Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Jonsbo A4 Mini ITX Kasa / satıldı: melihceliktas
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
Bugüne kadar kocaman kasalarla boşuna vakit harcamışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
3 Sene önce mini itx işine merak saldım acayipte istedim yalan yok ama tabi o zamanlar yurt dışı alışveriş bilmediğimiz için hep içimde nukte kaldı.
Bende gittim bunu dizdim.
-
Şuan daha da zorlaştı maalesef. Döviz kuru, her gün yükselen enflasyon, gümrük sınırının düşmesi ve ab dışı ülkelerden gümrük vergisinin artırılması vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Ne güzel kasaymış, matx için şöyle güzel ufak kasa yok ne yazık ki
-
Asus Prime hoşuma gidiyor, yeni çıktı. Yurtdışı birkaç seçenek de var. Ama hem gümrük sınırının 150€'ya düşmesi, hem yüksek kur, insanın elini kolunu bağlıyor maalesef.
Ben idareten aşağıdaki kasayı aldım, bulabildiğim en küçük ve sade kasa buydu, daha kaliteli sade ve bu kasanın ölçülerini geçmeyecek bir kasa henüz bulamadım şimdilik bulabildiğim en küçük bu tabi bir kaç kasa var ancak onların da eni çok geniş bu kasa 165mm genişliğinde. Sanırım benim kriterlerime uygun kasa yok çünkü bu boyutlarda + psu altta + usb3 kasa göremedim daha. HP, MSI gibi markaların hazır sistem kasaları var şık ama onlar da çok pahalı
www.comsis.com.trFrisby Mini Tower Kasa (300W)https://www.comsis.com.tr/frisby-fc-2715b-mini-tower-kasa.html
-
satıyorum ilanıma var kanka asus prime 201
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X