Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.283
Cevap
145
Favori
973.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maykut_

öncelikle yıllardır bu ameliyatı devlet ücretsiz yapmıyor diye düşündüğüm için çok pişmanım. ergenlik başlangıcından beri jinekomasti problemim vardı ve lise hayatım boyunca çoğu okul arkadaşım dalga geçerdi. bilinçaltıma öyle işlemiş ki uzun yıllar dik yürüyemedim, denize girerken hep çekindim ve özgüvenimi olumsuz yönde etkiledi. daha sonra ani bir kararla antalya eğitim ve araştırma hastanesine gittim, devlet hastanesinde çalışan doktorlara karşı hep bir önyargım vardı. fakat işini oldukça iyi yapan bir hekime denk geldim ve ertesi gün ultrasona girdim. ultrason sonucunda meme dokusu saptandı ve ameliyat kararı alındı. yaklaşık 25 gün sonra da ameliyat öncesi farklı doktorlar durumumu incelediler, testlerim yapıldı ve estetik ameliyat olmadığına dair rapor verdiler. o gün yatış işlemlerim yapıldı. gece 12'den sonra hiçbir şey yemedim ve sabah hastaneye gittik. hızlıca ameliyat salonuna alındım. inanılmaz soğuk bir ortamdı ve ilk ameliyatım olduğu için de oldukça heyecanlıydım. anestezi doktorum geldi ve dövmelerimle ilgili konuşmaya başladık. sonrasını hatırlamıyorum zaten. gözümü açtığımda yataktaydım. bir gece hastanede kaldım ve aralarda koridora çıkıp yürüyebiliyordum. hafif bir ağrı oluyor fakat yirmilik dişlerimi aldırdığımda çok daha zor anlar geçirmiştim. sadece drenlerin görüntüsü biraz ürkütücü olabilir. gece hastanede kaldıktan sonra, sabah vakti operasyonu gerçekleştiren plastik cerrah durumuma baktı ve çıkışımı verdi. ikinci gün de hafif ağrılar oldu fakat 3 ve 4'den sonra tamamen iyiydim. bugün sargılarım açıldı ve beklediğimden çok çok daha iyi olduğunu gördüm. bu ameliyatı geciktirmeyin arkadaşlar. devlet ödemiyor diyenlere de inanmayın. eğitim araştırma hastanelerine gidin ve zaten meme dokusu varsa çoğu cerrah sizin için rapor çıkarıyor. ameliyat sırasında sağolsun doktorum vücudumdaki benleri de aldı. ileride sorun çıkarabilme ihtimaline karşı. son olarak ergenlik döneminde olan arkadaşlar mutlaka operasyon için 20'li yaşları beklesin. bazılarında ergenlik sonrası kendiliğinden bu problem kaybolabiliyor çünkü.

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

hocam doktorunuz kimdi cerrah ve plastik cerrah birliktemi yaptılar meme dokusuda alınmış sanırım ve ameliyatınız gayet başarılı geçmiş şimdiye kadar gördügüm en başarılı ameliyatlardan biri..geçmiş olsun .kalkıp antalyaya gitmeyi bile düşünüyorum hem ücretsiz hemde bu kadar başarılı..

• Antalya eğitim araştırma hastanesinde dilek Hoca'ya gittim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinlik34000

quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

Yazın olmuştum atayım dedim
    Bu mesaja eklenen görseller:

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

geçmiş olsun başarılı bir ameliyat olmuş gibi .nerde oldunuz doktorunuz kim ücret ne kadar biraz bahsedermisiniz sanırım hem lipo hem doku almışlar..

İstanbul doğan hastanesinde oldum.Doktor türker özyiğit.Yaklaşık 7 bin tl tuttu.

çok tutmuş hocam yukarıda özelde hem yağ hem doku 1800 e yapmışlar özel sankoda..şimdiye dek duyduğum en yüksek fiyat sizinki..izmirde prof.ufuk bilkaya sordum o bile hem yağ hem doku artı deri almaya 5 bin demişti..bence bu paralar çok çok yüksek..geçmiş olsun..

O para büyüklüğe göre değişiyor. Kocaman göğüsün ve göğüs ucun varsa çok rahat tutar.

• Öncelikle iyi forumlar.

Bende'de meme dokusu ve yağ var Sporla hard bodyle cardio ile gitmiyor 5 yıldır spor yapıyorum sporla yok olsaydı bendeki meme dokusu ve yağlar yok olurdu.

İstanbul'da bu operasyonu geçirmiş ve sonçlandırından memnun olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Lütfen tuzlu olmasın :) iki bin en üçbin ayırabilirim bu operasyona çünkü. Ocak ayına kadar ameliyat olup hayatımdan çıkarmak istiyorum bu mereti...
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    ücret büyüklüge göre degil araştırmaya göre degişiyor ,türkiyede artık tıp serbest ticarete dönüşmüş durumda.
  • quote:

ücret büyüklüge göre degil araştırmaya göre degişiyor ,türkiyede artık tıp serbest ticarete dönüşmüş durumda.

Hiç araştırmadım haklısınız. Ne diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

Hiç araştırmadım haklısınız. Ne diyim.

gücünüz varsa ve en önemlisi operasyon sizi mutlu ettiyse önemli degil zaten..geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTheMillOn

Öncelikle iyi forumlar.

Bende'de meme dokusu ve yağ var Sporla hard bodyle cardio ile gitmiyor 5 yıldır spor yapıyorum sporla yok olsaydı bendeki meme dokusu ve yağlar yok olurdu.

İstanbul'da bu operasyonu geçirmiş ve sonçlandırından memnun olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Lütfen tuzlu olmasın :) iki bin en üçbin ayırabilirim bu operasyona çünkü. Ocak ayına kadar ameliyat olup hayatımdan çıkarmak istiyorum bu mereti...

L carnitin ile erimez mi. Hic denediniz mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: A380

quote:

Öncelikle iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCE83504C -- 7 Ocak 2020; 1:26:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spooce

quote:

quote:

Öncelikle iyi forumlar.

Yok erimiyor hatta kullanimida sakincali soyleki lcarnitine ile vucut yag yakimi yapiyor ama gogua bolgesi disinda boyle olunca vucut inceliyor fakat gogus yine duruyor sonuc daha kotu olabiliyor.birde jinekomastinin pek cok nedeni olabilir hormanal bozukluk, genetik, kucum yasta alinan fazla kilolar vs gibi kesin cozum ameliyat cok arastirdim pek cok yoluda denedim bu kaniya vardim

sonuçta göğüs bölgesindekiler de yağ değil mi? karnitin yağları yakarken bazı bölgeler için mi etki gösteriyor? meme dokusunu eritmez ama yağları eritmesi gerekir diye düşünüyorum.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCE83504C -- 7 Ocak 2020; 1:25:53 >
  • quote:

quote:

Öncelikle iyi forumlar.

L carnitin sadece para tuzağıdır hiçbir işe yaramaz maalesef Sakın para verip almayın paranızı çöpe atarsınız.Bu Sporla kurtulabilicek bir problem değil maalesef eğer öyle olsaydı 5 yıldır aralıksız spor yapıyorum ben kurtulurdum. O masaya yatmaktan başka çözüm yok gibi görünüyor :)

• Ameliyattan sonra tavuk yiyebilir miyiz? tavuk yemeyin jinekomasti yapar diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawking45

Ameliyattan sonra tavuk yiyebilir miyiz? tavuk yemeyin jinekomasti yapar diyorlar

Bunu ilk defa duydum tavuk yemek jinekomasti yaparmı? Dilim döndüğünce açıklama yapmaya çalışayım.

Tavuklara hızlı gelişim ve büyümesi için kısmi olarak östrojen yani kadınlık hormonu verilmektedir.

Bu hormonu biz direk almıyoruz fakat kısmi olarak dolaylı yoldan tavuk ile alıyoruz Erkek vücudunu kadınlaştırıcak oranda öströjeni tavuktan alıcağımıza ihtimal vermiyorum ama mümkünatı var Fazlası memede büyüme yapabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hawking45

Ameliyattan sonra tavuk yiyebilir miyiz? tavuk yemeyin jinekomasti yapar diyorlar

Bunu ilk defa duydum tavuk yemek jinekomasti yaparmı? Dilim döndüğünce açıklama yapmaya çalışayım.

Tavuklara hızlı gelişim ve büyümesi için kısmi olarak östrojen yani kadınlık hormonu verilmektedir.

Bu hormonu biz direk almıyoruz fakat kısmi olarak dolaylı yoldan tavuk ile alıyoruz Erkek vücudunu kadınlaştırıcak oranda öströjeni tavuktan alıcağımıza ihtimal vermiyorum ama mümkünatı var Fazlası memede büyüme yapabilir.

Ameliyattan sonra işlenmiş etlerden uzan durmak gerek gibi :( hastaneden eve geleli 2 gün oldu hastanede 4 gün yatmıştım iyileştim neredeyse

• Bu ameliyatı boluda olmuş olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEMAL FERDA

Celalettin hocam , beni özel çağıner hastanesinde ameliyat etmişti, ben hastaneyi cok begenmiştim ve cok temizdi, arkadasınız hangi hastanede ameliyat olmus ? belki de arkadasınızın beklentisi cok yuksek olabilir

ne kadar fiyata maloldu acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crywolf35 -- 28 Kasım 2016; 1:21:58 >
  • yburak35 Y kullanıcısına yanıt
    meme dokusu+lipo demişsiniz.sadece memedenmi lipo yapıldı yoksa göbek bölgesinden de yağ alındımı.

hangi hastahane olduğunu söyleyebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

merhaba arkadaşlar ben de hem jinekomasti hem de karın germe ameliyatına girdim 29 gün önce. doktorum izmirden ahmet seyhan. yardımcı olabileceğim her konuda sorulara açığım.

bunlarca öncesi ve sonrası fotolarım

hocam fiyat bilgisi verebilirmisin.neden göbek bölgesinden lipo tercih etmeden karın germe yaptırdın.

karın gerdirmeden memnunmusun.çok güzel sonuç almışsın.geçmiş olsun.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCE83504C -- 7 Ocak 2020; 1:25:57 >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.