Şimdi Ara

jinekomasti ameliyatı oldum soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma günü oldum ameliyatı sorularınızı cevaplayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adını zor okudum sen bide amaliyatını olmuşsun.

Allah şifa versin hocam,geçmiş olsun.
  • benimde olmam lazım ama ne zaman
  • Memelerini aldırmak nasıl bir duygu?
  • Hocam kilolu olmakla arasındaki fark nedir

• ne ameliyatı olduğunu türkçe olarak belirtimisin? tek sorum bu teşekkürler.

acil şifalar...
  • geçmiş olsun hocam

kaç yaşındasınız
    spor yapınca düzelir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİŞ HEKİMİYİM SORULARI ALAYIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kolunu rahat hareket ettirebiliyon mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

ne ameliyatı olduğunu türkçe olarak belirtimisin? tek sorum bu teşekkürler.

acil şifalar...

Erkeklerde göğüs büyümesi oluyoe

• Meme ultrasonu çekildiğinde meme dokusu-yağ anlaşılıyor. Operasyonu da ona göre yapıyorlar.

17 yaşındayım geçen sene de gitmiştim aynı doktora bir yıl daha bekleyelim dedi. Spor yapınca yağ kaybıyla sikilasma oluyor ama büyük meme dokusu olunca kas yapmayı da engelliyor (aslında engellemiyor da zorlaştırıyor, zaten hoş olmayan görüntü iyice bozuluyordu)

Suan ameliyat yeri aciyor biraz sıkı bir korse giydirdiler ama hareket edebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Meme ultrasonu çekildiğinde meme dokusu-yağ anlaşılıyor. Operasyonu da ona göre yapıyorlar.

17 yaşındayım geçen sene de gitmiştim aynı doktora bir yıl daha bekleyelim dedi. Spor yapınca yağ kaybıyla sikilasma oluyor ama büyük meme dokusu olunca kas yapmayı da engelliyor (aslında engellemiyor da zorlaştırıyor, zaten hoş olmayan görüntü iyice bozuluyordu)

Suan ameliyat yeri aciyor biraz sıkı bir korse giydirdiler ama hareket edebiliyorum

ne diye gidicez peki doktora

• quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

quote:

Meme ultrasonu çekildiğinde meme dokusu-yağ anlaşılıyor. Operasyonu da ona göre yapıyorlar.

ne diye gidicez peki doktora

Plastik cerrahina git jinekomasti sorunum var de yetiyor hepsi anlar

• Komşum burun ameliyatı olmuş devlet hastahanesinde 1 kuruş para vermedim dedi sizin olduğunuz bu ameliyat da ücretsizmi ? Yada ne kadar verdiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sspanzerr

Komşum burun ameliyatı olmuş devlet hastahanesinde 1 kuruş para vermedim dedi sizin olduğunuz bu ameliyat da ücretsizmi ? Yada ne kadar verdiniz ?

Tıbbi gereksinimi olan bir durum olmadığı için normal şartlarda tüm estetikleri ssk karşılamıyor. Ben özel hastanede oldum 4.000 tl ödedik.

• Bu sabah doktora randevuya gittim.. Ama doktor bey görsel izlenimi ve manuel kontrolü sonucu nasıl oluyorsa benim adıma tolere edilebilir bir boyutta olduğu kararını verdi. Ben ısrarla, sürekli, tekrar tekrar, bastıra bastıra, artık aklınıza sıkıştırmayla ilgili ne terim geliyorsa hepsini kullanarak rahatsız olduğumu ve ameliyat olmak istediğimi belirttim. Ve cevabı "Benimkiler seninkinden daha büyük, ben yapmam ameliyatı" dedi. Kurtulmak için 1 yıldan fazla spor yaptığımı ama yinede en ufak gelişme dahi olmadığını belirttim. Tekrar, ameliyatı yapmayacağını bastıra bastıra söyledi. Şimdi başka bir doktor araştırıyoruz.. Anlayamıyorum yani estetik operasyon zaten zaruri olmayan, kişinin isteğine bağlı bir müdahaledir. Neden bir doktor kendi keyfince bir insanın isteğini reddeder anlamış değilim.. Not: Bu olay devlet hastanesinde değil özel bir hastanede gerçekleşmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iksir_33 -- 7 Temmuz 2014; 10:21:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iksir_33

Bu sabah doktora randevuya gittim.. Ama doktor bey görsel izlenimi ve manuel kontrolü sonucu nasıl oluyorsa benim adıma tolere edilebilir bir boyutta olduğu kararını verdi. Ben ısrarla, sürekli, tekrar tekrar, bastıra bastıra, artık aklınıza sıkıştırmayla ilgili ne terim geliyorsa hepsini kullanarak rahatsız olduğumu ve ameliyat olmak istediğimi belirttim. Ve cevabı "Benimkiler seninkinden daha büyük, ben yapmam ameliyatı" dedi. Kurtulmak için 1 yıldan fazla spor yaptığımı ama yinede en ufak gelişme dahi olmadığını belirttim. Tekrar, ameliyatı yapmayacağını bastıra bastıra söyledi. Şimdi başka bir doktor araştırıyoruz.. Anlayamıyorum yani estetik operasyon zaten zaruri olmayan, kişinin isteğine bağlı bir müdahaledir. Neden bir doktor kendi keyfince bir insanın isteğini reddeder anlamış değilim.. Not: Bu olay devlet hastanesinde değil özel bir hastanede gerçekleşmiştir.

O doktor biraz sacmalamis bence. Burnuna estetik yaptirmak isteyen bir kadın gelse ne diyecek bence böyle güzelsin sana yakışıyor mu diyecek. Bence başka bir doktora git ve bu sorunundan kurtul

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iksir_33

Bu sabah doktora randevuya gittim.. Ama doktor bey görsel izlenimi ve manuel kontrolü sonucu nasıl oluyorsa benim adıma tolere edilebilir bir boyutta olduğu kararını verdi. Ben ısrarla, sürekli, tekrar tekrar, bastıra bastıra, artık aklınıza sıkıştırmayla ilgili ne terim geliyorsa hepsini kullanarak rahatsız olduğumu ve ameliyat olmak istediğimi belirttim. Ve cevabı "Benimkiler seninkinden daha büyük, ben yapmam ameliyatı" dedi. Kurtulmak için 1 yıldan fazla spor yaptığımı ama yinede en ufak gelişme dahi olmadığını belirttim. Tekrar, ameliyatı yapmayacağını bastıra bastıra söyledi. Şimdi başka bir doktor araştırıyoruz.. Anlayamıyorum yani estetik operasyon zaten zaruri olmayan, kişinin isteğine bağlı bir müdahaledir. Neden bir doktor kendi keyfince bir insanın isteğini reddeder anlamış değilim.. Not: Bu olay devlet hastanesinde değil özel bir hastanede gerçekleşmiştir.

O doktor biraz sacmalamis bence. Burnuna estetik yaptirmak isteyen bir kadın gelse ne diyecek bence böyle güzelsin sana yakışıyor mu diyecek. Bence başka bir doktora git ve bu sorunundan kurtul

Aynen hocam, inan benim aklımdan da o an aynı örnek geçti. Sanki ben oraya akıl almaya gitmişim gibi ben yapmam diyor. Adam sanki işi hobi niyetine yapıyor anlamadım gitti. Oraya zaten psikolojik olarak durumundan rahatsız olmayan birisi gitmez ve gideni de hiç bir doktor kendi tutumuna göre geri çeviremez. Çünkü mevcut olay, hastayı psikoloji olarak çökerten ve öz güvenini yıkan birşey.. Yeni bir doktor buldum fakat izindeymiş, 1 hafta sonra geliyormuş. Sağolsun eğer bu gittiğim yapsaydı iyileşme sürecine çoktan girmiş olacaktım bir hafta sonraya kadar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.