Şimdi Ara

Johnnie Walker Red Label Viski Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
16.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki viskiyi almayı düşünüyoruz daha önce içen var mı içimi tadı falan nasıl? Bir de free shop alacağız yani ithal olacak ucuza geliyor buradakiyle çok fark olur mu ve son olarak buz ile içilir mi bazı viski ler buzla içmeye uygun değil çünkü. Teşekkürler...

Johnnie Walker Red Label Viski Nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoPa1nNoGa1n -- 19 Haziran 2013; 21:00:35 >

Johnnie Walker Red Label Viski: Kapsamlı Bir İnceleme

Johnnie Walker Red Label Viski Nasıl Bir Viski?

Johnnie Walker Red Label, İskoç viskilerinin ikonik bir harmanıdır. Harmanda, Speyside, Highlands ve İslay dahil olmak üzere İskoçya'nın dört köşesinden yaklaşık 35 farklı viski kullanılmaktadır.

Red Label'ın Tadı Nasıl?

Red Label, canlı ve meyveli bir tada sahiptir. Burunda, elma, armut ve karabiber notalarıyla karşılaşacaksınız. Damakta, tatlı vanilya ve hafif dumanlılık dengesi dikkat çekmektedir. Bitişi orta uzunluktadır ve meşe ve baharatlı notalar bırakır.

Red Label İyi Bir Viski mi?

Red Label karışık içkilerde kullanmak için ideal olan, uygun fiyatlı ve erişilebilir bir viskidir. Saf haliyle içmek veya buzla servis etmek de lezzetlidir.

Red Label vs. Ballantine's:

Hem Red Label hem de Ballantine's, İskoç viskilerinin popüler harmanlarıdır. Red Label daha keskin ve baharatlı bir tada sahipken, Ballantine's daha yumuşak ve daha meyvelidir.

Sonuç:

Johnnie Walker Red Label Viski, karışık içkiler ve saf içimler için uygun fiyatlı ve çok yönlü bir seçenektir. Canlı ve meyveli tadı, onu hem deneyimli viski içenler hem de yeni başlayanlar için çekici kılmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • red iyi değil ispirto tadı alırsın , az daha para ver iyisini al
  • Aynen Red Johnie nin ucuzudur, daha iyisini istiyosan Jonie Blue veya Black al, Black tan Jack Daniels e yakın bi tat alabilirsin. Bide yurtdışından gelecek demişsin eğer yurtdışı seçeneği varsa o zaman asıl Maker's Mark aldırttır derim. Eğer viski kıvamı olupta değişik hafif bişey istersende Southern Comfort a bi bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 19 Haziran 2013; 21:08:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

red iyi değil ispirto tadı alırsın , az daha para ver iyisini al

Johnnie nin blue ve black labeli yok onun dışında.

J&B
    CHIVAS REGAL

Aslında jack daniels de var ancak bütçemi biraz aşıyor malum sadece viski almakla bitmiyor JB yada Chivas ta var yani seçeneklerde

Edit: Arkadaşlar dediğim gibi black ve blue olduğunu sanmıyorum yani en son yoktu tekrar sorarım dediğiniz gibi free den black ' i ekledim seçeneklere teşekkürler herkese... Önerilere açığım hala.

@Sight hocam ben getirtmeyeceğim burada tekel satıyor öyle freeshop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoPa1nNoGa1n -- 19 Haziran 2013; 21:10:36 >
    BİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİRhttps://www.facebook.com/groups/turkiyekanbankasi/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Light Blue mi Versace mi ?
    12 yıl önce açıldı
    J&B mi Johnnie Walker'mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki buz olayına ne diyorsunuz buz katılır mı bu black yada red labele çunku bazı vıskılerde buz viskinin aromasını öldürüyormuş İspirto olayı kötüymüş.
  • Black alabilirsen black al. Olmadı Chivas kraldır

Geçen İSG'nin free shop'unda 25 yıllık Chivas gördüydümde 150 küsür euroydu. Kıyamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.