Şimdi Ara

Jöh ve Pöh Acil bi gelin abiler amcalar dayılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jöhler ve Pöhler hep psikopat oluyor diyorlar arkadaslar sizde bu doğrumudur? Birde sizce hangısı daha sağlam Jöh mü Pöh mü ?

• Adamları trafikte ehliyet ruhsat kontrolü için kullanmıyorlar . Görevleri gereğince biraz daha sert yapılı olmaları normal ama psikopat falan gerçek değil . Yani özellikle psikopat gibi bir kriter yok. Ve ayrıca polis ve jandarma genel olarak düşün farklarını yani jandarma ile polis teşkilatlarının farkları neyse özel harekatlarındaki farklarda odur. Jandarma sadece jöh değil genel olarak daha ciddi işlerde görev yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herşeyi bilen cahil -- 23 Şubat 2016; 18:13:32 >
  • Jöh Tsk ya bağlı olduğu için daha kuvvetli. Bu timlerden birine girsen sende psikopat olursun. Adamlar neler görüyor ne zorluklar çekiyor.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam bende bunu sormak ıstıyorum zaten.Bizim mahallemizde şehit olan bir abimiz var daha 2 aylık eşi hamileydi bu adamlar hiç mı arkasındakılerı düşünmuyolar o zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absente06

Evet Hocam bende bunu sormak ıstıyorum zaten.Bizim mahallemizde şehit olan bir abimiz var daha 2 aylık eşi hamileydi bu adamlar hiç mı arkasındakılerı düşünmuyolar o zaman ?

Düşünseler kaç yazar ? Nerden geldiği bile belli olmayan hain bir kurşuna şehit gidiyorlar.

Herkes bu mesleği yapamaz elbet birşeylerden feragat etmek zorundalar. Bu iş sadece vatan için yapılır.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim Allah razı olsun
  • pöh tanıdığım var normal bi insan bildiğim kadarıyla ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jöh kırsalda Pöh kentselde takılır. Adamın aklını alırlar.
  • Hocam hep anlatırlar işte özel harekatcılar gecelerı uyuyamaz yastığının altında emanet olmadan hıc yatmaz felan diye ben bunları merak edıyorum gercekten böylemı aceba...
    İllaki kafaları bozuktur cok şükür kanları değil.
  • quote:

Benim kuzen pöh bir daha ki gördüğümde sorayım siz psikopat mısınız diye
  • quote:

Hocam hep anlatırlar işte özel harekatcılar gecelerı uyuyamaz yastığının altında emanet olmadan hıc yatmaz felan diye ben bunları merak edıyorum gercekten böylemı aceba...
    İllaki kafaları bozuktur cok şükür kanları değil.

hocam öyle şehir efsaneleri ne inanma % 10 vardır psikopat olan da en azından benim akraba normal , son zamanlarda degismediyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA9EBC876 -- 23 Şubat 2016; 19:11:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son sorulacak soru,gerçek hayatta millete de sorulmaz. Çünkü herkesin kuzeni Özel Harekatcı olur. Sallamayı severiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCEL
  • asj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrikoc61 -- 6 Ocak 2021; 7:16:30 >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Abin Allah'a emanet olsun kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.t001

Abin Allah'a emanet olsun kardeş.

Eyvallah kardeşim, sizlerde Allah emanet olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.