Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.149
Cevap
142
Favori
934.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün saat 12.00'da liposuction yöntemiyle ameliyat oldum. ağrı sızı yok. yakın zamanda fotoğrafları yükliycem. teşekkürler
  • Arkadaşlar bende pazartesi günü liposuction yöntemi ile olacağım yüksek ihtimal sonuçtan haberdar ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ylmzmert Y kullanıcısına yanıt
    sadece lipo mu ? meme ucunuzundan kesip dokuyu almadılar mı?
  • Arkadaşlar jinekomasti için size önerim sakın ama sakın devlet hastanesine gitmeyin, 2 kez gittim ikisnde de bir şeyin yok deyip yolladılar, halbuki o kadar bariz ki jinekomasti olduğum. Şu an 83 kiloyum 1.78 boyum var, geçen yaz sırf jinekomasti olup olmadığımı anlamak için 70 kiloya kadar indim 82 kilodan geçen yaz inanır mısınız sadece kilo verdiğim için mememde birazcık inme oldu o kadar, yağ dokusu çok belli oluyordu.

Şimdiki hedefim yine kilo verip bu kez kilo vermiş halimle doktora gitmek ama devlete gidersem bir şeyin yok diyeceklerine eminim.
  • Arkadaşlar az meme versene falan diyor katil olup çıkacağım yav varmıdır bende. Boy 190 kilo 76 yaş 2001 liyim ama bayadır var 3-4 senedir en son fotoğraf baya açıklayıcı olmuştur herhalde bu arada kzuenim ve babamdada var herhalde sizce nasıl? İstek olursa bir şey söylemek için tişörtlü foto falan da atabilirim sonuç memem var
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

• Genç üzgünüm ama kesin jinekomasti var bi doktora git muayane ol ameliyat ile düzelir ...
  • Kardeşim sen de jinekomasti var. Kilolu değilsin geçmiş olsun

• Yapılacakları sana söyleyeyim devlet hastaneleri benim gördüğüm kadarıyla bu durumla ilgilenmiyor ve onlarda para talep ediyor. Estetik ve plastik cerrahi bölümünden randevu alıyorsun ultrason cektiriyorsun sonra doktor duruma gore liposuction ya da kesip alma yöntemini seçiyor . ben salı günü liposuction yöntemi ile olacagim şimdiden sana da geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEXTER 1 -- 8 Ağustos 2015; 19:06:58 >
  • Yaşım 14 2 sene yada 1 sene daha bekleyip 15-16 yaşında olayım diyorum sizce? Ve hocam biliyorum kesin var bi sorayım dedim sadece katil olmadan ameliyat olursam iyidir

• sizi osman ve haydar ile tanıştırayım isim taktım kendilerine. ama ayrılıyoruz artık ay sonuna doğru ameliyat olacağım haftaya ameliyat günü belirlemeye gideceğim üniv. hastanesine. 1500tl gibi birşey tutacak. hem lipo hem meme uçlarından kesip doku çıkarılacak.

https://store.donanimhaber.com/54/43/d1/5443d1168b0ace142e1c64cb136198c2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilton -- 9 Ağustos 2015; 7:28:55 >
  • hACILAR BENDE AMELİYAT OLUYORUM BuRSADA ESTETİCARE TIP MERKEZİNDE 14 EYLÜLÜ ESÇTİK HADİ HAYIRLISI BANA şANS DİLEYİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoneFreak

Yaşım 14 2 sene yada 1 sene daha bekleyip 15-16 yaşında olayım diyorum sizce? Ve hocam biliyorum kesin var bi sorayım dedim sadece katil olmadan ameliyat olursam iyidir

Allah korusun öyle deme katil olma git ameliyat ol kurtul ...
  • Hocam sizinki sporla geçer / saolun annem spor yap geçer diyor ama ben pek inanmıyorum 1 sene sonra bi gideyim doktora olmazsa ameliyat olurum

• Anlamadım sizinki derken beni mi kastettin ?
  • Arkadaşlar ben 7'sinde (2 gün önce) ultrasonic Liposuction + meme uçlarından yarım ay şeklinde kesi olaraka operasyon geçirdim. En son ne zaman iğne vurulduğumu bile hatırlamayan ben şuan nasıl geçti nasıl bitti onu düşünüyorum :D korkucak hiçbir şey yok bence bu derdi çekenler zaman kaybetmeden Bursa'da Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi Adnan Erdem Bey'e ulaşsınlar.

Operasyonu geçirdikten 1 saat sonra hastahaneden ayrıldım sadece göğüs bölgemde hafif yanma vardı.
    2.gün yanma yoktu ağrıda yoktu sadece ani haraketlerde saniyelik ağrı oluyordu oda normaldir zaten.
    Bugün kontrole gittim korseyi 3-4 gün daha tak sonra salla dedi :D Duş alabilirim değil mi diye sorduğumda ise hala almadın mı dedi.

Herkese geçmiş olsun zaman kaybetmeden gidin

• jinekomasti ameliyatı olalı 8 gün oldu herşey çok güzel gidiyor iken bir meme ucumda ödem oluştu ve bu olay biraz sinirimi bozdu. Bir de meme uclarım biraz altta(sarkmadan dolayı değil) o bölge zamanla doldukça meme ucuda üste tasınacak mıdır ? bileniniz varmı ?
  • Arkadaşlar ben de bu illetten dolayı 12-13 yaşımdan beri mağdurum. Her jinekomasti hastasının başına geldiği gibi benim de memelerimle dalga geçildi, hep bol tişörtler giymek zorunda kaldım, denize havuza girerken utandım, yolda kambur yürüdüm. Şu anda 18 yaşındayım. Yaklaşık 2 hafta önce plastik cerrahiye gittik ailemle birlikte, doktor dahiliyeye yönlendirip hormon testi yaptırmamızı istedi. Dahiliye doktoru bizi manisa celal bayar üniversitesine yönlendirdi orada detaylı bi kan tahlili yapıldı, hormonlarım normal çıktı. Ultrasonu da orada yaptırdık, yağ dokusu çıktı bende meme dokusu fazla yokmuş. Önce liposuction yapıcak doktor, yeterli olmazsa kesip dokuyu da alacağını söyledi. Doktorun ameliyatı yapabilmesi için plastik cerrah dahil üç doktorun imzasını aldık, kağıtta estetik amaçlı değildir yazıyodu. Akhisar Devlet Hastanesinde yarın ücretsiz olacağım ameliyatı. Doktorumun ismi Ersin Akşam. Ameliyatı olduktan sonra size gelişmeleri detaylı bir şekilde anlatacağım. Bu arada bu konuya katılan ve insanları bilinçlendiren herkese teşekkür ediyorum, burda yazılanlar sayesinde biraz olsun ameliyat korkumu yendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusunenprimat45 -- 9 Ağustos 2015; 13:15:58 >

• Yukarıda bir abi paylaşmış onu kastettim

• Arkadaşlar konuyu baştan sona okudum.Benim sorunum 14 yaşından beri memeleri başının genelde şişik durması.Duş alınca,spor yapınca,t-shirt değiştirirken memelerin büzüşüp güzel bir görüntü alıyor ama genelde dediğim gibi şişik duruyor hatta meme başım 1 lira kadar büyüyor.20 yaşıma geldiğim de spora başladım şu an 22 yaşındayım ve memelerim hala aynı durumda hatta kaslandığım için bir miktar sarkma da oldu.Eskişehirde ikamet ediyorum öncelikle tıp Fakültesine gittim.1 doktor bana liposaction ile ameliyat yapabileceğini bunun 2750 tl olduğunu söyledi sonra bir eczacı referansı ile başka bir profesöre göründüm o ise liposaction sana uygun değil meme altından yarım ay şeklinde kesi yapıp drenler takıcaklarını söyledi bu ameliyat ise 2250 tl olduğunu bildirdi.Bunun üzerine estetiğe çok önem veren ben bir de özel hastanede şansımı denemek istedim ve plastik cerraha çıktım cerrah bana bakıp hiç bir şeyin yok senin dedi ben de ne çektğimi ben bilirim dedim 1.92 boy 91 kilo olan ve neredeyse baklavalarım belli olan ben imkanı yok böyle memelerimin olmasına dedim doktor istersen kesi ile süt bezlerini alırım dedi ama benden usg kan tahlili vs hiç bir şey istemediler bunlar beni şüphelendiriyor arkadaşlar eğer lipo ile olabileceksem kesi attırmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım.uzun oldu ama süreci birebir anlatmak istedim okuduğunuz için eyvallah.

• Arkadaşlar 5 AĞUSTOS GÜNÜ SAAT 12:00'de liposakşın yöntemiyle ameliyat oldum.

fotoğraflar ameliyattan bir sonraki gün 6 AĞUSTOS sabah 10:30'da çekildi.

Ondan sonra korseyi çıkartıp fotoğraf çekmedim. 1 ay bekleme sürecindeyim. hepinize çookk çookk geçmiş olsun.
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.