Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
930.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu melet bende de var arkadaşlar şuan 19 yaşındayım boyum 1.90 kilom 89
    Aileme henüz açmadım ama yarın muayne olmaya gideceğim Endokrnoloji doktorundan rendevu aldım doğrumu bilmiyorum
    Ücret alıyorlar mı randevuyu Gaziantep Üniversitesi Araştrıma hastensinden aldım

korkyorum çok acıyor mu

bu arada çok fazla ileri değil bendeki görüşleriniz nelerdir Teşekkürler.
  • Benim önceden hiç sorunum yoktu, kalistenike başladığım zaman önce sağ göğüs ucum (göğüs değil) şişmişti altında 2 parça tabaka vardı, dokununca hissediliyordu. Altında ki tabaka nerdeyse yok oldu ama ucu hala koni gibi ama sarkık ve şişik değil. Şimdi aynı sorun sol göğüsümde ortaya çıktı. Göğüste sorun yok ama ucu koni ve altında ufak bi tabaka var. Sizce sorun nedir?
  • bu mesajımda izlenecek yolu açıklayacağım ve bir soru soracağım

arkadaşlar bendede bu hastalık yaklaşık 6 senedir var. 19 yaşındayım şuan kilom 95 boyum 192. bundan 1 sene öncesine kadar kilom 115 lere kadar çıkmıştı. o zamanlar içimde hep bu hastalığın bende olduğu hakkında bi his vardı ama kilom fazla olduğu için kanıtlayamıyor,doktora gitmeye ailemi ikna edemiyordum. 1 sene boyunca spor yaparak verdim 20 kilo kadar.. hafif kas ta yaptım. karın bölgem vs bayağı inceldi fakat göğüsler olduğu gibi duruyordu. artık canıma tak etti ve araştırmaya koyuldum. önce endokrinolojiye gittim gerekli hormonal testler ve sonra gerekiyorsa ultrason yapılsın diye. önce gittim kan testi verdi daha sonra kontrole gittim hormon değerlerim normal çıktı bu yüzden ultrasonla bakılması gerektiğini söyledi. meme,skrotal ve abdomen usg lerini istedi.
    meme oradaki dokuyu görmek için
    skrotal o bölgedeki tümör-kan akış bozukluğu vs sebep olabiliyormuş onu tespit etmek için
    abdomel ise karaciger ve böbreğin konumuna bakmak için. ordaki bozukluklar da sebep olabiliyormuş

velhasılkelam, bende hepsi normal çıktı yani tümör vs yoktu normal jinekomasti idi. hastaların yüzde 10 unda tümörden vs kaynaklanıyormuş tespit edilmezse daha kötü sonuçlara yol açabiliyormuş. endoktrinoloji doktoru bana ameliyat olmayı düşünüyor musun falan diye sordu evet dedim plastik cerrahi bölümüne gönderiyorum o zaman seni dedi ve oraya gittim.

plastik cerrahisi uzmanı ile görüştüm burada beni muayene etti. test sonuçlarıma baktı. yapılabilecek bütün testleri yaptırmışsın her şey normal falan dedi. ameliyatı anlattı bana. önce lazerle liposuction işlemi uygulayıp sonra kahverengi bölgeden yarım ay şeklinde cerrahi kesik yapıp tüm dokuyu alıyoruz dedi. fiyatı da 2300 tl civarı dedi. pek durumumuz olmadığından yapabileceğimiz bir şey yok mu diye sorduk. eğer lazersiz olursa 1300 tl dedi lazer makinası dışardan geliyormuş. onu kabul ettim ve 14 hazirana gün aldım. fakat şuan düşünmekteyim acaba lazerli mi yaptırsam diye çünkü farkı ne diye sorduğumda lazerle daha güzel oluyo cevabını verdi doktor. yaptıran arkadaşlar lazerli mi yaptırdınız lazersiz mi? hangisini tavsiye edersiniz?

NOT: Hastane: Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

EKLEME:
    Lazerli olmaya karar vermiştim. fakat lazer cihazında problem var doktorumuz tayland da falan diyip ağustos ayında yapabiliriz lazerli dediler. ne yapayım arkadaslar lazersiz daha erken mi olayım sabredip ağustos ayını mı bekleyeyim? lazerle 2300 tl çok cazip gelmişti 4000 5000 ödeyenlere göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllozkan1 -- 13 Haziran 2014; 9:52:24 >

• arkadaşlar tecrübeli olanlar bakabilir mi? sizce bende de sorun var mı? gidicem ama doktora önce sorayım dedim.
    t-shrt vs. giyerken acaip belli oluyor :(

hizliresim.com
    20140613_124248 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/8n7bRd

hizliresim.com
    Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/b8d2PV

hizliresim.com
    20140613_124325 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/7mrb5v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 13 Haziran 2014; 14:53:35 >

• Her yaz girerim şu konuya bi kestiremedim şu memeleri. Bu yaz da askerlik cıktı yine kaldı.
  • Askerden önce kestirsem iyileşir miyim acaba askerde şınav falan sıkıntı olmasın?

Askerlik ağustosta.
  • Arkadaşlar doktora gittim, 1. dereceden jinekomasti dedi. Başlangıç gibi bişey dedi. Cerrahi müdahele gerekmez liposakşın olur dedi. Sonuna da 1200 tl iteledi.
    Bu olay Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesinde yaşandı.
    İsntabul'da yaşıyorum. Nereye, ssk'ya dahil bir biçimde yaptırabilirim?
    Acil fikirler ve önerileri istiyorum. Canımı sıkıyor bu durum
  • çarşamba günü ameliyat olacağım çok korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsterdiaz

çarşamba günü ameliyat olacağım çok korkuyorum

büyük geçmiş olsun.
    korkmana gerek yok kardeşim zor birşey değil, estetik gibi düşün.
    nerede kaç liraya olacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

büyük geçmiş olsun.

fatih dağdelen tanırsın belki 6 bin e yapıyor
  • 6 bin çok uçuk bir rakam , verme bence.
  • bir doktor daha bulmuştum 3 bine yapıyordu ama o merdiven altı gibi geldi olucaksa düzgün olsun diye bu adama yaptırıyorum ünlü bir doktor sonradan sıkıntı çıkmasını istemiyorum korkuyorum çünkü
  • quote:

quote:

quote:

büyük geçmiş olsun.

sgk bedava yapıyor neden 6 bin veriyorsun? aynı tedaviyi olacaksın?
    bence özelde olman gereksiz kardeşim boşu boşuna paranı harcama.

• quote:

quote:

quote:

quote:

büyük geçmiş olsun.

sgk bedava yapıyor neden 6 bin veriyorsun? aynı tedaviyi olacaksın?
    bence özelde olman gereksiz kardeşim boşu boşuna paranı harcama.

devlete gittiğmde ameliyat edemeyiz bu yaşta diyorlar yaşım 15 bide bu doktora güveniyorum ailemde bu doktora güveniyor araştırdık baya zaten

• Malesef sgk bedava yapmıyor. En azından ben ankarada gittiğim her yerden ret cevabı aldım
  • benim memelerim çok ileri düzey değil 2 hafta sonra denize girebilirsin dedi doktor peki koşabilirmiyim mesela denize girmekmi sadece izin var yüzede bilirmiyim

• arkadaşlar acaba jinekomastimi
    jinekomasti değilse nasıl küçültebilirim
    boy 183 kilo 85

• arkadaşlar acaba jinekomastimi ?
    jinekomasti değilse nasıl giderebilirim
    boy 183 kilo 85

• bisi yok git spor salonunada vucut gelistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5kursun kullanıcısına yanıt
    spor salonuna gitme imkanım yok başka nasıl yapabilirim evde çalışılacak hareketler falan söylermis
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.