Şimdi Ara

JOYSTİCK HASSASİYETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesin bildiği gibi joystickler klavye ve mouse nin rahatlığını sağlayamıyor fps oyunlarında. Twitch den bazen ps4 call of duty yayınları izliyorum ve adamlar klavye mouse kullanır gibi joystick kullanıyorlar. Hani klavye mouse ile oynarken arkamızdan biri ateş ediyorsa birkaç salisede hemen arkamıza dönüp adamı vurabiliyoruz ama joystickle kendi arkamıza dönmemiz yaklaşık 1.5 - 2 saniye sürüyor ki o geçen zamanda zaten ölmüş oluyoruz. Etrafımıza bakınarak ilerlememiz neredeyse imkansız. Ama dediğim gibi twitch de bazıları klavye mouse gibi kullanıyor. Onlar joystick hassasiyetini en sonda mı kullanıyorlar? Ya da şöyle sorayım: "Profesyonellik ile joystick hassasiyeti doğru orantılı mı?" yoksa ideal bir joystick hassasiyeti var mı? Ben call of duty oynarken hassasiyetimi 7 de kullanıyorum ve reflekseki çok hızlı yapamıyorum. Arttırdığım zaman da iyice saçmalıyorum. Eğer profesyonellik ile hassasiyet doğru orantılıysa boşu boşuna 7 lerde gezmiyim daha yüksek rakamlara alışmaya çalışayım. Aydınlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAMAYAN SARBİ -- 23 Ağustos 2015; 20:05:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer arkanıza hızla dönmek istiyorsanız ''Joystick hassasiyeti''ni arttırmanız gerekiyor. Şuanda hassasiyeti arttırıp yüksek rakamlara alışmaya çalışmak mantıklı geliyor

Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

Yani bu konsoldaki fps profesyonelleri hassasiyeti sonda mı oynuyor?

Net bir cevap veremeyeceğim fakat mantıklı olan o.

• Hassasiyet ne kadar yuksek olursa dedigin gibi arkani donup vurma sansin o kadar yuksek olur. Ama suan sensivity i 7.seviyede kullaniyorsan birden 20 yapma onun yerine 10 yap. Ufak ufak arttirarak oynarsan alisma surecin daha kisalir.
    Ayrica konsolda fps oynamak ayricaliktir
    O yatagina uzanarak,yayila yayila fps oynamanin keyfi hicbir seyde yok.

• Hocam bende fps oyunlari cok seviyorum ama isin icine joyistik girince isler degisiyor tabi :) ben bf4 oynuyorum ilk zamanlar 15-20 hassasiyetle oynuyordum adamim cok hantal oluyordu kendimi ifade edemiyordum sonra arttirdim bi ara 70i denedim ozamanda adam yag gibi kayiyor benimde twichten takip ettigim biri vardi cok temiz oynuyor cocuk bi ara hassasiyetine gozum takildi 33tu bende 33te denedim suan cok iyi ve ideal zaten oyuna alistikcada 30-40 li hassasiyetin ideal oldugunu anliyorsunuz. Call of duty nasildir bilmiyorum ama o civarlari denemenizi tavsiye ederim hem adam ucmuyor hemde uyumuyor ortalama bir hassasiyet ve alismasida kolay gibi :)

13 yıl önce açıldı
    Klavye Makro tuşu atama
    3 yıl önce açıldı
    mouse sensör testi
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.