Şimdi Ara

JIAYU S3 Ana Konu-İnceleme Yardımlaşma (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.923
Cevap
20
Favori
78.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşler dolayısıyla fazla araştıramıyorum malesef . Bekliyorum bende ne zaman çıkıcak offical olanı diye. Ben telden memnunum,her zaman dediğim gibi bizim toplum asla tarafsız olamaz,yapımıza ters illla bir taraf tutmak zorundayız ve bu tarafta sürekli güncelleniyor ne hikmetse. Bizim toplumda söyle bir algı var elindeki her zaman en iyisidir,çünkü ben akıllıyım ve en iyisini ben kullanırım ego su çok büyük...
  • Ben telefonu 2 aydır kullanıyorum. Ses sorunu yok, donma yok, ısınma yok, internet de gezerken takılma felan hiç yaşamıyorum. Çok oyun oynayan birisi değilim. Telefonu 2 günde bir şarj ediyorum. Bence fiyatına göre f/p bir telefon. Birde telefonları kıyaslarken parasına göre kıyaslayın. Türkiye de satılan garantili olarak 500-TL ye bundan iyi bir telefon bulabilir misiniz? yada buna eş değer bulabileceğiniz telefon kaç liraya satılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takaji -- 7 Temmuz 2015; 9:32:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takaji T kullanıcısına yanıt
    Bence de gayet iyi telefon. Bazı şeyler zamanla oturacaktır.
  • Offical rom 5.1 belli mi tarih hocam bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şebeke internetinde 2g/3g modunda browser olsun taoatalk olsun internet çok azda olsa takılıyor.
    Sayfa açılmıyor.
    Bunun nedeni nedir.
    Arada oluyor,çok sıkta değil.

Kullandığım browser CM BROWSER.

• Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi forumda 1 2 defa yazmıştım. Telefonun şarjı problemliydi. 12 saat ile 14 saat arası gidiyordu. çok ugrastım yeni batarya aldım, her romu denedim ama sorunum çözülmedi. ben de telefonu dün PTT ile geri yolladım. Geri gönderme ücreti olarak 20 TL ödedim. Satıcı bu ücreti karşılamıyor. Sanırım bu sorunu yasayan forumda birtek ben varım. Telefon %40 - 30 şarjdan sonra en fazla 5 dk içinde şarjı 1 e dusuyor. 1 de de 5 dk durduktan sonra kapanıyordu. Paypal ürün karşı tarafa ulaşınca paramı iade edecek.

Telefon harika bir telefondu. Isınma dertleri falan yoktu. ekran dokunmatik süperdi. çalışması çok performanslıydı. 4.4.4 rom çok hızlı olmasına rağmen 5.1 çok yavaştı. hiç tavsiye etmem. o telefona yakışmayan bir yavaşlık. GPS süper çekiyor. 3G süper çekiyor. WİFİ çok hızlı. Telefonu çok beğendiğim için yeniden aynı telefonu aldım. bana çok sorun yaratmasına rağmen benden başka kimsenin bu sorunu yaşamamasından dolayı telefonu tekrar almaya karar verdim ve aldım. Telefon yolda. İnşallah bu yeni gelenin şarj sıkıntısı olmaz.

• Bende 2Gb'lık olanı kullanıyorum hiç sıkıntı çekmedim anlatılanlar gibi. Tek sıkıntı 4 saatte şarj olması onuda gece tak sabah çıkar taktiğiyle sorun etmiyorum. F/P olarak çok iyi bir telefon. Kurcalayan herkesin çok hoşuna gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nazmi28

Arkadaşlar şebeke internetinde 2g/3g modunda browser olsun taoatalk olsun internet çok azda olsa takılıyor.
    Sayfa açılmıyor.
    Bunun nedeni nedir.

Şuan için benim telefonun şikayet ettiğim tek yönü bu.
    Yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende de oluyor.
    Sanki 5 saniyeliğine internet kesiliyor da geri geliyor gibi.
  • quote:

Arkadaşlar şebeke internetinde 2g/3g modunda browser olsun taoatalk olsun internet çok azda olsa takılıyor.
    Sayfa açılmıyor.
    Bunun nedeni nedir.

firefox kullanıyorum, tavsiye ederim.. telefonundaki rom'un derleme numarası: S3W 20150325-102656

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 7 Temmuz 2015; 14:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisami83

Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi forumda 1 2 defa yazmıştım. Telefonun şarjı problemliydi. 12 saat ile 14 saat arası gidiyordu. çok ugrastım yeni batarya aldım, her romu denedim ama sorunum çözülmedi. ben de telefonu dün PTT ile geri yolladım. Geri gönderme ücreti olarak 20 TL ödedim. Satıcı bu ücreti karşılamıyor. Sanırım bu sorunu yasayan forumda birtek ben varım. Telefon %40 - 30 şarjdan sonra en fazla 5 dk içinde şarjı 1 e dusuyor. 1 de de 5 dk durduktan sonra kapanıyordu. Paypal ürün karşı tarafa ulaşınca paramı iade edecek.

Telefon harika bir telefondu. Isınma dertleri falan yoktu. ekran dokunmatik süperdi. çalışması çok performanslıydı. 4.4.4 rom çok hızlı olmasına rağmen 5.1 çok yavaştı. hiç tavsiye etmem. o telefona yakışmayan bir yavaşlık. GPS süper çekiyor. 3G süper çekiyor. WİFİ çok hızlı. Telefonu çok beğendiğim için yeniden aynı telefonu aldım. bana çok sorun yaratmasına rağmen benden başka kimsenin bu sorunu yaşamamasından dolayı telefonu tekrar almaya karar verdim ve aldım. Telefon yolda. İnşallah bu yeni gelenin şarj sıkıntısı olmaz.

%30dan sonra seri düşüş bende de var çözmeye çalışıyorum. konu içinde bir tavsiye vardı bununla ilgili dün gece onu uyguladım bugün bakacağım duruma artık. inşallah çözülür.

• Ustalarım tekrardan soruyorum. Hafıza kartına uyugalamalrı nasıl taşıyorsunuz acaba =
  • Ben telefonu hic elimden birakmiyordum hep sicakti beyler ya soba gibiydi. Hatta bana da bayagi ulasan vardi bunla ilgili. Zaten ben surekli hareket halinde biriyim. 5 saat ekran suresi aliyordum ama telefon surekli elimde oldugu icin sarj bes saat gidiyordu :) 3 saatten asagi sarj olmamasi, kullanirken sarj dolmamasi benim icin buyuk problemdi hem ogrencisiniz hem surekli hareket halindesiniz sikinti yani.yoksa satmazdim. Su an piyasanin hala en kral telefonu. Sadece Fp degil bence hem de direk performans telefonuydu. Nfc olmasi sensorlerin coklugu kamerasinin şekli ama iste isinma az sarj gec dolma derken ayrilik sebebi oldu iliskimiz guzel gitmedi. :) disari bir ciktiniz mi 2 gun iceri girmeyenlerden degilseniz bu telefon tam size gore. Gece koy sabah al. :)

Bu arada o internetin takilmasi sorunu da vardi. Gigabaytlik dosya indiriyordum bir takiliyordu her sey gidiyordu. Faceye tikliyordum iki saat gelmiyordu bazen. Kendine gelmesi icin ucak modu kucak modu hicbirisi kâr etmiyordu keyfine gore gidip geliyordu. :) bende oyle bir sorun yok diyen cikmadigina gore herkeste var heralde. Cozumunu bulan olursa yeniden jiayu s3 alirim galiba digerleri idare ettirir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikmuhamm -- 7 Temmuz 2015; 19:24:07 >

• arkadaşlar telefon şuan arka kapakta kamera kısımında özellikle ısınmalar fazlalaştı...
    normal yaptığım nette gezmek ,facebook ,tapatalk vb uygulamalarda gezmek.
    sanırım telefonun en büyük sıkıntısı
    1-ara ara internet gitmesi
    2- telefonun normalde de ısınması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Sayfa açılmıyor.
    Bunun nedeni nedir.

firefox kullanıyorum, tavsiye ederim.. telefonundaki rom'un derleme numarası: S3W 20150325-102656

Bende de 4-5 tarayıcı var
    Ama anlatmak istediğim takılma donma nettin işlememesi...
    Yani bazen yağ gibi işleyen internet arada dönüyor ve yeni sayfaya geçmiyor...
    Ergeneer moddan sadece wcmda ya aldım bakalım yine yapacak mı sanırım çiftli mod sıkıntıyı yaratan.
    2g/wcmda modu...

• Bir sürü program var piyasada en popüler olanı Link2SD.

play.google.com
    Link2SD - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&hl=tr

• Huawei ideos x5 sorusu için:
    Evet doğru bildiniz. :)

Telefonun ısındığını söyleyen arkadaşlara:
    Telefonun bu konuda herhangi bir kronik problemi yok.
    Ayarlar > Pil bölümüne gidin. Orada pili sömüren ve en fazla kullanan olarak Media Server benzeri bir şey görürseniz,

1 - Daha önce başka bir cihazda kullandığınız bir hafıza kartı takmışsanız, hafıza kartınızdaki verilerinizi bilgisayarınıza yedekledikten sonra formatlayın. Dosyaları geri yüklerken de ana klasörde veya DCIM klasörü altındaki .thumbnails klasörlerini mutlaka silin. Medya sunucusu buraları taramayı bir türlü sonlandıramadığı için işlemciyi yorup pili tüketiyor.

2- Ayarlar > Ses profilleri altında bulunan BesAudEnh, BesLoudness, BesSurround adlı ses iyileştirme özelliklerini kapatın. XDA'da okuduğum bir mesajda bunların işlemciyi yorduğu ve Antutu skorunu 30 binlere düşürdüğü yazılmıştı.

Pixel yoğunluğunu 384 yapmamın nedeni, 360-384 arası değerlerde ekranın Ultra HD izlenimi verecek kadar iyi görünmesi. 1920x1080 çözünürlüklü ekranlarda, Gingerbread kullanıyormuşum gibi dev ikonlar görmekten hoşlanmıyorum.
    384'e ayarlamak için, build.prop dosyasının en sonuna aşağıdaki satırı ekleyin.
    ro.sf.lcd_density=384

Ben batarya ömrünü uzatmak için işlemcinin maksimum hızını No-frills CPU uygulamasıyla 932 MHz olarak ayarladım. Telefon artık bataryayı neredeyse kokluyor. Gerek gördüğüm zamanlarda uygulamayı açıp hızı artırıyorum.
    Ayrıca Google Play'den Battery Calibration uygulamasını indirin ve telefonun şarjı %15 altına inmişken uygulamayı açıp telefonu şarja takın ve pilin dolmasını bekleyin. Batarya %100 dolduğunda sesli uyarı alacaksınız. Uyarı geldiğinde telefonu şarjdan çıkarmadan yeniden başlatın ve açılma işlemi bittikten sonra uygulamayı yeniden çalıştırın. Uygulamanın ekranındaki Battery Calibration butonuna tıklayın ve sorulduğunda root yetkisi vermiş olun. Aksi halde program işlevini yerine getiremez. Kalibrasyon sonrası birkaç güne pilin karakteri oturur. Ben iki günü rahat deviriyorum. Yoğun kullanırsam akşam 21:00 civarı %40-%37 civarına gelmiş oluyor.

Sık sık ROM değiştirmeyin. Her rom, kendisini yapan kişinin uygun gördüğü modem dosyalarıyla geliyor ve bunlar system/etc/mddb klasöründe bulunuyorlar. IMEI değiştirdikten sonra rom değiştirildiğinde bu dosyalar da değiştiği için IMEI kaybı oluyor.

Ses yükseltme için forumdaki şu başlıkta -1907fb- isimli üyenin yolladığı mesajdan yardım aldım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_86169331/tm.htm

Her ayardan sonra, SET tuşuna basıp ayarı kaydettikten sonra telefonun güç tuşuna uzun basıp, gelen menüden yeniden başlatmayı seçin.

Bu da benim küheylanın resmi: :)

Ayrıca Xposed Framework aracılığıyla telefonu istediğim hale getirmekte kullandığım modüllerin listesini de yolluyorum. Benim olmazsa olmazlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TerraMino -- 8 Temmuz 2015; 9:49:46 >

• merhabalar
    s3sw rom var şuan en iyi stabil rom hangi romdur paylaşabilecek var mı arkadaşalr.

birde Patch audio optimizer V3 veya v4 çıkmış suan nasıl yüklerim bunu çünü sesde problem var karşı tarafa onun sesi boğuk geliyor anlaşıolmıyor.
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • TerraMino T kullanıcısına yanıt
    Şu telefona el atsanda adam gibi bir rom yapılsa. Hem X5 gibi farklı farklı donanıma da sahip değil, daha stbil olur kanımca.
  • birde hızlı şarj olsa bu cihaz dadından yenmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lolipop 5.1 rom isteyenler deneyebilir sadeleştirilmiş NFC çıkarılmış bir rom pil süresi için takipteyim bakalım nasıl.

XDA Developers
    discontinued [ROM] [Unofficial] [LL 5.1 ] Jiayu S3 [MT6752] 01072015
    http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-jiayu-s3-01072015-t3148997

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.