Şimdi Ara

Johnny Depp Görünmez Adam Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alex Kurtzman ve Chris Morgan'ın yapımcılığını üstleneceği The Invisible Man uyarlamasında başrol belirlendi. Klasik korku yapımının yeniden çekiminde başrolü Hollywood'un gözbebeği Johnny Depp üstlenecek.

     Johnny Depp Görünmez Adam Olacak


    Deadline'ın haberine göre H.G. Wells romanından ilk olarak 1933 yılında uyarlanan film görünmezliğin formülünü bulan ancak tekrar görünür olmayı başaramayan bir bilim adamını konu alıyordu. Yeni uyarlamanın da aynı yolu izlemesi bekleniyor. Tom Cruise'un yeni Mumya uyarlamasında boy gösterecek olmasının ardından Johnny Depp'in de Universal yapımı bir filme katılması yapım şirketinin Hollywood'un ağır toplarını filmlere katarak büyük gişeler peşinde olduğunun işareti!

    Beyazperde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 11 Şubat 2016; 2:43:01 >







  • Universal şirketi marvel ya da dc gibi sinematik bir evren peşinde. Bunu da ellerinde bulunan klasik canavarların filmleriyle yapacak. Mumya , görünmez adam, dracula, frankestein, the wolfman gibi karakterlerin hepsini tekrar elden geçirip birbirleriyle bağlantılı filmler yapacaklar büyük ihtimalle avengers gibi.

    işi şansa bırakmamak için de hollywood'un en büyük starlarının kapısını çalmışlar anlaşılan. önce Tom Cruise Mumya filmine dahil oldu şimdi de Johnny Depp Görünmez Adam olacak. Marvel mantığında gidersek tüm canavarların aynı filmde olduğu filmler de görebiliriz. yani Tom Cruise ile Johnny Depp aynı filmde olabilir.

     Johnny Depp Görünmez Adam Olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 11 Şubat 2016; 3:06:26 >




  • Mevzu Tom Cruise olunca hemen koobee24'ü görüyoruz konuda.

    Yanlış hatırlamıyorsam The Invisible Man filminde daha önce Kevin Bacon yer alıyordu. Çok da matah bir film değildi gerçi ama izlemiştik. Muhtemelen bu filmi de J. Depp için izleyeceğim. Açıkçası J. Depp'in yer almasını çok da istediğim tarz yapımlar değiller.

    Edit: Kevin Bacon'ın yer aldığı 2000 yapımı filmin adı Hollow Man, Görünmeyen Tehlike olarak Türkçe'ye çevrilmiş, hatta ikincisi de var. Konusu ana hatlarıyla birebir ayrı sadece ufak tefek ayrıntılar belki farklı olabilir bahsi geçen filmle. O yüzden bu filmin yeniden çekimi sandım.

    Tom Cruise ile aynı filmde rol alması yani bu tarz farklı oyuncu kombinasyonları olması güzel olabilir ancak bunu aynı Avengers tadında yapmaları, önce bir film evreni oluşturup sonra filmlerdeki karakterleri bir filmde buluşturmaları bence kötü bir karar. O zamana kadar da bu bahsi geçen ikiliyi aynı yapımda görmek için epey beklemek gerekecek ki her iki aktör de yaşlanmaktadır.

    Gelsinler bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Şubat 2016; 10:29:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pratik olarak konu "görünmez bir insan" olunca kimin olduğu da farketmez...!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tozak78 T kullanıcısına yanıt
    ahaha çok iyi dedin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski filmleri hatırlıyorum iyiydi. Yeni filmi bekliyorum.
  • Bu görükmez adam Kevin Bacon'ın oynadığı film değil mi hani böyle eve giriyordu da kadın çıplaktı çocukken seyrettiydim Yakarak öldürüyorlardı.
  • depp'i göremeyecekmiyiz filmde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.