Şimdi Ara

Jsro oynuyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahhaha oynuyorum arkadaslar japonların serverinde birazdan resima tacam size :)

• dogru soluyosun cek bakim SS neler degismis bide acıklama yaparsan iyi olur
  • bnada bi acc alabülümüsün arkadasim bn ates forumdada konusmustuk blah-blah ta
  • hyr ya bn istemiom silkroad fln lanet olasica oyun ne geldiyse basimiza onun yuzunden geldi gecemizi gündüzümüze kardik bn bole yapimcilarin taaaaaaaaaaaaa.........................
  • pek deisiklik gormöedim su anda tabi yazılara dersen orası ayrı ama iyi yani bi tek updatede kafayı yiyosun ondan sonra baslıyo oyuna simdi kasmaya devame dim :)
     Jsro oynuyorum :)
  • muhahah bunlar ????? le konusuyolar muhahah acayıp olmus ya
  • japonca bilmiyo bneim alet ondandır haahhahahha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs serverları?
    22 yıl önce açıldı
    Mena Serverında Oynayanlar
    15 yıl önce açıldı
    Metin2 Pvp
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amuahahahaha cok komik la bu resim busiru japonların arasında yanlız kalmıs bir turk evladı KASIRGA
  • ahhaha evt ya tek ben turkum :) kuveytli bile var ama tek turk :)
  • Arkadaşım oyunu oynayabilmek için o serverden oyunu tekrar indirip acc mi almak gerekiyor?...
    Yardımcı olursan seviniriz.....
  • kısaca özetliyim size .. gereken exe dosyasını indir dikten sonra kuruyorsunuz yanlız ben kafayı yedim 1.30 saate anca update eti.. hayır silki tekrar indirmiyosunuz baska bi adresi var

ftp://gameon.nefficient.com/pub/gameon/si...k_full_1009.exe burdan indiriyorsunuz

uyelik islemine gelince

https://secure.silkonline.jp/member/gameon/....asp?isp_kind=5 burdan ilk cıkan sayfaya e-maişl yazıyorsunuz hotmail adresi yazın hemen geliyor..

maile gelen url ye tıklayın size bir sayfa acılacak . orda anlamsız yazılar var orada ilk sayfada pencerelerin altındaki kutucukları etkinlestirin sonraki sayfada ilk kutucuk username . ikinci kutucuk ve 3 uncu kutucuk parola 4 ncu kutucuk doum tarihi yanlız dikat edin yıl ay gun olarak yazıcaksınız 5 nci kutucuk erkek kız olayı ilk kutucuk isaretli oalcak .. 6 ve 7 nci ler sallama yapın .. 8 nci kutucuga 6 rakamlı sallama bi sayı yazın ama unutmayın o sayıyı 9 ve 10 ncu kutucukları 1 nci kutucuklar isaretli olsun evet islem bitince accountunuz hazır iyi oyunlar.

• oyun paralı degılmı pekı belesmı agaya belesmı muhahahah (oyunsuzluktan oluyo bunlar)
  • bedava buda silk oda silk ne alaka :)
  • olurmu olum bak burda yanı bızımkınde bıle adamlar free acc lara zaman koyucaklarmıs oyle dıyolar orta free olarak oynama sansın varsa japon mapon barı oynıcaksak salam yerde oynıyalım ???????? boyle boyle okuyarak sıyırma noktasına ulasma sansımızda olur ehheheh
  • bilmiyorum okuya bilsem bisi solerim ama gucum yetmiyo yazıları cozmeye :)
  • neyse sallaya oyun fulll japoncadır zaten sılah ısımlerı yazıları falan oynıyamayız zaten
  • böle jsro da oynicaama hiç oynamam birine bşi sorcaan zmn ne dicen ????oda sana bu cvbı vercek 挻掄떲閃椝湻
  • ya baba nereye maili yazcam yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hikoname

kısaca özetliyim size .. gereken exe dosyasını indir dikten sonra kuruyorsunuz yanlız ben kafayı yedim 1.30 saate anca update eti.. hayır silki tekrar indirmiyosunuz baska bi adresi var

ftp://gameon.nefficient.com/pub/gameon/si...k_full_1009.exe burdan indiriyorsunuz

uyelik islemine gelince

https://secure.silkonline.jp/member/gameon/....asp?isp_kind=5 burdan ilk cıkan sayfaya e-maişl yazıyorsunuz hotmail adresi yazın hemen geliyor..

maile gelen url ye tıklayın size bir sayfa acılacak . orda anlamsız yazılar var orada ilk sayfada pencerelerin altındaki kutucukları etkinlestirin sonraki sayfada ilk kutucuk username . ikinci kutucuk ve 3 uncu kutucuk parola 4 ncu kutucuk doum tarihi yanlız dikat edin yıl ay gun olarak yazıcaksınız 5 nci kutucuk erkek kız olayı ilk kutucuk isaretli oalcak .. 6 ve 7 nci ler sallama yapın .. 8 nci kutucuga 6 rakamlı sallama bi sayı yazın ama unutmayın o sayıyı 9 ve 10 ncu kutucukları 1 nci kutucuklar isaretli olsun evet islem bitince accountunuz hazır iyi oyunlar.

Linkler kırık galiba ..... yerler işi bozuo bi el atsan coook sıkıldım bende japon serverında oynicam acılına kadar awrupa serverı

• bu werdiğin linkler çalışmıo
    1-dosyayı indirmio
    2-acc alınmı orda mail yazıcak bişi yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.