Şimdi Ara

John Terry 3 yıl!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeTeCiK

    İmzandaki Kalas Burak'a veriLen paraya ve beklenen ümitlere acıyorum.. ve Terry'i begenmiyorsun anLamadım..burak çok mu genç 28*29 yaşında 3 yıl daha sözlemesi var.. Sen bir Düşünüyorsa yöneticiler teknik ekip 10 düşünüyor daha iyisini alacak durumda isen buyur :)

    imzamdaki kalas burak 2 senedir takımı şampiyon yapan en önemli oyunculardan biri ve imzamda olmasının sebebi bu değil.senin gibilerin bu adamı bu kadar aşağılamaları ve bu adamın buna rağmen bu ikiyüzlü taraftarı mutlu etmeye devam etmeye çabalaması.
    kendisini istemeyen taraftara geldiği günden beri sevinç yaşatmak için canını dişine takarak oynayan birine kazma diyen ,
    aynı zamanda ciğeri 5 para etmez yabancı oyuncular gelip de 2 şer sene yatıp paralarını son kuruşuna kadar tahsil edip gittiğinde bile onlara tapan (baros gibi) ,

    siz türk taraftarı akıllanmadıkça , bizden zaten bir yol olmaz.

    yönetim taraftarın beklentisini karşılamaya çalışıyor.bugun bir bjk li çıkıp neden gutileri simaoları q7 leri doldurup takımı batırdınız diyemez.çünkü bjk taraftarı o zaman bu futbolcuların alınmasını istediler havaalanlarında binlerce kişilik karşılamalar yaptılar.

    benim istediğim taraftarın , en azından dh daki 3-5 taraftarın bunu farketmesi.ama daha önce de örnek verdiğim gibi bu yapmaya çalıştığım amele olmak isteyen ergene matematik anlatmaya benziyor.

    ne haliniz varsa görün.




  • Arkadaş Man UTD 35 yaşında Laurent Blanc'ı aldı hem de 3 yıl oynattı.. Defansın göbeğinde bir tane kaşar oyunucu olmazssa bu işler olmaz zaten.. Yalnız Terry, Blanc gibi profesyonel davranıp takıma tam katkı yapar mı bilemem..
  • xakah74 X kullanıcısına yanıt
    Kadro ayarsız ve dengesiz bunu herkes kabul ediyor artık sanırım. Yönetim devre arasında belli bölgelere nokta transferler yapmak zorunda. Çünkü sol bek yok, gerçek kanat yok, sağ bek eh işte durumunda. En az 2 oyuncu şart. Sol bek ve kanat oynayacak 2 adet oyuncu bulunabilirse (ama Drogba transferi gibi direkt katkı vermeye başlayacak oyuncular olmak şartıyla) 2 adet 30 üzeri 3 milyonluk adam alınabilir. Yoksa 2. devre acı çekmeye devam ederiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

    adamın 2 aylık maaşı la

    çelside haftalık 240.000€ alıyor maç başı parası hariç



    Yav he he. FIFA ya bu ya haftalık o kadar verceksin.Git 1-2 site okuda ufkun açılsın, futbol fifa'dan pes'ten ibaret değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chedjou çok iyi performans gosteriyor ya...
  • Bence Terry her türlü iş yapar, defansın göbeğine her zaman kaliteli bir eski kaşar şart, en son kiralanan Fatih Terimin de ok verdiği Kel Fransız hariç:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.