Bildirim
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (82. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Antalya eğitim araştırma hastanesinde dilek Hoca'ya gittim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Öncelikle iyi forumlar.
Bende'de meme dokusu ve yağ var Sporla hard bodyle cardio ile gitmiyor 5 yıldır spor yapıyorum sporla yok olsaydı bendeki meme dokusu ve yağlar yok olurdu.
İstanbul'da bu operasyonu geçirmiş ve sonçlandırından memnun olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
Lütfen tuzlu olmasın :) iki bin en üçbin ayırabilirim bu operasyona çünkü. Ocak ayına kadar ameliyat olup hayatımdan çıkarmak istiyorum bu mereti... -
ücret büyüklüge göre degil araştırmaya göre degişiyor ,türkiyede artık tıp serbest ticarete dönüşmüş durumda. -
quote:
Orijinalden alıntı: derinlik34000
ücret büyüklüge göre degil araştırmaya göre degişiyor ,türkiyede artık tıp serbest ticarete dönüşmüş durumda.
Hiç araştırmadım haklısınız. Ne diyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin
quote:
Orijinalden alıntı: derinlik34000
ücret büyüklüge göre degil araştırmaya göre degişiyor ,türkiyede artık tıp serbest ticarete dönüşmüş durumda.
Hiç araştırmadım haklısınız. Ne diyim.
gücünüz varsa ve en önemlisi operasyon sizi mutlu ettiyse önemli degil zaten..geçmiş olsun.. -
quote:
Orijinalden alıntı: OneTheMillOn
Öncelikle iyi forumlar.
Bende'de meme dokusu ve yağ var Sporla hard bodyle cardio ile gitmiyor 5 yıldır spor yapıyorum sporla yok olsaydı bendeki meme dokusu ve yağlar yok olurdu.
İstanbul'da bu operasyonu geçirmiş ve sonçlandırından memnun olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
Lütfen tuzlu olmasın :) iki bin en üçbin ayırabilirim bu operasyona çünkü. Ocak ayına kadar ameliyat olup hayatımdan çıkarmak istiyorum bu mereti...
L carnitin ile erimez mi. Hic denediniz mi.
.quote:
Orijinalden alıntı: A380quote:
Öncelikle iyi forumlar.
Lütfen tuzlu olmasın :) iki bin en üçbin ayırabilirim bu operasyona çünkü. Ocak ayına kadar ameliyat olup hayatımdan çıkarmak istiyorum bu mereti...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCE83504C -- 7 Ocak 2020; 1:26:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: spooce
quote:
Orijinalden alıntı: A380
quote:
Öncelikle iyi forumlar.
Yok erimiyor hatta kullanimida sakincali soyleki lcarnitine ile vucut yag yakimi yapiyor ama gogua bolgesi disinda boyle olunca vucut inceliyor fakat gogus yine duruyor sonuc daha kotu olabiliyor.birde jinekomastinin pek cok nedeni olabilir hormanal bozukluk, genetik, kucum yasta alinan fazla kilolar vs gibi kesin cozum ameliyat cok arastirdim pek cok yoluda denedim bu kaniya vardim
sonuçta göğüs bölgesindekiler de yağ değil mi? karnitin yağları yakarken bazı bölgeler için mi etki gösteriyor? meme dokusunu eritmez ama yağları eritmesi gerekir diye düşünüyorum.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCE83504C -- 7 Ocak 2020; 1:25:53 >
quote:
Orijinalden alıntı: A380
quote:
Öncelikle iyi forumlar.
L carnitin sadece para tuzağıdır hiçbir işe yaramaz maalesef Sakın para verip almayın paranızı çöpe atarsınız.Bu Sporla kurtulabilicek bir problem değil maalesef eğer öyle olsaydı 5 yıldır aralıksız spor yapıyorum ben kurtulurdum. O masaya yatmaktan başka çözüm yok gibi görünüyor :)
-
Ameliyattan sonra tavuk yiyebilir miyiz? tavuk yemeyin jinekomasti yapar diyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: hawking45
Ameliyattan sonra tavuk yiyebilir miyiz? tavuk yemeyin jinekomasti yapar diyorlar
Bunu ilk defa duydum tavuk yemek jinekomasti yaparmı? Dilim döndüğünce açıklama yapmaya çalışayım.
Tavuklara hızlı gelişim ve büyümesi için kısmi olarak östrojen yani kadınlık hormonu verilmektedir.
Bu hormonu biz direk almıyoruz fakat kısmi olarak dolaylı yoldan tavuk ile alıyoruz Erkek vücudunu kadınlaştırıcak oranda öströjeni tavuktan alıcağımıza ihtimal vermiyorum ama mümkünatı var Fazlası memede büyüme yapabilir. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hawking45
Ameliyattan sonra tavuk yiyebilir miyiz? tavuk yemeyin jinekomasti yapar diyorlar
Bunu ilk defa duydum tavuk yemek jinekomasti yaparmı? Dilim döndüğünce açıklama yapmaya çalışayım.
Tavuklara hızlı gelişim ve büyümesi için kısmi olarak östrojen yani kadınlık hormonu verilmektedir.
Bu hormonu biz direk almıyoruz fakat kısmi olarak dolaylı yoldan tavuk ile alıyoruz Erkek vücudunu kadınlaştırıcak oranda öströjeni tavuktan alıcağımıza ihtimal vermiyorum ama mümkünatı var Fazlası memede büyüme yapabilir.
Ameliyattan sonra işlenmiş etlerden uzan durmak gerek gibi :( hastaneden eve geleli 2 gün oldu hastanede 4 gün yatmıştım iyileştim neredeyse
-
Bu ameliyatı boluda olmuş olan var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: CEMAL FERDA
Celalettin hocam , beni özel çağıner hastanesinde ameliyat etmişti, ben hastaneyi cok begenmiştim ve cok temizdi, arkadasınız hangi hastanede ameliyat olmus ? belki de arkadasınızın beklentisi cok yuksek olabilir
ne kadar fiyata maloldu acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crywolf35 -- 28 Kasım 2016; 1:21:58 > -
meme dokusu+lipo demişsiniz.sadece memedenmi lipo yapıldı yoksa göbek bölgesinden de yağ alındımı.
hangi hastahane olduğunu söyleyebilirmisiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodimir
merhaba arkadaşlar ben de hem jinekomasti hem de karın germe ameliyatına girdim 29 gün önce. doktorum izmirden ahmet seyhan. yardımcı olabileceğim her konuda sorulara açığım.
bunlarca öncesi ve sonrası fotolarım
hocam fiyat bilgisi verebilirmisin.neden göbek bölgesinden lipo tercih etmeden karın germe yaptırdın.
karın gerdirmeden memnunmusun.çok güzel sonuç almışsın.geçmiş olsun.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCE83504C -- 7 Ocak 2020; 1:25:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X