Bildirim
Jordan classic spor ayakkabı 119 tl !! (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güle güle giyin. _____________________________ -
Kaliteden şühheniz varsa giyim kuşamda griden şaşmayın.
Alanlar güle güle giysin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Konu için teşekkürler efendim. Güle güle giyinin ☺️ giden bir arkadaşım olur mu bugün ? Eskişehirdeyim de 42 giyiyorum eğer alıp kargolama zahmetinde bulunmak isteyen biri olursa çok mutlu olurum. Teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben bugün tekrar gidebilirim özel mesaj atın bana cep numaranızı görüşelim hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Konu için teşekkürler bugün gittik baktık özellikle büyük numaralarda model çeşidi pek yok ama 42-43 giyeni biri bu piyasa koşullarında 2-3 çift ile çıkar mağazadan. _____________________________ Z5 Premium / Always SonyÇankırı
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene ..! -
Hocam hangi modeller vardı ve fiyatları neydi acaba? _____________________________ -
Ben genelde 46 numara baktım hocam öyle her çeşit yok. 46 Numara için en uygun ayakkabı 140 liraya versity compete idi. Mercurial falan var dişli dişsiz, günlük giyilecek bir kaç model var. Ama büyük numaralar için 200-300 bandında daha çok model var onlara ben pek bakmadım zaten. Air max falan yok öyle tek tük var. Gidip bakmak lazım hocam ama genelde pek talep görmeyen modeller var. _____________________________ Z5 Premium / Always SonyÇankırı
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene ..!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android