Şimdi Ara

Joystick mi Mouse+Klavye mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jet ve Helikopter kullanımından bahsediyorum arkadaşlar.

Şu an oldukça acemiyim hava araçlarıyla pek oynamadım zaten kalkınca hemen indiriyorlar :) Joystick almayı düşünüyorum hangisiyle daha rahat kullanırım kullanım şeklini detaylı anlatacak varsa sevinirim beyler hangisini tercih edersiniz ?

Edit : Bu arada tuş kombinasyonlarını soruyorum yoksa nasıl kullanıldığını biliyorum ama çok acemiyim ve mouse ile dogfight yapmam mümkün değil heralde şu tuşu şunula değiş daha iyi olur gibisinden bir tavsiye olursa bekliyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 10 Şubat 2013; 16:14:23 >

• Joystick gerek yok bence.Mouse + klavye en iyisidir gayette güzel dogfight yapılabilir.Mouse yerine yön tuşlarınıda kullanabilirsin.
  • Mouse + Klavye ile herşey yapılabilir sorun etmeyin donanımları işin tekniğini bilin yeter.

http://forum.donanimhaber.com/m_59786656/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcuzbad

Mouse + Klavye ile herşey yapılabilir sorun etmeyin donanımları işin tekniğini bilin yeter.

Hocam ben o konuyu daha önce okudum. Benim sorun farede aslında sürekli aşağıya çekemiyorum fareyi. Yön tuşlarını hiç beceremiyorum zaten. O fare konusunda bir taktik veya bir ipucun varsa yardımlarını beklerim. Sırf o fareyi aşağı yukarı sürekli çekme işi yüzünden joystick düşünüyorum.

Ripskill arkadaşım benim yanımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: BabaanGemugune

quote:

Orijinalden alıntı: madcuzbad

Mouse + Klavye ile herşey yapılabilir sorun etmeyin donanımları işin tekniğini bilin yeter.

Hocam ben o konuyu daha önce okudum. Benim sorun farede aslında sürekli aşağıya çekemiyorum fareyi. Yön tuşlarını hiç beceremiyorum zaten. O fare konusunda bir taktik veya bir ipucun varsa yardımlarını beklerim. Sırf o fareyi aşağı yukarı sürekli çekme işi yüzünden joystick düşünüyorum.

Ripskill arkadaşım benim yanımda.

Şöyle bir durum var, mouse sens ayarını biraz yükseltip mouseuda geriye düzenli bi şekilde belirli bir hızda çektiğin zaman dönüs sürekliliğini yakalarsın.Ha bu olmuyosa, oyun ayarlarından kontrol kısmından jet'e girip , pitch up'a bir tus atarsan (örn space) dönerken o tusa basarak döner, mousedanda dönüşü ayarlarsın.

Ben yaklasık 10 aydır mouse ile pitch up yapıyorum (biliyorum saçma) ama baştan beri alıştığım için bi sürü joystick ve klavye pilotunu aldım, simdide dünyanın en iyi pilotları arasındayım.Ama bırakmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC328C9C2 -- 10 Şubat 2013; 23:19:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Mouse ' da dpi nedir arkadaşlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.