Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.135
Cevap
141
Favori
922.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben sizin yerinizde olsam meme başından kesik yapmadan bu operasyonu gerçekleştiren doktorları tercih ederdim...böylece hem meme ucu çökmesi hem de estetik görüntüdeki izler yaşanmamış olur yada en düşük düzeyde olur...adam aynı delikten hem lipo yapıyor hem de dokuyu çıkarıyor 4 saat sonra da taburcu oluyorsunuz bitti gitti...yok drenmiş yok hastanede yatış falan hiçbiri olmuyor...

• Hocam çöküntünün sebebi gereğinden fazla çıkarılan doku. Jinekomasti dediğimiz dokunun içinde yağ dokusu da var. Çok fazla alındığı zaman ordaki deri de esnek olduğu için çökme yapabilir. İyi bir hekim alınması gereken miktarı iyi hesaplar hatta çökmeyi engellemek için bir miktar yağ bırakabilir. Bir de hastadaki dokuya göre değişir. Hastada çok belirli bir doku varsa kesik yapmadan o sert jinekomasti dokusu vaserle eritilse bile bir kısmı liposuctiona gelmez. Kesi ile alınması gerekiyor.

• BeratMartell B kullanıcısına yanıt

Ameliyatınız güzel olmuş hocam geçmiş olsun. Acaba diren takıldı mı?

• BeratMartell B kullanıcısına yanıt

Harun çöloğlu ameliyat 4. Ay 1 hafta oldu yaklaşık

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba.32 yaşımdayım.Uzun yıllardır bu dertten muzdaribim.Sonunda ekonomi ve iş takvimini bir araya getirmeyi başardım.Kasım ayında olacağım inşallah.Forumdaki belkide tüm mesajları okudum.
    Öne çıkan 2 doktordan birine karar verme aşamasındayım.Uğursel ve Harun hocalardan bilgi aldım.Harun hoca 60 bin,Uğursel hoca 85 bin fiyat verdi.İşin parasında değilim ama olmuşken tam olsun istiyorum.
    Hala karar aşamasındayım iki hocanında yorumlarını inceliyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Buraya fotoğraflarımıda atıyorum.Ben karar verme aşamasında forumdan çok yararlandım.Ameliyat öncesi ve sonrası paylaşımlarımla umarım bende başka arkadaşlara yardımcı olabilirim.  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• mrsavas02 kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam bende harun çöloğluna oldum.bugğn 5.gün senin sağ göğüsteki katlanma bendede var bu düzel miyor mu senin baya bir süre olmuş . Birde göğüs ucu aşağı inmiş ve göğüs yanlara yayılmış gibi duruyor bunlar ne denli düzelir bilmiyorum. Pek memnun bende kalmadım açıkçası görücez sonucu asistanı düzelicek dedi.

• kry2626 K kullanıcısına yanıt

Hocam 5. Ayım beni kimse arayıp sormadı ne haldesin memnun musun diye asistanlardan 6. Ay dolunca nolacak bilmiyorum sağ sol hala eşit değiş soldan çok parça alınmış sağdan daha az sol meme ucuma dokununca hala ameliyattan kalma bi iyileşme ağrısı hissediyorum bilemiyorum artık , sende korseyi çıkarınca 1 hafta sonra anlarsın şeklin nasıl olacağını benim fotolara bakabilirsin yukarılarda gün gün

8.gün bir daha duşa girdim son durum böyle

Usta 6 ay dolunca tekrar mesaj at bence.

Çok para odaklı iş yapıyolar.Asistan biraz ilgili ama doktor çok zayıf bu konuda

• Ameliyat olalı tam 6 ay oldu. Geçen hafta Uğursel Hoca'ya tekrar teşekkür mesajı yazdım. Biraz kilo da verdim, her şey çok iyi gözüküyor şu an. Kıyafet seçmek, denemek çok kolaylaştı. Ne giysem yakışıyor gibi geliyor. Bu ameliyatı olmayı düşünüyorsanız mutlaka olun. Kendinize yaptığınız çok iyi bir yatırım.

Üstad birde sende ilk başlarda göğüsler uyuşuk hissiz gibi olmuşmuydu? benim şuan göğüs bölgem uyuşuk gibi

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt

İlk başlarda göğüs bölgesinde uyuşukluk hissizlik olmuşmuydu sende ?

• kry2626 K kullanıcısına yanıt
    Evet. 4-5 ay azalarak sürüyor o. Hala meme ucunda kaşıntı olduğunda tam hissiyat olmuyor. Ama endişelenmeyin, azalarak bitiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kilolu biri doğal olarak meme de yağlı ise ise yariyormu daha sonrası yine büyüme ölümü?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsavas02

Hocam 5. Ayım beni kimse arayıp sormadı ne haldesin memnun musun diye asistanlardan 6. Ay dolunca nolacak bilmiyorum sağ sol hala eşit değiş soldan çok parça alınmış sağdan daha az sol meme ucuma dokununca hala ameliyattan kalma bi iyileşme ağrısı hissediyorum bilemiyorum artık , sende korseyi çıkarınca 1 hafta sonra anlarsın şeklin nasıl olacağını benim fotolara bakabilirsin yukarılarda gün gün

Hocam selamlar. Öncelikle tecrübelerini bizimle paylaştığın için teşekkürler. Ben Uğursel hocadan 95.000 tl gibi absürt bir fiyat aldım. Bu yüzden kendisini tamamen eledim. Yarın Harun hoca ile görüşeceğim. 6 aylık sürecin doldu sanırım. Bizleri tekrar aydınlatır mısın ? Bari 6 ay sonunda ilgilendiler mi yardımcı oldular mı ?

• 11 kasım pazartesi günü Harun hocada ameliyat oldum.32 yaşımdayım.Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar bütçeyi hazırlayıp 1 hafta izin ayarlayabilirseniz hiç tereddüt etmeyin.
    Daha önce ameliyat olan arkadaşlara bir konuda danışmak istiyorum.Şu anda eski hali kadar olmasada şişlikler var.Hocanın asistanı içinde su olduğunu zamanla atılacağını söyledi.Acaba ne kadar zamanda tamamen gider?

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.