Şimdi Ara

Journey Nasıl Bir Oyun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun içi videolarını izledim fakat pek bir fikir sahibi olamadım. Nasıl bir oyundur? Amacımız ne ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

• Harika bir oyun.

Anlatılmaz yaşanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Harika bir oyun.

Anlatılmaz yaşanır.

Basligi gorunce bende iceri girip "Anlatilmaz yasanir" diyecektim ama benden once demissin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet oyun gerçekten anlatılmaz yaşanır fakat çok kısa 25 TL vericeksen ona göre karar ver 2 saat civarı sürüyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Harika bir oyun.

Anlatılmaz yaşanır.

Basligi gorunce bende iceri girip "Anlatilmaz yasanir" diyecektim ama benden once demissin :D

Tüh, geç kaldık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Evet oyun gerçekten anlatılmaz yaşanır fakat çok kısa 25 TL vericeksen ona göre karar ver 2 saat civarı sürüyor oyun.

Valla ben 13 kez bitirdim oyunu, birçok oyunu katlamıştır süre olarak. 25 TL az bile, benim için.

Aynı yapımcının oyunu Flower'ı da almanızı tavsiye ederim. Değişmediyse 15 TL fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 19 Ağustos 2012; 9:41:24 >
  • Oyundaki amaç karşıda gönünen ışıklar çıkan büyük dağın zirvesine ulaşmak. Bu yolculukta hiç tanımadığımız insanlarla karşılaşıp birlikte ilerleyiyoruz. PSN ismi, can barı, harita gibi ekranda herhangi bir gösterge yok. Yol boyunca oyunun konusunu anlatan çeşitli totemlere rastlıyoruz. Oynanış süresi çok kısa, 1.5-2 saatte bitiyor ama çok farklı bir deneyim. Oyunu bitirip yeniden başlayınca daha önce görmediğin yerleri keşfediyorsun. Çoğu kişi pahalı diye almıyor ama neyi kaçırdıklarını bilseler pişman olurlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende almayı düşünüyorum ama gameplay pek tatmin etmedi beni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.