Japonlar yurt dışı Ip lerini engellemeye başladılar siteye ondan girilmiyor.Benim oynadıgım(2. harfi p olan) serverda dupe patlaması oldu.+7süpür 150m iken 500m kadar çıktı eskiden serverda 1-2milyar parası olan kişi sayısı azdı,artık herkezde var.Ayrıyetten japonlar Türk leri pek sevmiyorlar
Evt Türk İsmi Slayer Galiba Gördüm ben :D Hemde Bişe Söylücem Bana Üyelik Veren Arkadaşıma Teşekkür Ederim özür dilerim ama Hecanla Unuttum İşte
Japonlardan cok türklerden zarar gordum japkoda..o yuzden turk krali olan serweri hic istemiorum.. adam butun gun bıkıyordur abi 100k wersene abi item item falan filanlardan.. dupe patlamasi oldugunda 150m olan süpürge nasil fiyat katlayip 500m oluyor cozemedim:) eger piyasada bi maldan fazla warsa degersizdir.. we degerini yitirir.. ayrica dupe'leri falan cok ii kontrol ettiklerini biliyorum.. cok surmeden yok edilirler.. item fiyatlari anlamsizca artti bunu farkettim.. 20-25m arasi giden kekuri 45m oldu.. bunu quest bug ile zenginlesen halka bagliyorum..zengin saticilar cogaldi yani bu arada oyundaki japonlari turklerden cok sewiyorum.. bi türk adream de ex kasan bi japonu gordugunde selamini werir ama aniden partysini oraya toplar..we malum.. her türlü dolandiricilik we adamlara sürekli fak mak yazmak hep bizde.. kabul edin
oyundaki japonlar türk düşmanı sen ne dion bi kere oynadım 51 mage yaptım hiç sw bile vermiyo mal jpler devam edemedim barınamadım japonlardan böle server olmaz olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme