|
2 adet online test yolladılar. Bir tanesi ingilizce 70dk ve diğeri genel yetenek testi 25dk İngilizce sınav içeriği ++ 10 soru genel ingilizce (iş yerinde biri sana şunu söylese sen ne söylerdin vs) ++ 15 soru gramer ++ 17 soru kelime ++ 18 soru iş ingilizcesi (zor kelimeler) ++ 10 soru okuduğun paragrafı cevaplama ++ 1 adet yazı yazma (20 soruya eşdeğer puan) >> son zamanlarda karşılaştığın zorluklar ve üstesinden gelme yolların nedir tarzı Hepsini yaptım muhtemelen birkaç yanlışım anca vardır. Yazı kısmında 4-5 paragraf yazdım gayet uzundu. Sınavı yaparken kamerayı açıyoruz ve kayıt alıyor. Muhtemelen kopya olayları olmasın diye. Genel yetenek testi 50 soru ve 25dk oldu. Klasik dikkat soruları vardı: ++ 3 tane şekil koyuyor 4. sıraya ne gelir vs ++ yaş sorusu ++ kelime grupları arasındaki anlam aşağıdakilerden hangisinde var tarzı sorular ++ Uzun bir cümle veriyor ve o cümleden çıkarılabilecek anlam (ters köşe yaptıracak tarzda cümleler) Bu kısım ingilizceden daha zordu çünkü süre yetmiyor. İlk 35-40 soruyu falan rahatça yaptım muhtemelen hepsi doğrudur; fakat sonrasında çok az sürem olduğunu görünce acele acele tamamladım. İlk defa böyle bir şirketin sınavına girdim. Herhalde sonuçlardan sonra önce çıkanları mülakata çağırırlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 8 Ağustos 2021; 20:47:18 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler