Şimdi Ara

Joymax , Europe client ve yılan hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Regarding Broken Silkroad Online Europe Client

Date : 7/5/2007
    inquiry : 750

Hello. This is Silkroad Online.

Some of our users who download the Client of Silkroad Online Europe version released on July 4th are experiencing problems with broken client of Silkroad Online Europe version.

For users experiencing that problems, please try downloading the newest updated Europe client from the data bank on our official site.

For reference, this Client of Silkroad Online Europe version can only be run after the opening of Silkroad Online Europe, so we recommend our users facing the difficulties of slow downloading speed to download this client having enough time.

We ask our users support and interest for the upcoming update, Silkroad Online Europe.

Thank you.

ŞİMDİ NE DİO BU JOYMAX benim ingilizcem durdu emin olmak istiorum galiba 4 ünde indirenler bi problemden ötürü bi daha indirsinler dio.. türkiyede yaşıoz internet kotalı birisi şunlara anatmalı :(.. böle bişe olursa

• 4 ünden önce indiren deilde sanırım 4 ünde indirenlerin clientta problem warmış tekrar indirin dio 3ünde felan indirdiysen sorun olacağını sanmıyorum.ben iyiki bugün atmışım downloada yarım saati kaldı
  • inince bi irtibata geçsene benimle.... sro_pandora2@hot..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrulguclu -- 5 Temmuz 2007; 19:50:35 >
  • nuke indimi
  • ben bunların... ben de dün indirmeye basladım bugun anca bitti bi problem olurmu
  • bugün biri indirse tüm soruların cevabı verilcek ama ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ßen bugun indirdim simge ve update uyarisi var allahtan dün inmemiş cunku flasgetke indirdim :D panik yaptım bir an sağlam
  • Arkadaslar sımdı ben indirmıorum tekrar update olur mu ?Yoksa indireyim mi ? Düzgün Düzgün cvp werin
  • resim atabilcen mi çift tıklayınca nasıl bi uyarı gelio 867 MB mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrulguclu -- 5 Temmuz 2007; 21:01:36 >
  • indir ve bekle acılınca direk oyundasınız
  • Nası olsa siz benden önce yapcaksınız Deneme fırsatı
  • Peki bunu indirmek zorundamıyız ?

Yoksa Avrupa karakterleri içinmi indirmemiz gerekir..

Eğer indirmezsek ne olur..

Bilen birisinden yardım..

Tşkler..
  • indirisen awrupa çharlar için normal client ile girersen update olcak diolar bildiğimm kadari indirmessen eski charlara dewam
  • indirmessek kale savaşları falan bizim için yalanmı olacak
  • ben bugün indirdim bişey olurmu
  • beyler bu silkroad europe yi sabırsızlıkla bekleyen oyun açılınca vakit kaybetmek istemeyenlere bi dosyadır.. yenilikler silkroad ana sayfasında var.. isteyenler indirmeyebilir update geldiğinde silkroad launcheri çalıştırdıgınızda kendisi zaten yükliyecektir... ama indirenler beklemeden direk çift tıklayarak işini halletmiş onlar update ederken 20 olmak mümkün :D
  • Birisi download linki verebilir mi?
  • Evet biri download linki verebilir mi
  • Ayın 4 ünde indirenlerde sorun olduğunu ve tekrar indirmeleri gerektiğni sölüyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.