Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.250
Cevap
144
Favori
955.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhtemelen meme dokusu 6 ay a kadar süre veriyorlar tam toparlanması vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler izmir-manisa-balıkesir bölgelerde jinekomasti ameliyatı olan ve memnun kalanlar bizlerle doktor ismi hastane ismi öncesi sonrası paylaşırlarsa bizede yardımcı olmuş olurlar bu iş rant işine dönmüş ve çok yüksek fiyatlar dönüyor birbirimize yardımcı olalım

• dr. bursa ufuk aydın

• yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt

bursada ameliyathanesi yok. hastahanelerde yapıyor 15bin den tek kuruş inmedi

• Aşırı pahalı gereksiz pahalı basit bir operasyon için bu kadar úcret nedir arkadaş soyguncu hepsi

• Kaçıncı evre sizin hocam Tip2b di benim ücretsiz yaptırdım devletten

• tek taraflı asimetrilik var çok rahatsız oluyorum . daha öncesinde lipo ile ameliyat oldum . jinekomasti olmayan tarafım da doku kaybı oluştu dümdüz kaldı .jinekomastili tarafım zamanla tekrar belirginleşti.

• Arkadaşlar selam sizin fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var. Son 2.5 yıldır 30 kg civarı kilo verdim(105 kilodan 75 e düştüm), haliyle jinekomasti olduğu için geçmedi. Özel hastaneye şuan için gücüm yetmiyor. Devlet hastanesinde bir hoca ben ameliyatını yaparım dedi ve bana gün verdi. Normal kesi ile ameliyatı yapacak lakin bana fazla güven vermedi. Sizce ne yapmalıyım ?

Daha önce bir üniversite hastanesine gitmiştim ve orada anlaşamamıştık. Bana orada hafif jinekominasti dendi o yüzden kafam baya karışık.

Hoca deride sarkma olur yüksek ihtimal dedi bu da canımı sıkıyor ne yapmalıyım?

• vakur9919 V kullanıcısına yanıt
    Dostum durumunu bilemiyorum fakat bence öncelikle detaylı hormon testi yaptır endokrinoloji bölümünden üniversite hastanesi veya devlette git ultrasonda isticektır zaten hormonal bir sorun yoksa zaten estetik cerraha yönlendirir oda ultrason sonucuna göre ne olcağını söyler doku varsa ücretsiz yapıyorlar diye biliyorum ben ha güvenemediysen doktora bu dedigim testlerin sonuclarini kesinlikle çıkarttır elinde dursun yani farklı bir doktora gösterirsin özel veya başka hastane ona olursun acele kararlar verme bak üzülürsün 151 sayfa var hepsini okumaya çalış senin yaşadîğın şehirde olanlar vardır illaki kime olmuşlar nasıl olmuşlar sonuçları nasıl bunları iyce araştır saf olma sakın doktorlarında her dedigine okey verme ölç tart başka doktora sor en sonda birinde karar kılarsın devir çok kötü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jinekomasti ameliyatı oldum bugün 14.gün sağ göğüs sanki daha büyük aşşağıda gözüküyor ödemmi bilmiyorum ama çok fazla rahatsız edici değil

• SpeacLL S kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi bence. Daha 14 gün olmuş, tam oturmasi 1 sene sürüyor diyorlar

• Arkadaşlar bu başlık altında 151 sayfayıda inceledim dikkatlice ve cumburlop01 adlı kullanıcı videolarla paylaşmîş bakın son attığı videonun linkini bırakıyorum buraya sanırım 99. Sayfada falandı ameliyattan hemen sonra birkaç ay sonra atmış ben en son attığı videoyu izledim ama ali mezdağına olmuş izleyin kesinlikle acele kararlar vermeyin vereceksenizde iyice araştırın bazı şeyleri göze alın arkadaşlar balıklama atlamayın her şeye

https://www.youtube.com/watch?v=iS9EiZRH2-g&feature=youtu.be

• Hocam kararım acele değil, ameliyatı uzun yıllardır istiyorum özellikle son 1 yıldır ama maddi durumlar neticesinde olamadım. Hormon testim yapıldı ve normal denildi ultrason ve mammografi çekindim hatta sonucu da paylaşırım. 1 hafta sonra doktorla görüşmeye gideceğim en iyisi gitmeden başka bi devlet hastanesine de durumu açıklayayım fikir alayım. Yüksek ihtimal ameliyatı olacağım

Üniversite de Bu sonucun çok önemli olmadığını dokunun var olduğunun belli olduğunu söyledi formaliteymiş. Bu sonucu doğru yorumlaya bilecek var mı ?

• 28 yaşına kadar çektim bu lanet hastalığı araştırmalarım sonucu uğursel hocaya 27 temmuza ameliyat günü aldım inşallah ozman paylaşacağım sonucu. Uğursel hocaya ameliyat olanlar bi cevap yazablrmi durum nedir?

• vakur9919 V kullanıcısına yanıt
    Tıbbı bilgim yok internette yaşadığın şehirlerde veya farketmez birlaç plastik cerraha whatsapp üzerinden gönderip fikirlerini alabilirsin

• NoFear81 N kullanıcısına yanıt
    Youtubede bi arkadaş var okan serbes diye o senin dediğin doktora olmuştu ve videoları var youtube okan serbes jinekomasti yazınca çıkıyor incelemeni tavsiye ederim

• Korse inanılmaz zorluyor sıcak yaz aylarında her gün duş almak zorunda kalacaksın . Ben ayın 17 sinde oldum hergün duş alıyorum . :-D Variteksin fermuarlı korsesini al abdominol korse inanılmaz zorluyor benim arka tarafımı kesmişti resmen morluk halen duruyor eski korse yüzünden :-D

• SpeacLL S kullanıcısına yanıt

geçmişolsun . gayet başarılı görünuyor . meme başından iki küçük noktadan mı doku çıkarıkdı. hangi doktora ameliyat oldunuzu fiyatınıda paylaşabilirmisiniz .?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan gördüm bu forumdada olup memnun olan insanlar gördüm ondan uğursel hocads karar kıldım

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.