Şimdi Ara

Joomla forum eklentisi tavsiyesi...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce en iyi joomla forum eklentisi hangisi acaba. Bu eklentiyi hazır tema nin üzerine nasıl editleriz acaba. Renk farkı olacağı için. Birdewww.forum.xxx....com şeklinde olmasını istiyorum. Bunun için alt alan adı özellikli hostmu olması gerekiyor. Yaptımlarınız için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kunena Forum En iyi Forum eklentisi ve kullanım olarak en kolay en şık. iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trisa82

Kunena Forum En iyi Forum eklentisi ve kullanım olarak en kolay en şık. iyi günlerde kullanın.

Cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim dostum

Peki dosya indirme-yükleme ve yorum için hangi bileşenleri önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smnkz -- 25 Mayıs 2012; 20:34:16 >
  • Açıkcası ben wordpress e geçeli çok oldu eskiden joomla kullanıyordum ve kunena forum vardı çok memnundum ama diğer eklentiler konusunda pek yardımcı olamıycam
    joomla türkiyenin resmi sitesinde forumlara bakarsan çok fazla açıklama bulaiblirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trisa82

Açıkcası ben wordpress e geçeli çok oldu eskiden joomla kullanıyordum ve kunena forum vardı çok memnundum ama diğer eklentiler konusunda pek yardımcı olamıycam
    joomla türkiyenin resmi sitesinde forumlara bakarsan çok fazla açıklama bulaiblirsin.

Hocam wordpress e geçmenizin sebebi nedir. Ben ilk sitemi kuracağım. Joomla hakkında az çok bilgiye sahip oldum. Sizce devam etmeli miyim yoksa wordpress e bir bakayım mi? Ne kaybedip ne kazanırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joomla Kullanmaya devam edersen çok zaman kaybedersin. Wordpress joomlaya nazaran Google ve bunun gibi benzeri arama motorlarında daha hızlı indexlenir. Wordpressin eklentileri türkçeye entegrelidir. Admin arayüzü daha kullanışlı. Daha fazla eklenti daha esnek ve biraz kodlama biliyorsan tadından yenmez. Thema seçeneği daha fazla ve themalrı Photoshop biliyorsan rahatça renleri olsun arka fon olsun değiştirebiliyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forum sitesi kodlamak istiyorum
    15 yıl önce açıldı
    Web Hosting Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.