Şimdi Ara

JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.840
Cevap
24
Favori
155.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Çinden anti radiasyon sticker aldım..tektek alınmadıgı için 20 tane aldım....İsteyen 3 arkadaşa 5 tanesi 20 tl den satıyorum.İlgilenen olursa mesaj atsın....
  • Bugun ekra. korumasini taktim. Kendi ekrani gibi kaymiyor parmagi tutuyor. Yada ben beceremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailozses

http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-23/

Bu romu çözebilen varmı ben bir türlü çözemedim de.

hocam ben kurmadım ancak adında raw yazıyor yani ham işlenmemiş rom demek bu tip olanlar genelde bizim için değil de geliştiriciler için oluyor.
  • jiayu g3 bataryaları kaldırıldı mı sitelerden ne oldu ? 1-2 yerde önceden bakmıştım vardı şu an yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Aldığımdan beri 4.1.2 ile kullanıyorum. Zerre sorun yok. Bence betayı gözardı etmeyin.
    Birde mobile sitesi bulunan iyi bir dizi izleme sitesi ve tv programı tavsiye eder misiniz?
  • Nereden indirdiniz hangisini kullanıyorsunuz. Link verirseniz memnun olurum. Teşekkürler.
  • quote:

Nereden indirdiniz hangisini kullanıyorsunuz. Link verirseniz memnun olurum. Teşekkürler.

http://jiayuturkey.blogspot.com/2013/01/jiayu-g3-jelly-bean-sp-flash-tools.html
    Tek sorun, fotoğraf çektiğinizde direk tıklayarak fotoları göremiyorsunuz. Onun yerine galery'den bakmanız gerek. Ben ilaveten Camera 360 kurdum. Herşey çok yolunda şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rastlantisal

Arkadaşlar,
    Aldığımdan beri 4.1.2 ile kullanıyorum. Zerre sorun yok. Bence betayı gözardı etmeyin.
    Birde mobile sitesi bulunan iyi bir dizi izleme sitesi ve tv programı tavsiye eder misiniz?

Ön kamerada karanlık ekran sorunu var mı? Özellikle skype gibi programlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

Arkadaşlar,

Ön kamerada karanlık ekran sorunu var mı? Özellikle skype gibi programlarda.

Skype kullanmıyorum ama tango kullanıyorum. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım.
  • Go sms bende yükledim mesaj geldiğinde ekranda görünmüyor ayar yapmak mı lazım yoksa launcer ilemi kullanmak lazım. Birde bu ekran koruyucunun adı ne nereden indirdiniz. Teşekkürler.
  • Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Arkadaşlar launcher kullanan var mı?

hocam launcher 8 kullanıyorum google play linki ve kendi telefonumdan çektiğim fotoğraflar. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lx.launcher8&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5seC5sYXVuY2hlcjgiXQ..

Hocam "android uygulamaları ve oyunları " konusu var.Orada launcherin diğerlerinden ne farkı olduğunu ve özelliklerini güzel yanlarından bahsettim o konuya girip arama yapın görebilirsiniz.

Telefonumdan çektiğim fotoğraflar ise şu şekilde ;

Bu tuş kilidi
     JIAYU G3 // 1 GHZ 1GB Ram / 8.0 MP HD 1280x720P / 4.5 Inch IPS

Google play linkinde daha doğru fotoğrafları var ben üzerinde biraz oynama yaptığımdan değişik görünüyor.

Go sms kullanıyorum. telefonuma mesaj geldiğinde ekranda mesaj görünüyor bu şekilde beni uyarıyor.telefonun orjinal launcher inda bu özellik yok.

Go sms bende yükledim mesaj geldiğinde ekranda görünmüyor ayar yapmak mı lazım yoksa launcer ilemi kullanmak lazım. Birde bu ekran koruyucunun adı ne nereden indirdiniz. Teşekkürler.

• quote:

Go sms bende yükledim mesaj geldiğinde ekranda görünmüyor ayar yapmak mı lazım yoksa launcer ilemi kullanmak lazım. Birde bu ekran koruyucunun adı ne nereden indirdiniz. Teşekkürler.

hocam launcherin bir önemi yoktur go sms kurdum artık sms ler böyle görünmeye başladı. herhangi bir ayar vs bir şey yapmadım.fotoğrafıda zedge uygulamasından buldum. o uygulamayı indirin içinde yüzlerce duvar kağıdı mevcut.wallpaper.cc sitesinin android uygulaması olan wallpaper de var ama onu çok beğenmedim bence zedge en iyisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

konuştuğumuz lewa romu dünden beri kullanıyorum ingilizce şekilde google play store yoktu romda gapps paketini indirdim 4.1.2 kurdum recovery yoluyla fakat google play store ye girdiğimde bir hata alıyorum rh-01 diye.Neden olabilir acaba ? bir çözümü var mıdır ? tavsiyelerinizi bekliyorum
    Beyler birde recovery den dil yükleme yi hala söylemediniz . google danda aradım bulamadım . Nasıl olduğunu anlatacak yok mu ?

Büyük ihtimal yüklediğin romdan kaynaklanıyor, Hocam aşağıdakileri bir dene. Olmazsa yeni bir rom denemen gerekebilir.

Open the "Google Play" app and press the home button to return
    Go to Settings → Applications → Manage Applications
    Select the "ALL" tab, Search for "Google Play Store" and press it to open.
    Press "Clear cache"
    Press "Force stop"
    Return to Settings → Applications → Manage Applications
    Press "Google Services Framework"
    Press "Clear Data"
    Press "Force Stop"
    Start "Google Play Store" and it should give an error
    Reboot. Once your device has restarted Google Play Store should work. Wait a minute or too if it doesn't.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkuk

quote:

konuştuğumuz lewa romu dünden beri kullanıyorum ingilizce şekilde google play store yoktu romda gapps paketini indirdim 4.1.2 kurdum recovery yoluyla fakat google play store ye girdiğimde bir hata alıyorum rh-01 diye.Neden olabilir acaba ? bir çözümü var mıdır ? tavsiyelerinizi bekliyorum
    Beyler birde recovery den dil yükleme yi hala söylemediniz . google danda aradım bulamadım . Nasıl olduğunu anlatacak yok mu ?

Büyük ihtimal yüklediğin romdan kaynaklanıyor, Hocam aşağıdakileri bir dene. Olmazsa yeni bir rom denemen gerekebilir.

Press "Clear cache"
    Press "Force stop"
    Press "Clear Data"
    Press "Force Stop"
    Reboot. Once your device has restarted Google Play Store should work. Wait a minute or too if it doesn't.

sorunu halletim hocam benim gapps paketi isminde 4.1.2 yazıyor fakat cwm den yüklerken orada 4.2.1 yazdığını farkettim sonra tekrar 4.1.2 sürümüne uyumlu olanı indirdim şuan sorun düzelmiş durumda.

bu konularda çok bilgin varsa şu lewa romu nasıl türkçe yapabilirim anlatır mısın ? şu linkte yazıyor da ingilizce olduğundan anlayamadım.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162425

• quote:

quote:

quote:

Press "Clear cache"
    Press "Force stop"
    Press "Clear Data"
    Press "Force Stop"

sorunu halletim hocam benim gapps paketi isminde 4.1.2 yazıyor fakat cwm den yüklerken orada 4.2.1 yazdığını farkettim sonra tekrar 4.1.2 sürümüne uyumlu olanı indirdim şuan sorun düzelmiş durumda.

bu konularda çok bilgin varsa şu lewa romu nasıl türkçe yapabilirim anlatır mısın ? şu linkte yazıyor da ingilizce olduğundan anlayamadım.

Alıntıları Göster
    Hata oluştu msjdan 2 kez yazılmış oldu. Pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkuk -- 11 Mart 2013; 18:27:59 >

• quote:

Verdiğiniz linkte hollanda diline çevrilmiş romdan bahsediyor. İçindende bazı uygulamalar diller vs çıkartılmış.

Orjinal çince romunda çoklu dildesteği varmış anladığıma göre. Aşağıdaki linkten indirip bir deneyin içinden türkçe çıkacağını düşünüyorum.
    http://uploaded.net/file/dnnwngnl

Sonucu yazarsınız. Ama türkçe çıkmazsa kullaklarımı çınlatmayın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkuk -- 11 Mart 2013; 18:26:42 >
  • quote:

http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-23/

Bu romu çözebilen varmı ben bir türlü çözemedim de.

Sd kartı formatlayın
    Recovery'den tüm wipe işlemlerini yapın daha sonra recovery modda açılacak şekilde restart edin.Daha sonra romu kurun

Ama tavsiye etmem..
    Wifi ve 3G bağlanmıyor sorun var
  • quote:

quote:

quote:

Press "Clear cache"
    Press "Force stop"
    Press "Clear Data"
    Press "Force Stop"

Linkteki Lewa romun türkçe dili var zaten içinde
    LewaOS-20130308 Jiayu G3 multi lang EN,PL,DE,HU,ES,HU,IT,SK,CS,PT,TR,NL,LV

Ayarlardan Language seçeneğinden dili değiştirebilirsiniz.

• Samsung S3 Launcher ve hava durumu widget kullanmak isteyenler.Sadece CM10 olanlar için.

Download:
    http://www.mirrorcreator.com/files/LDQTYBRN/

Kurulum:

İndirdiğiniz SGS3 Launch-widget CM10.rar dosyasının içinde şu zip dosyaları var.

JBSGS3_Weather_WidgetByXami.zip
    Sgs3_touchwiz_cm10.zip
    WindyWeather-NoWM.zip

Bu dosyaları cwm ile sırayla kurun.Yeniden başlattğınızda home tuşuna basın size Touchwiz başlatıcı kullanmayı soracak.Onunla S3 arayüzünü kullanabilirsiniz.

• Peki bundan sıkıldık nasıl tekrar eskiye dönüş yapacağız. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.