Şimdi Ara

Joker Gebze Depo İndirim Günleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
7.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gebze güzeller organize sanayiide. Dün başlamış. Pazar günü 16:00'da bitiyor.

sabah 9:00 , akşam 16:00 arası açık...

Paketler çok dağınık. Hasarlı.

Sabahları 20 tl ye montlar geliyormuş. Nike marka.

İADE VE DEĞİŞİM YOKMUŞ... Sabah 09:00'da yeni ürünler gelip anında bitiyormuş.

ADRES : GÜZELLER ORGANİZE SANAYİ MİMAR SİNAN CADDESİ NO:13/A (NETLOG LOJİSTİK) GEBZE KOCAELİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osgour -- 4 Ekim 2019; 16:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orayı
    Y I K A R L A L A R

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bebek yatağı bakıyorum 70x140 cm ölçülerinde. Yaylı ama şu an 6 aylık olduğundan bir tarafı süngerli olması gerekiyor. Bu tarz yatak var mıydı? Yarın sabah gitmeyi düşünüyorum açıkçası git-gtl 80 km için değecekse? Farklı güzel fırsatlar varsa onlara da bakarım yatak yoksa da.

edit: bu arada bana sms gelince bebek fırsatlarında yazmıştım ben 1-2 gün önce, fotoğraflar paylaşmanız iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyvz -- 4 Ekim 2019; 16:6:19 >
  • Kıyafet olarak çeşit ve modeller nasıl? hangi markalar var biliyor musunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler, eğer yarın ugrayabilirsem editlerim ben de.
  • Sabah oradaydım. Montlar dün bitmiş. Bugün mont yoktu ilk girenlerdenim. Fiyatlar gerçekten komik. Şöyle bir detay aktarayim. Kiyafet bebek arabası araç koltuğu beşik hariç oyuncak vs gruplarında fiyat etiketi ve ürünün her hangi bir yerinde 1 2 3 yazan bir etiket daha olması lazım eğer numara 3 se etiket üzerinden yüzde 70. 2 yüzde 50 1 yüzde 30 indirim demektir. Örneğin 79 tl olan sıfır kaykayda 2 numara vardı. Chicco isofix 9_18 kg araç koltuğu 500 Tl. Genelde çoklu alım yapanlar mevcut. Kasada kuyruk uzuyor. Ve ürünlerin üzerinde güvenlik aparatını unutuyorlar . Yarın bebek bezi olacakmış diye duyum aldım. Sepetinize sahip olmanız lazım.hafta içi yoğundu yarın bilemiyorum.

Orijinalden alıntı: ilkcemre29

Sabah oradaydım. Montlar dün bitmiş. Bugün mont yoktu ilk girenlerdenim. Fiyatlar gerçekten komik. Şöyle bir detay aktarayim. Kiyafet bebek arabası araç koltuğu beşik hariç oyuncak vs gruplarında fiyat etiketi ve ürünün her hangi bir yerinde 1 2 3 yazan bir etiket daha olması lazım eğer numara 3 se etiket üzerinden yüzde 70. 2 yüzde 50 1 yüzde 30 indirim demektir. Örneğin 79 tl olan sıfır kaykayda 2 numara vardı. Chicco isofix 9_18 kg araç koltuğu 500 Tl. Genelde çoklu alım yapanlar mevcut. Kasada kuyruk uzuyor. Ve ürünlerin üzerinde güvenlik aparatını unutuyorlar . Yarın bebek bezi olacakmış diye duyum aldım. Sepetinize sahip olmanız lazım.hafta içi yoğundu yarın bilemiyorum.
    Hocam merhaba, ben 09:30 gibi orada olurum şimdi çıksam. Sizce gitmeye değer mi Ataşehir’den ?

• Depo indirim günleri denmiş fotolara bakılırsa bildiğin bit pazarı
  • Arkadaşlar sabah oradaydım 10 gibi, bence gitmeye değmez. 3-4 parça giyim ürünü aldık sırayı görünce onları da geri bıraktık. Yağmuru yiyip geldik :) çok aşırı kalabalık ve bildiğiniz depo bebek arabasını 2 kat merdivenlerden çıkarmanız gerekiyor. Gidecekseniz de bebekle gitmeyin, depo çok havasız.

• Sabah ben de oradaydım. Oyuncak,uçurtma,kaykay,paten vs. Vardı. Oto koltuğu kalmıştı birkaç tane..1 kişide yatak gördüm. Çocuk için birkaç parça kıyafet vardı. Bn de sırayı görüp birşey almadan çıktım. Yağmurda sabah sabah boşa gitmişim kesinlikle değmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hafeka H kullanıcısına yanıt
    1 tane kanguru vardı tripper marka 40 tl idi merak edip içini açtım sol taraftaki plastik bağlantı aparatı paramparça olmuş. Mama sandalyesi vardı birileri almış mıydı emin değilim ama 100 tl idi ayaklı olan. Bi tane de ayaksız vardı stokkie diye pahalı bi marka o ayaksızdı o da 50 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.