Şimdi Ara

Joymax sözünü tuttu işte taklamkan:)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [Server Inspection]Weekly Server Inspection Notice (Revised)

Date : 12/26/2006

inquiry : 6409

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, the server and website will undergo regular weekly server inspection.

Inspection Period: 12/26/2006 12:30~18:30 Silkroad Standard Time (6 hour duration)

[Patch]
    - Christmas event begins
    - Thanksgiving festival event ends
    - Desert of Living Death update added (Takla-makan map and new monsters added, level cap extended to 80)
    - Mass bot punishment applied
    - Website Inspection: 12:30~13:30 Silkroad Standard Time (Revised)
    ------------------------------

Bizim saatimize göre 11:30 da taklamakan açılıyor, ama ben ancak akşam ewe gidip bilgisayarı yaptığımda girebilicem internet ayarları ağ ayarları hepsi gitti ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheExploreR -- 26 Aralık 2006; 11:44:46 >

• Millet oyunu bıraktı isterse açmasın.Bu işler arz talep meselesi.Bu talep yerine gelince kazanacak olan gene Joymax.Pek çok kişi oyuna dönecek, ticket satılacak falan.Paraya ihtiyaçları var bu sıra anlaşılan yoksa zor açılırdı.Neyse daha açılmadı bakalım 11.30 'da neler göreceğiz.
    Joymax'ın koyunu sonra çıkar oyunu.
  • Taklamakan geliyomuş, jangn kayboluyomuş, hotanla downhoang yer değiştiriyomuş, bunlar lagroadda normal olan şeyler ne de olsa
  • mass bot var o ne yoksa bot işide mi finish
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

mass bot var o ne yoksa bot işide mi finish

70 Lwl ler taklamakana akıcak (35 lwl üstü gidip kesin bakacak) mağaralar boşalıcak diye sakın botlar yasallaşmasın
  • ehehehhehhe onu bırak oyuna girebilcez mi acep inanılmaz yogun bir lag dalgası olucak dc yiyen yiyenelorda dayıda cıkıcak onuda izlemeye lvl 10 adam bile glicek :D:D

3x 4x arkadaslar benden sizlere tavsiye yada oneri;taklaya girdiginizde yanınızda trader bayragınız ve deveniz olsun lorda dayı çıkınca deveye biner paşa paşa izlersiniz :)))
  • sabırsızlıkla bekliyorum.11.30 demişler ah bi açılsada hemen kassam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son 1 saat 10 dk

kafayı yicem meraktan
  • oyun açılır açılmaz herkes şimdi jangana kendini kaydettirip cihin in tomba koşsun lord yarkan muhtemelen bu yılbaşı ewentinde de orada çıkacak, ben işte olduğum için artık akşama 2. lordu keserim
  • Son 1 saat hazirliklarimi yaptim.Yolluk filan aldim. :)

Armor +5 set hazir.Farm zaten biteli aylar oluyor.Bir tek sos silahimiz yok insallah 76 lvl sos dusururuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaSKenTLee -- 26 Aralık 2006; 10:31:13 >
  • Birde greece'de oynayan arkadaslarimiz varmi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: razor1903

Son 1 saat hazirliklarimi yaptim.Yolluk filan aldim. :)

Armor +5 set hazir.Farm zaten biteli aylar oluyor.Bir tek sos silahimiz yok insallah 76 lvl sos dusururuz.

76 lwl silahlar 9.derece silah grubunda 9.derece silahlar 80-90 ile geliyorlar bize sadece 68 ve 72 lwl silahlar düşecek 72 ilk sos bowu istiyorum maliyeti ne olursa olsun şu anda 3 tane 64 lwl sos bow war satar alırız bi tane
  • 72 lvl'de olur.

Edit:Ekleme

O degilde mystery filan up'lanmiycak dimi yukselmicek.70 Cold-70 Light-70 Fire-70 Heuksal-20 Pecheon cunki bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaSKenTLee -- 26 Aralık 2006; 10:37:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: razor1903

Son 1 saat hazirliklarimi yaptim.Yolluk filan aldim. :)

74 sos
  • Karar verin 72 mi 74 mü
  • 74'te silah olucak olmasınada ya senin char şimdi ne olucak ? ben zamanında skillerimi geri çekmiştim
    80'e göre ayarladım

80 bicheon
    60 heuksal
    80 fire
    80 light

şeklinde yapıcam

senin mastery'ler maşallah sonuna kadar abanılmış

ne yapmayı düşünüyosun ? ? ? ? ?
  • Bende ozaman %100 sp geri alma scroll'u ile 20 pecheon ve 10da heuksaldan alirim.

80 Cold-80 Light-80 Fire-60 Heuksal olur.Herhalde..
  • silahta son lwl 72 boyle mühim bi konuda 74 yazıp da milletin kafasını kurcalayıp heyecan içinde bırakmayın

yokmu troyda 64 sos bow isteyen 3 tane var bende de

itina ile her türlü sos çıkarılır
  • Ayrica ben sanmiyorum Mystery'lerin 80 olcagina olsa zaten resmi sitede yazarlardi.Sadece taklamakan yeni uniqie,70-80 lvl arasi yaratiklar gelcek.

Edit:Ekleme

Beyler burda konusalimda zaman gecsin yaf..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaSKenTLee -- 26 Aralık 2006; 10:53:55 >
  • yaw kurdun 80 lvl şekli gelecek mi white tiger isimli olanı kulaklarına fln sopa gibi şeyler fln gelio hani
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.