Şimdi Ara

Joker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Joker kimdir, meselesi nedir bu karakterin?

• Nihilisttir. Yaşadığı travmalar sonucu insanları öldürmekten zevk almaya başlamış bir delidir. Zeki adamdır ama kafası anca pislik yapmaya çalışır.
    Tabii filmlerden böyle biliyorum ben. Çizgi romanlarını okumadım hiç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çizgi romanlar konusunda çok donanımlıyımdır ama bana terso yaptığın için bu sorunu cevaplamayacam
  • özellikle hollywood yapimlari konusunda iyi oldugunu varsaymistim wick, neden esirgiyorsun kelimelerini. buyur, sahne senin simdi
  • Anarşist, düzene karşı kendisi sıradan insanların değer verdiği şeyler onun için önemli değil onun farklı değerleri var okduğum izlediğim kadarıyla pislik bi karakter olsada severim kendisini banka soygunu sahnesindeki repliğini hiç unutmam I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger-Benim inandığım şeye göre insanı öldürmeyen şey,tuhaflaştırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSlashh -- 13 Ocak 2017; 14:55:26 >
  • bitecek tüm bunlar inanamıyorum kulinayı artık hiç takmıyorum
  • herkes jokeri kotu tarafta gormeye alismis.

ya biz kotu taraftaysak ve oiyi taraftaysa?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 'Batman... Niye ölmüyorsun ki? 'repliği arada aklıma gelir ve güldürür. Psikopat, şizofrenik bir gangsterdir. İşlediği suçlarda ince bir zeka ve derin bir planlama vardır. Sadece şiddet ve karışıklık olsun diye suç işler. Başka bir menfaat gütmez. Bilmececi ile birlikte en sevdiğim kötü karakterdir.
    Çizgi romanlarda ve filmlerde geçmişi ile ilgili bir ipucu yoktur ama eski Batman versiyonlarında işinde başarısız bir palyaço, yeni versiyonlarda ise ailesinden şiddet görmüş bir çocuk vardır geçmişinde.
  • En sevdiğim karakterdir kendisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.