Şimdi Ara

jquery php birisi yol göstersin LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 18 yaşındayım ve meslek Lisesinden yeni mezun oldum bizim okulda bize doğru dürüst jquery veya php öğretilmedi daha doğrusu konular bitmedi falan ben de lise 2 ve lise 3 zamanlarında bir şirkette çalıştım sadece işi öğrenmek için kendimi o zaman çok geliştirdim hatta referanslarım faln oldu web siteleri bakımından PEKİ SORUNUM NE >> sorun şu çok hevesliyim bu işin devamını getirmek istiyorum bana nasıl bir yol önerirsiniz jquery ve php den de ortalama sayılabilecek kadar biliyorum ama buyük işleri yapamayırum orneğin php ve jquery nin birlikte kullanılması falan neyse ben şimdi sıfırdan mı basliyayim NE YAPIM?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim diller html css3 jquery php. html ve css3 te geliştirdim bi de jquery ile Temel işlemler mesela hover fade hide click attr html src falan gibi hazır fonksyonu arı biliyorum arkaplan işlerini (veri göndermek çekmek gibi) bilmiyorum php de aynı şekilde

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.