lvl 61 de Master ' a 2 skill verilebiliosa bu yöntem tutar. Yorumlar :???

• up up up ^^
  • veremessin 2 skill master 60tan sonra lvle paralel ilerler 62 de açılır judgement
  • olmaz deneme
  • olmaz boşuna uraşma....
  • Lvl 62 de Jud... Dogru soluyo yarbay mastera 2 point basamazsin arkadaşım
  • bende 62 yım

60 dan sonra + kacsa lvl ın mastera o kadar verebılırsın

62 ıse 2
    65 ıse 5 gıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkb -- 7 Haziran 2006; 1:32:36 >
  • senin ne demek istedigini anladım sen 2. skili verince yanıyo hemen sonuyo skil skil açılırken sağ tuşa basıp bug yapacan kagıdı da satın alacan die düşünüyosun ben de öle yaparak 61 de 62 skilini skill bara götürmeye başarmıştım ama kagıdım olmadıgı için failed veriyodu dene bakalım olursa yeni bir master bug çıkarmış olacaksın :P
  • O zaman 40 lvl adamda heal'e hiç skill vermez 300 ac açardı.
  • BENIMDE AKLIMA GELDI BÖLE BIR SEY AMA SANIRIM OLMUYORR
  • OlmaZ.
  • Hiç denemeye kalkma cunku işe yaramayacak ben 62 de actım judgment'i
    tekrar 61 e dustum judgment vurmuyor bosuna paranı harcamıs olursun
  • lvl 61 iken birtane verirsin mastere birtaneden fazla verilmiyo her lvl atladığında verebiliyosun masterebaşka yani 62 skilini vurmak için 62 lvl olman lazım bir de 62 skilini kendin yap 100 zombi gözü 30 opal + 5m bulursan tamamdır
  • o skill ancak 62 de açılır master olunca 1-1 veririlio
  • bizim arkadaş dediğiniz gibi yaptı lvl 61 ve mastere 1 verilmiş boşta 1 skill verme var mastere verdiği an 62 skili aktif oluyor yanlız onu skill bar a koyabilmek bir sorun biz bunuda aştık skill bar a koyduk ancak jungment vuruyor aynısını pembe işik cıkmıyor yani sadece kolunu yukardan aşağı çekiyor damage işlemiyor
  • Öle olsa ben açardım scrollum hazır 61 im ama kahretsin kasamıorum Her nese açamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.