Şimdi Ara

jinekomasti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 14 yaşındayım 1.75 boyum var ve 81 kiloyum yaşıma göre bayağı kiloluyum bu yüzden göbeğimde kalçalarımda göğsümde yağlanmalar var göbek pek farketmesede göğüslerim çok belirigin ve bende bundan rahatsız oluyorum son günlerde jinekomasti diye bir hastalık duydum araştırdım falan size danışmak istedim çünkü daha önce birkaç konu gördüm öncelikle göğsümdeki büyüme orantılı yani ikiside aynı büyüklükte daha önce uçlarında kanama veya sıvı sızıntısı falanda olmadı ve hassas değil yani dokunduğunda veya sıktığında acımyor ama beni şüpelendiren şey ucunu bastırdığında böyle bir doku benzeri birşey var 1 dm ama sadece ucunu bastırdığında var yani diğer kısımlarda yok sizce jinekomasti miyim ?

• Doktor değiliz 1
    Kilo ver 2
    Herhangi bir devlet hastanesine plastik cerrahiye gözükebilirsin bedava 3
    Git bu forumdan 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam olarak jinekomasti olup olmadigini soylemem icin fotograf atman lazim ve kilolusun zayiflamaya calis hala bir kuculme olmazsa jinekomastisindir buyuk ihtimal...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jinekomasti için yağ değil meme dokusu olması lazım. Eğer yağ olursa buna psödöjinekomasti veya lipomasti diyorlar gördüğüm kadarıyla. Resimden anlayamayız, doktora gitmelisin. Burada yanılmana gerek yok yani.

Ayrıca boyun ve yaşına göre kilon fazla. Tabii kilo olarak azalsan bile göğüs düzelmeyebilir, yağları yakman gerek. Burada zor olan şey göğüs yağlarının en son eriyen yağ olması (kişiye göre değişir bu ama genel için bu böyle. Aynı şekilde en son yağlanan bölgede göğüs deniliyor fakat dikkat etmedim). Yani öncelikle diğer yağların gidecek, en son göğüs gidecek. Yaşın fazla büyük değil ama spor faydalı olur.

Jinekomasti olsa bile spor öneriliyor gerçi ama sonuçlarını bilemiyorum, yağ oranını azaltabilirse görüntü biraz düzelebilir fakat tamamen iyileşmesi mümkün değil, çünkü meme dokusu var. Psödöjinekomasti ve lipomasti ise zorda olsa eriyebiliyormuş. Jinekomastinin tedavisine baktıysan ameliyat fakat yaşına göre yapacaklarını pek düşünmüyorum. Yinede bizim yapabileceğimiz bir şey yok doktora gitmelisin. (Plastik cerrahi bakmaz, endokrinolojiye gitmelisin çünkü hormonlarla alakalı bir durum)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skolyoz
    8 ay önce açıldı
    Skolyoz grafisi
    2 ay önce açıldı
    Skolyoz
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.