Şimdi Ara

Journey Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uçsuz bucaksız bir çöl, ufukta parlayan bir dağ ve tadı damağınızda kalacak bir macera. Journey'in Playstation 4 sürümünü inceledik!

• Defalarca oynayabileceğim ender oyunlardan.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunu oynamak isteyen varsa, Oyunu oynadıktan sonra izleserseniz video'yu daha iyi olur sanki . Evet oyun kısa ama sürükleyici . :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ilk gördüğümde yıllardır yaptıkları oyun bu mu yani diyip ön yargıyla yaklaşmıştım, oyunu bitirdikten sonra içim huzur doluydu ve oyuna bu kadar ön yargılı davrandığım için yüzümün kızardığını hissetmiştim, yıllar sonra bile deneyim ettiğimde aynı hissiyatı alacağımı düşündüğüm nadir oyunlardan birisi.

• İlk defa izlemek istemedigim bir inceleme :) daha once denemedim oyunu ve hicbir spoiler gormek istemiyorum :)

• tüy gibi hafifletiyor oyun insanı. depresyona bire bir.

• boş işler bunlar hayatınıza bakın
  • Boş oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyun nasıl 9 alıyo ya çok vermişsiniz

• Şimdiye kadar oynadığım duygusal yönü en yoğun oyunlardan biri Journey. Tamamen bir sanat eseri.
  • Entellere göre bi oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8DDC600D -- 26 Temmuz 2015; 0:31:41 >
  • Her ne kadar 2 saatlik bir oyun olsada şimdiye kadar oynadığım en nadide ve duyguyu en iyi veren oyunlardan biri tartışmasız. Ps3te bitirmiştim. Ps3 sürümünü alanlara ps4 sürümü bedavaymış şimdi ps4üme indirdim birkez daha aynı deneyimi yaşamak istiyorum. Eğer oynamayan varsa kesinlikle tavsiye ederim

• Garip bir şekilde oyunda en küçük bir glitch yok.

• Bu tarz oyunları seviyorsanız Everybody's Gone to the Rapture ps4 exclusive olarak 11 ağustos'da çıkış yapıyor ps+ ile 15$ şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 26 Temmuz 2015; 15:03:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Bu tarz oyunları seviyorsanız Everybody's Gone to the Rapture ps4 exclusive olarak 11 ağustos'da çıkış yapıyor ps+ ile 15$ şuanda.

ne tarz bu oyun o anlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc bebelerinin bu oyunu gördüklerinde verdikleri tepki ışık görmüş tavşanla, tren gömüş inekle, kurt görmüş buzağıyla aynı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.